Много съм притеснен от информациите за трансфер на Кака. Въпреки, че на испанската преса може да се вярва по-малко и от на българската, твърде много източници започнаха да разнищват различни версии. В ляолността на Кака към Милан нямам и грам съмнение, както и в това, че на момчето в Милано му е добре. Това той доказа чрез отказа си да приеме зашеметяващата оферта на Сити. Обаче тоя мухльо Галиани се е сдушил с оня дебил Перес и всичко е възможно. Да не говорим, че малоумният баща на Кака си е поставил за цел в живота синът му да играе в Реал... Мамицата му алчна. Сигурен съм, че ако нещата зависят на 100% от самия футболист, ще завърши кариерата си в Милан, но фактът, че е доста ревностен католик, а за тях семейството е на първо място, баща му може да каже последната дума в тази трансферна сага. Ако става дума само за пари, защо не предоговорят заплатата му?
Да трансферираш такъв футболист е лудост, не само защото е безценен за Милан, а и защото камъкът си тежи на мястото. Примери от миналото много. Футболисти като Кака, Роналдиньо, Шевченко играят със сърце и душа, а когато сменят отбора, нещо в тях се пречупва и не са същите. Трансфер на Кака в Реал, който е безобразно слаб последните години, значи край на кариерата му.
Трансфер на Кака?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфер на Кака?!?
Прав му път.Ще се оправим и без него.
BAI MARTO написа:Прав му път.Ще се оправим и без него.
В Real няма да направи нищо
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
И с новият треньор Мануел Пелегрини,мисля че Реал ще изглежда доста по-различно през есента
колкото и да не им се иска на феновете на Барса.Те всъщност си знаят от предишната ера с Флорентино,какъв бой ядоха

Айде на бас че ще оотиде в Челси-в днешно време всичко е пари за сажаление
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
А бе фенове на Милан-знам че не му е тук мястото ама все се каня да питам какво стана с FOSSA DEI LEONI и коя е сега водещата групировка на МИЛАН
madhool написа:А бе фенове на Милан-знам че не му е тук мястото ама все се каня да питам какво стана с FOSSA DEI LEONI и коя е сега водещата групировка на МИЛАН
FDL се разпаднаха преди няколко години и членовете им се приобщиха към останалите групировки. В момента Brigade Rosonere е най-мощната групировка на южната трибуна.
И въпреки всичко масово се спекулира, че миналата седмица "изпращането" на Малдини е било организирано именно от FDL.
Колкото до Кака вече има няколко теми по въпроса.
Благодаря за отговора,а защо се разпадна
"Милан има един велик играч в лицето на Роналдиньо, също и други двама диригенти в средата на терена като Пирло и Зеедорф. Лично аз се надявах да си върнем и Гуркюф, но за съжаление няма да е така, след като реши да остане в Бордо. Искам да припомня, че аз не съм вече президент на Милан, но преди всичко съм и негов фен. Когато обаче имаме дългове, ги плащам аз"-това е заявил Берлускони
100% са го продали вече,според испанските и бразилските медии ще го представят в понеделник,като Зидан ще му връчи фланелка с номер5. Сега на ред са Роналдо и Неманя Видич
Флорентино е заделил 300млн. за трансфери така че пари има