3:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Дагера вкара 2 гола за Ливърпул и обръщат Волеренга от 0:2 до 3:2
c0mba написа:Frankie Lampard написа:Дагера вкара 2 гола за Ливърпул и обръщат Волеренга от 0:2 до 3:2
Велик отбор , велик обрат.. Напомня ми на 2005 , поклонете се всички пред бъдещия шампион на Англия и Европа !
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
След като спечели всичко с Нюкасъл, нормално е божественият Бартън да потърси ново предизвикателство. А това да направиш Арсенал шампион е по-голямо предизвикателство от това да изкачиш Еверест с отсечени крайници, така че приключенският дух на Джоуи ще го заведе там.
Бартън може да направи Арсенал шампион с лекота, но само при условие че в мачовете излиза само той. За съжаление Венгер не знае това, и ще пуска до него 10 прясно изстръскани от клона орангутани, които да му пречат. Франсето пуска нисшите негроиди с цел цветът на кожата да им служи като камофлаж за нощните мачове, но противниците лесно се справят с това, защото маймуните от франсенал си мият зъбите с лакалут и искрящото бяло ги издава ...
Сити предлага 22 милиона за Насри
Манчестър Сити отново ще се пробва да привлече Самир Насри от Арсенал, като в следващите 48 часа „гражданите” ще отправят оферта на стойност 22 милиона лири.
Предложението ще бъде последно и няма да има повече корекции по него, пише „Sun”, като цитира свои източник от Манчестър.
Според изданието, „небесносините” ще се опитат да приключат сделката в най-скоро време, за да може да разчитат на Насри за двубоя за Комюнити Шийлд срещу Манчестър Юнайтед.
„Червените дяволи” също провяват интерес към 24-годишния футболист на Арсенал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
federer90 написа:Разбира се с толкова пари могат се купят 5-6 супер попълнения.Друг е въпросът дали Венгер ще го направи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост