ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

hrclspr12
Контакти:

ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Мнениеот hrclspr12 » 02 авг 2011 00:13

Лечков пак плаши ЦСКА: Не ме дразнете, че Боби ще излезе в отпуск и тогава...

Шефът на Сливен Йордан Лечков продължи войната си с ЦСКА. Първият вицепрезидент на БФС възтържествува, след като Изпълкомът най-накрая принуди "армейците" да му изплатят дължимите над 500 000 лева по трансферите на четирима футболисти от преди време. Бронзовият медалист от САЩ 1994 обаче не харесва коментарите по негов адрес. "Отказвам да влизам в дебати с тези ниско квалифицирани кадри, заяви Лече по адрес на босовете в Борисовата градина. - Неслучайно съм вицепрезидент на БФС. И да престанат да ме дразнят, защото Борислав Михайлов ще излезе в отпуск и тогава аз ще съм президент. Съвсем сериозно го казвам".

На редовния си брифинг в началото на седмицата Лечков беше категоричен, че в сравнение с "червените" неговият клуб е за пример. "Въпреки че са ЦСКА и са голямо име, да бягат срещу нашия клуб, скоро няма да ни стигнат. Продължават да ни дължат още 84 000 лева от лихви. По-хубаво от това, което ние направихме - здраве му кажи. Предоставихме им футболисти, национални състезатели, а те не са коректни. Ръководителите на този клуб са на селско-махленско ниво. Аз може и да съм тръгнал от село, ама съм с европейски манталитет", добави кметът на Сливен.

Лечков твърди, че след Литекс "воеводите" са един от най-стабилните клубове в България. Изпадналият в "Б" група отбор дължи 40 000 лева на Литекс и 100 000 лева на Черноморец, които ще бъдат изчистени съвсем скоро.

Информацията е на http://www.sportal.bg

Лечков май пак се е изявявал днес.

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Re: ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Мнениеот efocskan » 02 авг 2011 00:20

аз мисля че не трябва да се обръща толкова внимание на тази плешива мастия
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 авг 2011 00:22

А пък аз мисля, че 84К лв не са нищо и май само се прави на луд (както обикновено)...

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 авг 2011 00:25

Айде стига дължал ЦСКА чак на мен ми писна ...
Изображение

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 02 авг 2011 00:31

LUDAKIS написа:Айде стига дължал ЦСКА чак на мен ми писна ...

+10

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 авг 2011 00:36

Как отборът му е примерен, като дължи половин милион??? И твърди за себе си, че има европейски манталитет - това е най-големият виц! И щял да стане президент, ако Михайлов излезе в отпуска - това изказване вече сериозно ме кара да се притеснявам за психическото здраве на този човек. Явно за Лечков в пълна степен важи приказката, че вицепрезидентът е президент, който разказва вицове. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 авг 2011 00:44

Тоя как не му писна всеки ден едно и също да повтаря...сигурно и жена му го е изритала вече...убеден съм че и на сън и по време на секс повтаря само "ЦСКА ми дължат пари"....че то и на феновете на Левски им писна да злорадстват и да се заяждат на тая тема... :|
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 02 авг 2011 01:13

Старта на първенството наближава,платиха му половин милион ли там колко беше и тоя не се спира..айде да си говорим за футбол,тва вече се изтърка.. ебаси бълхата ;д
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 авг 2011 06:45

Срок за споразумение с държавата за погасяване на дълговете получи ОФК Сливен от частен съдебен изпълнител Милен Бъзински. До 15 август трябва да се стигне до договорка с НАП за публичните задължения на Сливен, които са в размер на 496539,86 лева. Воденият от Йордан Лечков клуб дължи тези суми за данъци и осигуровки.

Частен съдебен изпълнител е разпоредил до 15 август ОФК Сливен и НАП да изпратят уведомление дали има споразумение по изпълнителното дело и посочен ли е начин за изплащане на дължимите от длъжника публични вземания.

Писмото с уведомлението е изпратено и до БФС, които вече показаха, че могат да влияят на длъжниците, след като Изпълкома блокира трансферите на ЦСКА миналата седмица и ги пусна, след като „червените” оправиха дълговете си.

Въпреки погасените от ЦСКА дългове към Сливен, отборът на Йордан Лечков продължава да има сериозни задължения, които вече са към държавата. Всички останали дългове към футболисти ще бъдат погасени от парите, които плати ЦСКА.

Плешивия идиот да си оправи бакийте , че едва ли има човек който да го уважава , дори и след 94-та година.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 02 авг 2011 07:14

Мисля,че отдавна дойде време да не се обръща внимание на плещенето на смъркача... той просто е жалък !!Тактиката "нападението е най-добрата защита" не би трябвало да му помогне пред прокуратурата !!

Върни се в “Футбол - България”