ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ZARAA
Контакти:

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот ZARAA » 01 авг 2011 21:15

Про бг може и всякакви да бяха,но поне излъчваха мачове,през миналия сезон успях да гледам мач на всеки един отбор от А група,най-малко по един път.Сега се връщаме отново 5-6 години насам,когато БНТ даваше по един мач на кръг,айде сега са 2,но разликата не е голяма.От друга страна,тогава нивото на футбола ни беше по-високо,поне според мен и ставаха доста по-интересни мачове,дано пък да е за добро и да се пълнят повече стадионите..

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот cookiemonsta » 01 авг 2011 21:19

Кой печели от цялата работа? Защо ли ми се струва, че май никой... Първенството ни губи потенциала да генерира зрителски интерес, качеството на предаванията очаквам да падне също. Всички клубове, освен двата държавни, ще имат огромни проблеми с финансирането и това допълнително ще стимулира черното тото, вследствие на това качеството на футбола ни също ще пострада сериозно. Тези 1,8 милиона, ако наистина са "раздадени" от правителството, са уникална глупост. Първо, защото те по никакъв начин няма нито да осигурят отразяването на достатъчно мачове и второ, че тези пари можеха да бъдат инвестиране в нещо по-належащо - пенсии, програми, образование, здравеопазване или няколко нови футболни игрища в различни градове. Общо взето засега наблюдавам едно неадекватно управление от БФС, които открито и безнаказано обслужват частни интереси за сметка на всички български клубове, както и от държавата, която в този случай се намеси грубо на пазара. Не ми е ясно кой спечели от цялата работа, но със сигурност някои хора ще се облажат отново за сметка на всички нас и футбола.

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 01 авг 2011 21:32

според мен за много хора ще е интересен например мача Локо пд - Лудогорец в първия кръг, но явно подобни мачове нямат място в програмата

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 авг 2011 21:36

Ние нямаме нормална държава, искаме да гледаме нормален футбол. Как ще стане това?
Не, че т. нар. "бели държави" са чак толкова "бели", както ги изкарват, но имат стратегия за развитие на нещата. Поне откъм страна на футбола там си има сериозен интерес, инвестира се, хората гледат и това е.
Но не забравяйте, че това с многото мачове и големият зрителски интерес е нож с две остриета, защото колкото и да не се чуват вопли в другите страни срещу подкрепянията за един и друг отбор, там също има хора, които се надигат срещу пошлостта. Начинът, по който този гняв може да бъде туширан, е да им се осигури по - нормален начин на живот, по - стабилен и така се приглушава протеста.
Колко лесно нали?
И всичко е рай. Всичко е само една игра.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 авг 2011 21:50

AndreyBG написа:Нямам думи. Ако не си Левски или ЦСКА - духаш супата. Толкова ли им беше трудно да предават поне 4 мача на седмица... Жалко, а аз си мислех че живеем в 21ви век. Явно в нашата държава още не сме съвсем дотам.

Освен, че ще духаш супата откъм това да имаш възможност да гледаш твоя отбор по тв-то, останалите отбори ще духат супата и откъм пари от тв правата.
Аз продължавам да се чудя как така ТВ7 ще даде толкова пари за един мач. Все си мисля, че ТВ7 ще прибавят и други срещи да излъчват.
Има го и друг вариант - БНТ дава мачовете на Левски и ЦСКА, а ТВ7 - на провинциалните отбори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 01 авг 2011 21:58

Цялата борба беше да се направи така,че Левски и ЦСКА да могат да прибират почти всичко от ТВ правата и да си раздуят допълнително бюджетите.Не им хареса да делят с другите отбори и решиха да карат като по комунистическо време,да прибират всичко.Не случайно Борат и Гърнето направиха пътека до БФС точно за тая цел.Парите са пак същите като миналата година само,че мачовете от 5 станаха 2 и познайте на кои отбори ще им излъчат м/у 13-15 мача.
Гласиха го,въртяха го,мислиха го,мотаха го и извъртяха всички отбори.Кур за перуката,два за Михов комисионната.
Мачовете трябваше да са поне 3 на кръг.За пореден път зрителя е ощетен и обречен да гледа мега спектакли като Левски-Калиакра и ЦСКА-Видима за сметка на далеч по интригуващи мачове.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 01 авг 2011 22:03

CSKA-SOFIA написа:Мачове от програмата на БНТ:
1 кръг: Локо (Сф) - ЦСКА
2 кръг: Черно море – Левски
3 кръг: Калиакра - ЦСКА
4 кръг: Славия - Литекс
5 кръг: Миньор - Левски
6 кръг: Левски - Литекс
7 кръг: Лудогорец – Левски
8 кръг: Левски – Локо (Сф)
9 кръг: ЦСКА - Славия
10 кръг: Черно море - ЦСКА,
11 кръг: ЦСКА - Левски
12 кръг: Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг: Берое - Левски
14 кръг: Литекс - ЦСКА
15 кръг: Локо (Пд) - Литекс

Само 7 мача на Цска :twisted: :twisted: :twisted:

Другите 8 ще са по ТВ 7, не се притеснявай. Мен лично рядко ме интересува дали ще дават мача по ТВ, след като ходя на стадиона в повечето случеи, най много ако е в чужбина или някъде далеч в България да не отида.
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 01 авг 2011 22:43

Нямам думи, два мача от 8, това си е подигравка. Аз съм от хората, които ако по едно и също време играят Челси - Ман Юн и Локо Пд - Черно Море бих избрал българското. А ако говорим за Левски дори контрола с Малеш Микрево да играят пак ще ги гледам, ако ще и мач от Шампионска лига да има по същото време. Значи от английско, испанско могат да дават по 4-5 мача, а от българското два, смешна работа. Направо сме жив зян, гърците дават редовно Б групите, а да не говорим, че през паузите цял екип си пътува с отборите, който където му е подготовката и предават всички контроли на грандовете. В Румъния е същата работа, само ние сме най големите глупаци, аз цяло лято чакам да ги гледам и накрая само два мача. На Локо Пд БНТ ще има предава само един мач и то последния кръг и ТВ7 сигурно ще им даде още един и тва е за есента.....смятай!!

Потребителски аватар
CSKA-SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA-SOFIA » 01 авг 2011 22:47

от WeAreCSKASofia на 01 Авг 2011 22:03

CSKA-SOFIA написа:
Мачове от програмата на БНТ:
1 кръг: Локо (Сф) - ЦСКА
2 кръг: Черно море – Левски
3 кръг: Калиакра - ЦСКА
4 кръг: Славия - Литекс
5 кръг: Миньор - Левски
6 кръг: Левски - Литекс
7 кръг: Лудогорец – Левски
8 кръг: Левски – Локо (Сф)
9 кръг: ЦСКА - Славия
10 кръг: Черно море - ЦСКА,
11 кръг: ЦСКА - Левски
12 кръг: Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг: Берое - Левски
14 кръг: Литекс - ЦСКА
15 кръг: Локо (Пд) - Литекс

Само 7 мача на Цска

Другите 8 ще са по ТВ 7, не се притеснявай. Мен лично рядко ме интересува дали ще дават мача по ТВ, след като ходя на стадиона в повечето случеи, най много ако е в чужбина или някъде далеч в България да не отида.

Да ама аз съм от Дупница и ходя само на мачовете от Лига Европа :evil:
ЦСКА е отбора,
един единствен на света,
за него ще се боря
и няма да го предада.

Потребителски аватар
Loko Pd_Fan
Контакти:

Мнениеот Loko Pd_Fan » 01 авг 2011 23:01

Hellkeeper написа:
papagala_92 написа:Е не това вече е несериозно.Най-добре си беше миналата година с ПРО БГ и РИНГ БГ.Не стига че само 2 мача ще бъдат предавани ми на всичкото отгоре само на Левски и ЦСКА мачовете ще се предават.Не разбрахте ли,че България не е само Левски и ЦСКА

И защо реши, че ще дават само на Левски и ЦСКА мачовете?

София не е България!
Какво да гледаме тези "столични дербита"!Те са ясни преди да е почнало първенството.
Славия и Локо Сф. - Смях!!!
Ние и във Австрия да играехме домакинските си мачове за UEFA,щяхме да имаме повече публика от тях!

Върни се в “Футбол - България”