Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот eelche » 01 авг 2011 20:07

Славия София ще разбере какво се нарича СИНЯ РАПСОДИЯ,а Венци Дебелия да си гледа там разните папагали,какадута и прочие...

Прогнозата ми за мача е КЛАСИКА в ЖАНРА:3-0 и официален дебют на Тони Калво пред родна публика :twisted: :twisted: :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 авг 2011 21:01

Иска ми се да врътнете един Х,така добре ще дойде на конкуренцията,ама не ми се вярва,на Славия не разчитам,за да губите точки.Спред мен изхода от мача много зависи от това дали ще елиминирате Спартак,което ви го пожелавам,все пак в Европа трябва да сме съюзници,а у нас свирепи врагове,които да дават всичко от себе си на мачовете,и играчи и фенове.Ако биете в Търнава нагласата ви за мача ще е добра и няма да имате проблеми с отборчето на Венци.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 01 авг 2011 21:09

Очаквам победа срещу Славия без значение от резултата.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 авг 2011 22:29

3 точки за Левски ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 авг 2011 22:43

2-3 : 0 ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 01 авг 2011 22:52

Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 авг 2011 23:12

Рано е да се говори още за този мач. След Търнава, я камилата, я камиларя...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 02 авг 2011 00:33

iliyan79 написа:Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!

Начеса ли си крастата. А сега погледни темата.

Прогнозата ми е 4:1.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 02 авг 2011 04:56

iliyan79 написа:Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.

1-во: Само да те „светна“,че КАЛЪФКИТЕ ги гушна един друг отбор драги ми смехурко!!!
2-ро: Да много ни е кеф,че победихме резервите ви :)
3-то: Припомни си какво беше казал едно време Л.Пенев за супата :mrgreen:
4-то: Айде много ти здраве от Спас Делев

п.п.Малко се отклоних от темата ама.................Иначе прогнозирам победа за Левски с 2-0
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “Архив”