ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 18:45

Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 авг 2011 18:48

На зрителя не му трябват мачове Светкавица - Калиакра; Калиакра - Видима и разни подобни отвратителни срещи. Най-гледаемо е ЦСКА и ПФК Левски и това е най-правилното решение.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 18:49

Ми да предават само техни мачове и толкова, явно ви липсват времената преди 1989 година
Изображение

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 01 авг 2011 18:55

Имайки предвид,кои са "собствениците" на двете ТВ,само ще кажа-тежко на гледащите Бг първенството.
Не пиша като зрител,само....,а като човек от"кухнята"...
Едните се учат,другите не се и опитват ...Те си "знаят" :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 авг 2011 19:00

Боли ме кура-общо зето най-много 2-3 мача на ЦСКА да не се дават!!И то домакинства!! ;) ;)
А и аз като цяло почти не пропускам мач на стадиона-само по-далечните гостувания!!
А вие аре стига сте пискали-вместо да ревете вземете веднъж да отидете на мач-да таковам и псевдо феновете!
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:00

PFC Litex написа:Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.

Мачовете няма да бъдат излъчени, но отборът-домакин ще бъде наказан. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 01 авг 2011 19:01

PFC Litex написа:Ми да предават само техни мачове и толкова, явно ви липсват времената преди 1989 година

Мъжки какво да им липсва като едно 99 % от пишещите в темата и като цяло във форума са били още идея на бащите им по това време.Тук е пълно с лапетии които си мислят че са хванали бога за рогата не ги ли виждаш то си личи от километри с колко мозък са.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 авг 2011 19:07

Аз не мога да разбера,защо всички клубове сами не си договарят условията за излъчване на ДОМАКИНСКИТЕ си мачове кой с която телевизия си иска ;) Така например Булсатком,както са си спонсори на Берое,няма да имат никакви проблеми да държат правата за излъчване на домакинските мачове на клуба ;) Друг пример е Черно море с М САТ ;) Ей къде са още няколко мача на кръг ;) За софиските отбори е повече от ясно,че няма да имат проблеми с излъчванията на домакинските си мачове ;)
Последна промяна от CTAHKO на 01 авг 2011 19:08, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:08

Tommi написа:
PFC Litex написа:Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.

Мачовете няма да бъдат излъчени, но отборът-домакин ще бъде наказан. ;)

Наказан с какво, като му отрежат ТВ правата ли, ми те нали ще са толкова много, че свят да ти се завие, а когато това е масово от 10 клуба значи има нещо нередно в цялата тази работа.

Тъкмо ще имат повод от БНТ и ТВ7 да спрат част от сумата по схемата на БТВ, яко а?

CTAHKO, ТВ правата не се държат от клубовете и за това няма как да договаряш еднолично, в света единствено Барса и Реал договарят еднолично, но и там има страхотни реакции от другите клубове.
Последна промяна от PFC Litex на 01 авг 2011 19:09, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 01 авг 2011 19:09

Да преговаряш за права на цялата А група значи да се излъчват 4 мача или повече. При това положение по-добре да не дават нищо !!!

Върни се в “Футбол - България”