ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот greenlandia » 01 авг 2011 18:20

Ай стига бре, хващам се на бас с всеки, че Литекс-Берое ще е по интерес мач от Левски-Славия!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 18:20

Gruntax написа:
PFC Litex написа:
Gruntax написа:Според мен 3 мача на кръг е оптималното - то повече качествени двубои на кръг така или иначе няма. 2 мача ще е малко слабичко, но ще го преживеем.

Хайде сега ме убеди, че мачовете от първият кръг Лудогорец - Локо Пд и Литекс - Берое няма да са интересни, защото те остават без ефир.

Какво да му е интересното на Литекс - Берое? Доста вероятна победа на шампиона, защото Берое си е главно домакински отбор.

По същата логика какво му е интересното на мача Левски - Славия, мач с предизвестен край?
Остави Литекс, искам да ме убедиш, че Лудогорец - Локо Пд не си заслужава гледане, но за тяхна жалост те не са столични клубове и ще го духат
Изображение

wurst
Контакти:

Мнениеот wurst » 01 авг 2011 18:20

Не съм сигурен колко пари трябва за да се създаде една телевизия, но примерно правителството трябваше да инвестира тези 1,6 млн. в една нова спортна телевизия, която да излъчва само мачовете от А и Б група. Сигурен съм, че щяха да се намерят спонсори за един такъв проект. Друг е въпросът колко пари щяха да искат клубовете от тази телевизия. В последните две години се повиши интересът към българското първенство именно заради излъчването му по Тв. Сега за съжаление интересът отново ще спадне както отдавна вече е спаднал на Вальо Михов.

papagala_92
Контакти:

Мнениеот papagala_92 » 01 авг 2011 18:21

Е не това вече е несериозно.Най-добре си беше миналата година с ПРО БГ и РИНГ БГ.Не стига че само 2 мача ще бъдат предавани ми на всичкото отгоре само на Левски и ЦСКА мачовете ще се предават.Не разбрахте ли,че България не е само Левски и ЦСКА?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 18:22

wurst написа:Не съм сигурен колко пари трябва за да се създаде една телевизия, но примерно правителството трябваше да инвестира тези 1,6 млн. в една нова спортна телевизия, която да излъчва само мачовете от А и Б група. Сигурен съм, че щяха да се намерят спонсори за един такъв проект. Друг е въпросът колко пари щяха да искат клубовете от тази телевизия. В последните две години се повиши интересът към българското първенство именно заради излъчването му по Тв. Сега за съжаление интересът отново ще спадне както отдавна вече е спаднал на Вальо Михов.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 авг 2011 18:23

Поправете ме ако греша ,но не беше ли същата сума и при ПРо.бг .Отново 6 милиона и се излъчваха по 5 мача .Сега по два мача и същите пари ,нещо не се връзва .Що си мисля че поне 3 милиона ще потънат по линията посредник-БФС .

Е няма такава държава.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 01 авг 2011 18:23

milen.hristov написа:Канал 3 ще има ли право да си прави аутопсията на мачовете?

:) :) :mrgreen:

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 01 авг 2011 18:23

В първото си мнение написах, че 3 мача ще са оптимални. Лудогорец - Локо Пловдив мисля, че ще е интересен. Това е третия мач :)
Относно Левски - Славия не знам дали е с предизвестен край. Левски ми се видяха доста зле като игра срещу Търнава. Ако вземат, че отпаднат в Словакия сигурно хич няма да е добра обстановката и нищо няма да се знае.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 01 авг 2011 18:25

Миналата година даваха дето се вика всеки мач от А група и нямаше блокирани часове и т.н., а сега, хем няма да гледаме повечето мачове от нашето първенство, хем няма да може да гледаме и от европейските първенства... Е къде е логиката?!? За какво Бойко Борисов ще дава 1.8 млн. лв. от нашите пари на БНТ, че много мачове ще дават или ще купят нова техника??? Събрали са се от тъп нагоре и това си е...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 18:26

Gruntax, Калиакра - ЦСКА ще е по интересен от Черноморец - Локо Пд, Локо Сф. - Берое, Ботев Враца - Черно море или Миньор - Славия ли?
Изображение

Върни се в “Футбол - България”