Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ

Мнениеот mormona » 03 юни 2009 17:28

terrel написа:Абе БАТЕ
Зе ще ходи да играе за БАТЕ ! :)

Не думай...

абе какво значи да избистрим стратегията за Европа.... ооххх божееееееееееееееее
Затова пред нас са клубчета катоо Тампере и Фулам даже ! Сега па Jо трябвало да се радваме , че остава... е продаите Тасевски, Зе , Jо... и оставете Бистрон. Егааати педерастията.Някои пита ли ни нас феновете бе ???
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ultras
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот ultras » 03 юни 2009 17:29

твърдо съм за Кривия и против Тасевски...само ги сравнете и ми кажете кой е плеймейкър....единия е супер разчупен а другия води топката с колената..
LEVSKI SOFIA-TORCIDA KUSTENDIL

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 03 юни 2009 17:33

ДОКАТО ПЕТЪР ЗАБЕРСКИ ОПРЕДЕЛЯ КАКВО ДА СТАВА В ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ, ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПРОКОПСА!!! ТОЯ НЕЩАСТНИК ОТ ТОВА, КОЕТО СЪМ СЛУШАЛ КАТО ИЗКАЗВАНИЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ ФУТБОЛА Е ЗАСТИНАЛ В 70-ТЕ ГОДИНИ, ФУТБОЛИСТИТЕ ТРЕБЕ ДА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ КАТО РАБОТНИК В КРЕМИКОВЦИ И ПАРИ ЗА ТРАНСФЕРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ. ТОВА МАЛОУМНО КОМУНИСТИЧЕСКО СЪЩЕСТВО БОРАТ ИЛИ ДА НАЗНАЧИ ХОРА, КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ И ДА СПРАТ НАЙ-ПОСЛЕ ДИВОТИИТЕ, КОИТО СТАВАТ В КЛУБА ИЛИ ДА СИ ИЗМИТА ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК ОТ КЛУБА!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 юни 2009 17:36

За кво ще го продават... пари ли нямат, ами ако са толкова закъсали по-добре да разпродадат отбора, да ни кажат, че пак ни чака същото в евротурнирите от последните 2 години и така, за да няма очаквания за пробиви и т.н... :evil: Кво толкова има да бистрят политиката в Европа, ебати смешното... :lol:
NON MOLLARE MAI

fen1914

Мнениеот fen1914 » 03 юни 2009 17:37

как ще го продават ? това е някаква лудост!

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 03 юни 2009 17:38

Според мен Перейра визира Зе Руи от панчерево, а не Зе Соарес !!!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 03 юни 2009 17:40

milanov69 написа:Според мен Перейра визира Зе Руи от панчерево, а не Зе Соарес !!!

чух част от интервюто - ЗЕ СОАРЕШ

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-селекция

Мнениеот Vailo » 03 юни 2009 17:42

според мен ако батков имаше сериозни планове за пробив в европа досега трябваше да са ясни попълненията и да има подписани договори.. по вероятно отново да се опитаме без селекция и отново да се провалим.. дано не е чак с гръм и трясък като предните два сезона

самия факт, че се говори повече за продажба на играчи отколкото за покупка на нови показва как ще я мъчим Шампионската лига и тази година :x времето си лети, след някоя друга седмица ще мине жребия, след още някоя ще дойдат мачовете и наще пак ще излязат по бели гащи и ще играят скучен и безрезултатен футбол с надеждата Жо и Зе да измислят нещо и да бием поне един мач поне с 1-0 :x

хубаво, преварихме 'Панчаревоспор' , станахме шампиони... ама за какво беше всичкото това? За какво Гонзо си почупи краката? Имаше ли някакъв смисъл или просто за да сме пред ЦСКА накрая :?

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 03 юни 2009 17:42

Направо безумие си е това , нямам думи :x

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 03 юни 2009 17:44

Аз съм ВТРЕЩЕН!!!Левски щял да "бистри" целите си в Европа!?Ама вие сериозно ли,ало-Батков,Боре,Баждеков,ама вие сериозно ли!?След колосалните издънки от последните 2 години какво ще бистрите,бе!?!???!Вие трябва да измиете срама,защото ВИЕ и САМО ВИЕ го причинихте!!!Айде да не ви почваме пак :evil: В този ред на мисли целта е ясна на всички/може би без ръководството,УВИ!!!/-ВЛИЗАНЕ В ГРУПИ,ПЪК БИЛО И ЗА ЛИГА ЕВРОПА,НО ОСНОВНАТА ЦЕЛ Е шл!!!Това да е ясно,защото още един резил няма да изтърпим!!!Зе Соарес го чакаме да заиграе 2 години,той взе че заигра,и то на много високо ниво и хоп-преди най-важните мачове-дай да го продадем!???????Миланов и той напира да ходел в чужбина....И КВО-отдясно ще играят Баждека и Батков/двете Б-та,нали се сещате!?/-ама не е сериозна тая работа!!!Съвземете се,щото търпим,търпим,ама вие не чакате дори да се порадваме на титлата и почвате със простотиите!!! :o :twisted: :evil: :shock:

Върни се в “Архив”