Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Дано отборът на Мъри да направи пълен обрат и да продължи
Това е зле за Левски, стига да се класираме...
Що?
Щото така

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Дано отборът на Мъри да направи пълен обрат и да продължи
Това е зле за Левски, стига да се класираме...
Що?
Бившият вратар на Левски и националния отбор Димитър Иванков разкри пред Sportal.bg как се е стигнало до раздялата му с отбора на Анортозис, където треньор е Станимир Стоилов. Стражът заяви, че има голяма вероятност да се откаже от футбола.
"Разделям се с Анортозис по взаимно съгласие. Имам договор за една година, но се бяхме разбрали със Станимир Стоилов да напусна тима, при положение, че не влезем в Лига Европа. Просто спазих предварителната уговорка.
Мъри дойде при мен и ми каза, че за напред ще бъде доста трудно, що се касае до финансирането на клуба и тъй като според неговите думи, аз съм най-скъпо платеният футболист и трябва да напусна. Ръководството на клуба се надяваше да влезем в Лига Европа и да прибере 3 милиона евро, за да осигури издръжката, но не се получи. В крайна сметка можех да остана, но проявих разбиране, а пък и както вече казах имахме предварителна уговорка", заяви Иванков.
"Няма шанс да се върна в Левски. Ще си търся отбор в чужбина. Има обаче голяма вероятност да се откажа от футбола. Вече съм на 36 години и лагерите започнаха да ми писват. Ако го сторя, смятам да си почина шест месеца или година. Смятам да обърна внимание на семейството си", добави стражът.
На въпрос смята ли да се занимава с треньорска професия, Иванков заяви:
"Първо трябва да мина училище. Треньор на вратарите лесно ще стана. Във всеки случай смятам да остана във футбола".
Rivaldo10 написа:Ангелов вкарва 2 гола за Анортозис срещу АЕК, 70 минута 2-0.
milen.hristov написа:Да не урочасаме Мъри ,ама май остава
Rivaldo10 написа:Нямам нищо против да смени Гонзо в Левски.
THE G.A.M.E написа:milen.hristov написа:Да не урочасаме Мъри ,ама май оставаRivaldo10 написа:Нямам нищо против да смени Гонзо в Левски.
Батков да не е луд ?
Как виждате Мъри да си трае примерно, когато "адвокатчето" реши да прати 4-мата ти най добри играчи за трансфер в Русия, преди дербито с червените ?
Ами при такава безхарактерна и мижава игра, както отново срещу червените при 1:3 на "Герена" ?
Дали Стоилов ще си трае и ще говори глупости от рода на: "Живота продължава" и "Гледаме напред" ...![]()
Аз лично, нещо не го виждам в такава пасивна роля ...
Гиби Искренов пред Playboy: Искаха ме Атлетико Мадрид и Хамбургер
В интервю за най-мъжкото списание синята легенда Божидар Искренов разкри, че в активните си години имал оферти от сериозни клубове като Атлетико Мадрид и Хамбургер. Щутгарт и Аустрия Виена също се натискали за Гибона, но в Левски ги криели от него. Паметливи припомнят, че големият талант все пак игра зад граница – в испанския Сарагоса и швейцарския Лозанспорт.
Пред Playboy Искренов коментира за първи път и автомобилната катастрофа на Орлов мост през 1985, при която помита трабант с двама пътници в него. Гибона признава, че преди инцидента е употребил алкохол, но отървал надвисналите над него 7 години затвор, защото вината е на шофьорката на трабанта, която не спряла на стоп.
“Радостта на народа”, който в момента е мениджър на ДЮШ на Левски, засяга още куп интересни теми – участието ни на световното в Мексико 1986, защо Бербатов не трябва да бъде футболист на годината и в кой БГ сериал се вижда като актьо
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 37 госта