Най-луксозния затвор в света се намира в Норвегия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-луксозния затвор в света се намира в Норвегия
И защо е целия този лукс 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- milan199440barca
- Контакти:
WARrior написа:И защо е целия този лукс
Харчат пари, за да спестят пари. Май това е правилната формула в 21 век.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
-
Немога да го приема това ...
Извършил си нещо ужасно, трябва да ти е гадно !
Това е моята ценностна система !
Ако си изнасилил или убил дете, наказанието за извършителя трябва да е - Да го режат пърче по пърче със сътър, но от към краката !
И това по възможност публично !!
Така мисля аз ... Сигурно за това смятам, че това по скоро е лечебен пансион или хотел, от колкото затвор ...
Ако си изнасилил или убил дете, наказанието за извършителя трябва да е - Да го режат пърче по пърче със сътър, но от към краката !
Така мисля аз ... Сигурно за това смятам, че това по скоро е лечебен пансион или хотел, от колкото затвор ...
На целия този лукс, като се има предвид, че онзи ненормалник дето изби 100 човека в Норвегия, ще лежи максимум 21 години, какво излиза? По-добре е да станеш престъпник в Норвегия, отколкото да си нормален и честен човек в България.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Луксът е защото хората пазят правата на другите, дори тези, които ги избиват! Аз ако съм бездомен веднага ще обера някой, за да ида там, но то много бездомни в Норвегия няма!
- KategorieC
- Контакти:
milan199440barca написа:WARrior написа:И защо е целия този лукс
Харчат пари, за да спестят пари. Май това е правилната формула в 21 век.
Eх, ако и нашата родна полиция знаеше и мислеше,че има правоохранителни функциии...докъде щяхме да стигнем!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
-
- Контакти:
pumpo написа:Пускам го в тази тема, понеже става въпрос за норвежки затвор, по нагоре в темата се питаше по каква причина има студио в затвора, скорошния случай с Брайвик.Значи след случая с Варг Викернес ,Норвегия не е променила наказателната си система, това ме кара да мисля, че и след Брайвик ,няма да я промени.И друго, дали Варг Викеренс, няма по някакъв начин да бъде повлиян от лайната ,които направи Брайвик и след 17-18 години в затвора и 1 година на свобода Вълкът Викеренс да напомни за себе си???
Варг, вече е лежал 21 години в затвора. Ако не се лъжа официално, заради убийството на Aarseth, не официално, заради палежът на 13 църкви (може и да греша). В едно интервю (не помня къде), беше казал, че ако не беше убил Aarseth, то Aarseth е щял да го убие. Съмнявам се, че пак ще лежи ... или поне за убийство (ако може да се вярва на интервютата). Случаите на Варг и на Брайвийк са корено различни. Колкото до системата в Норвегия, сега се канят да я променят и от 21 години, да стане 31, като могат да се добавят по 5 години към нея (не помня за какво щяха да се добавят).
А колкото до затвора ... Тоя затвор бие доста от хотелите у нас

Този затвор със сигурност е по-модерен от повечето домакинства в България. Такова чудо ако се построи в нашата страна в което силно се съмнявам, то непосредствено преди зимата престъпността ще нарасне, защото поне сметката за отопление ще е платена.
THE G.A.M.E написа:Немога да го приема това ...
+11111111111111111111111111
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Нелепо е да се сравнява социализмът в Норвегия с комунизмът в България...Няма никакви допирни точки между двете политически течения.Ние,ако имахме 45 год. истински социализъм,сега Гърците щяха да идват в България да ни берат доматите и краставиците за 1200 евро.С прекрастните ни условия за туризъм,щяхме да бъдем много много напред,за съжеление ние имахме лошият късмет да се набутаме при мизерните братушки...