Гледах пълен запис на контролата Херта - Реал М 1:3. С две думи - Реал играха, а Херта гледаха. За съжаление BSC на този етап са много далеч от нивото на най-големите в Европа. Даже с оглед на трите загуби от швейцарските отбори лятото не знам дали могат да се равняват и със средно-европейските отбори.
Но вярвам, че нещата ще се оправят. На отбор като Херта не приляга място в златната среда, камо ли в зоната на изпадащите. Целта задължително трябва да е участие в евротурнирите. Хубаво е, че за купата не допуснаха изненада и бяха безапелационни срещу аматьорския си съперник. Това ще даде някаква самочувствие на отбора за първия кръг. Там обаче срещат Нюрнберг, които не само размазаха Арминия за купата, но и както казах по-горе, са един от отборите с най-добро представяне в летните контроли. Очаква ни интересен сблъсък.
Първа Бундеслига (сезон2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
r.h. написа:Гледам, че тук има доста фенове на немския футбол. Интересно ми е откъде следите новините за Бундеслигата. Чуждестранни сайтове ли четете или това, което излиза в нашите спортни портали (според мен е много малко). Всъщнпост някой попадал ли е на специализиран български сайт, посветен на немския футбол със много новини, статистика, преведени статии и интервюта от немската преса и т.н. Все си мисля, че има хляб в подобна идея.
Аз се информирам от клубните сайтове. На всеки по-сериозен отбор в Германия сайта му има и версия на английски.

21:30 часа: Брауншвайг – Байерн Мюнхен по Нова спорт
- KategorieC
- Контакти:
tevez написа:21:30 часа: Брауншвайг – Байерн Мюнхен по Нова спорт
Ole ,ole! Eintracht oleeee!

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Утре също има какво да се гледа.
19.30 по Спорт1: Хамбургер-Валенсия
20.30 по Евроспорт: Вердер-Евертън
19.30 по Спорт1: Хамбургер-Валенсия
20.30 по Евроспорт: Вердер-Евертън
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
tevez написа:21:30 часа: Брауншвайг – Байерн Мюнхен по Нова спорт
Мерси много ,че го съобщи. Тая телевизия като не я гледам и въобще незнам какво излъчват.

YANTRA_FOREVER написа:federer90 написа:Всеки очаква издънка от Хамбургер ,ти пък ги слагаш за титла
Е защо не? Най-после си намериха кадърен треньор. Футболисти имат. Трябва им малко късмет, по-малко контузии и като нищо могат да с в топ 3.
И аз малко се учудвам от оптимизма по отношение на Хамбургер. Този треньор все още не се е доказал. Под негово ръководство отбора има само 1 победа от 8 мача.
Не виждам да са направили и някаква сериозна селекция. Дори бяха напуснати от Зе Роберто и Нистелрой, които макар и дъртаци бяха съответно топ-асистента и топ-реализиатора за отбора през миналия сезон. Явно целта е подмладяване на отбора, но дали наистина тези млади играчи и този все още недоказан треньор ще могат да се преборят за топ 3 на Бундеслигата?
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ще правим ли игра с прогнози и тук? Май сезона почва след 1 седмица и няма да е зле да се организираме.. 

Frankie Lampard написа:Ще правим ли игра с прогнози и тук? Май сезона почва след 1 седмица и няма да е зле да се организираме..
Aз по назад в темата писах за играта,ама никой не обърна внимание,може да нямат интерес,не знам!Предлагам,който иска да участва да каже,за да знаем г/д колко човека ще сме и да се разберем за правилата и кой ще се занимава с изчисляване и т.н

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ако трябва аз ще смятам..