Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 авг 2011 11:32

Слухове за Шоукрос, Дан и Кейхил :lol: Ех ще ме побъркат. Не знам вече кого да искам. Според мен на Кейхил му подготвят почвата за Арсенчо :oops:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 авг 2011 12:47

Най-вероятно. Но пък ако предложим добра оферта на Болтън може и да го отмъкнем от лапите на франсето. Все пак, Венгер е набелязал още 5-6 централни защитника, така че ако направим сериозна офанзива за Кейхил можем лесничко да го привлечем.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 01 авг 2011 12:55

И аз се надявам да вземем Кейхил, най-много ме кефи от всички други изброени ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 авг 2011 14:46

Кейхил определено е най добрия вариант ,много стабилен и грамотен защитник ,който ще ни помогне много в отбрана.Норвежците довечера щяли да излязат с младежите ,еми чудя се щом е така защо и ние не излязохме срещу тях със състава от последния ни мач а срещу турците да бяхме излязли с титулярите ..много странни неща се случват в тия контроли :)
Последна промяна от suareshampion на 01 авг 2011 14:49, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 01 авг 2011 14:49

suareshampion написа:Норвежците довечера щяли да излязат с младежите ,еми чудя се щом е така защо и ние не излязохме срещу тях със състава от последния ни мач а срещу турците да бяхме излязли с титулярите ..много странни неща се случват в тия контроли :)

Това се опитвах да намеря тъкмо, можеш ли да ми кажеш дали повече титуляри са в групата за довечера ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 авг 2011 14:51

IvanAtanasov написа:
suareshampion написа:Норвежците довечера щяли да излязат с младежите ,еми чудя се щом е така защо и ние не излязохме срещу тях със състава от последния ни мач а срещу турците да бяхме излязли с титулярите ..много странни неща се случват в тия контроли :)

Това се опитвах да намеря тъкмо, можеш ли да ми кажеш дали повече титуляри са в групата за довечера ;)

Да почти всичките налични без Мейрейлеш и Шкъртел ,Аурелио и той още е контузен а Лукас днес си идва от Бразилия.
Последна промяна от suareshampion на 01 авг 2011 14:53, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 01 авг 2011 14:53

suareshampion написа:
IvanAtanasov написа:

Да почти всичките налични без Мейрейлеш и Шкъртел .

е може тогава вече да седна да ги гледам :) мерси

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 авг 2011 14:54

е то щом е така да играем срещу младежите им ,би трябвало да бием с разлика :)

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 01 авг 2011 14:55

абе то и Хъл трябваше да бием ама .. :) ама дано са се сработили и новите вече, че не остана ;)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 01 авг 2011 15:02

Имайте предвид, че даже и по-сериозни хора да вземат участие днес, пак ще сме без половината си титулярен състав - Джерард, Суарез, Лукаш, Мейрелеш, евентуален ляв бек, ако вземем ... така че дори и да се осерем надежда все пак има :lol:
P.S. Слухове за привличането на Макс Клейтън (английски национал до 17 години, не съм го чувал :) ) и че до утре ще се знае със сигурност бъдещето на Йованович ... дано то не е свързано с нас 8-)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”