JackPackage написа:Pichichi написа:Комюнике за Атлетико М от днес
Диего Рибас Да Куня - Диего и неговият баща и агент потвърждават че играчът ще премине в Атлетико М в близките дни ако 2-та отбора се разберат за трансферната сума, самия играч е изявил желание да се премести в Мадрид и е готов да играе за Атлетико . Мисля че това е много добра новина . Трансферната сума която се носи като слух е 10 млн. Е . Определено добра цена,остава играчът да подпише и да си върне формата отпреди 2/3г. и ще е една от звездите в Примера !!! Слух от вчера вкарва един неочакван претендент за нов нападател в Атлетико и това е Антоан Гризман от Реал Сосиедат !
Нападател на 20 г. , младежки национал на Франция . Офертата на Атлетико е 7 млн.Е плюс Раул Гарсия и 1 г. под наем Ф.Мерида , и сега най-интересното - от Сосиедат отказват всяка оферта под 30 млн.Е за този играч

тоя да не е новия Анри бе - 30 млн отказвали
Не съм го чувал иначе тоя

Ето го този Гризман:
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uGmCKmtMCVA[/youtube][/center]
Определено има талант, ама чак да му искат 30 милиона... много са му, от друга страна все пак когато иска да го купи конкурент от същото първенство нормално е цената да е малко по-висока... Също така да не забравяме, че последните години трансферният пазар се изврати... Алексис Санчес вкарва някакви си 12 гола за Удинезе и вече го смятат за турбо-мега-хипер-гига звезда и му заковават цена 40 милиона евро; Пасторе не знам дали е успял да вкара дори 12 гола, но от Палерно му заковават цена от 50 милиона евро; Неймар същата работа - цена 45 милиона долара... да продължавам да изброявам играчи с нереално раздути цени? И предвид, че има клубове, които ги плащат..., нормално е и другите в един момент да почнат да се лакомят за пари и да раздуват цените на по-талантливите си играчи!
П.П. В тубата има още клипчета на тоя Гризман, може да ги видите