rhaegar написа:Колкото има деветки и седмици в играта на Ариана-ограничени бройки. То не е направено да печели всеки.
Днес един колега се похвали, че е събрал 1019 км., и аз не вярвах между другото,но!!! Интересно ми е сега колко литра ще му дадат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Колкото има деветки и седмици в играта на Ариана-ограничени бройки. То не е направено да печели всеки.
Muscarin написа:Gonzi_407 написа:Абе пичове четете малко 100 награди по 1000 литра! Няма как да отпечатат 10 000 "О"-та след като ще дадат само 100 награди! Иначе който не вярва вчера един мангал в пазарджик е изтегли пред мене!
Що не му наби кофатаБаси,точно преди тебе ли бе човек?
Gonzi_407 написа:Muscarin написа:Gonzi_407 написа:Абе пичове четете малко 100 награди по 1000 литра! Няма как да отпечатат 10 000 "О"-та след като ще дадат само 100 награди! Иначе който не вярва вчера един мангал в пазарджик е изтегли пред мене!
Що не му наби кофатаБаси,точно преди тебе ли бе човек?
ДА!! Ама каква е гаранцията, че щях и аз да изтегля това картонче? Абе трябва си и късмет, какво да правиш
marmi52 написа:Ти, сигурен ли си, че не работиш в "Лукойл" ?![]()
Единственият, който твърди, че е виждал буквата си ти ! Имаше още един пич, който твърдеше, че я има, но бързо си изтри поста ...
blue SASHO77 написа:rhaegar написа:Колкото има деветки и седмици в играта на Ариана-ограничени бройки. То не е направено да печели всеки.
Днес един колега се похвали, че е събрал 1019 км., и аз не вярвах между другото,но!!! Интересно ми е сега колко литра ще му дадат![]()
ace_ventura написа:marmi52 написа:Ти, сигурен ли си, че не работиш в "Лукойл" ?![]()
Единственият, който твърди, че е виждал буквата си ти ! Имаше още един пич, който твърдеше, че я има, но бързо си изтри поста ...
ти, няма такава конспирация дето навърза![]()
са остава Буш, масоните и илюминатите да вмъкнеш и Zeitgeist 3 е готов
![]()
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост