Студента написа:Очаквам 0:3 и гол на Нелсън, както и чиста мрежа особено ако М'Боли е на вратата. След третия гол предполагам, че ще държим топката като на мача с Литекс след 65 мин...
И както на последният мач между същите тези 2 отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Студента написа:Очаквам 0:3 и гол на Нелсън, както и чиста мрежа особено ако М'Боли е на вратата. След третия гол предполагам, че ще държим топката като на мача с Литекс след 65 мин...
Kerer написа:Интересно ми е кви прогнози правят Цесекарите 1:6, 0:5, 0:4
Дайте да гледаме реално Мача е Твърд Х
david_villa написа:Kerer написа:Интересно ми е кви прогнози правят Цесекарите 1:6, 0:5, 0:4
Дайте да гледаме реално Мача е Твърд Х
Интересно ми е, освен на статистиката от последните домакинства на "Локо" срещу ЦСКА, на какво друго се оповаваш за твърдия равен...
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
hrclspr12 написа:При нормално обстоятелства мачът е хикс. Локомотив този сезон не са слаби и ще го разберете скоро.
mistreated написа:hrclspr12 написа:При нормално обстоятелства мачът е хикс. Локомотив този сезон не са слаби и ще го разберете скоро.
И това как го прецени? Показват голям потенциал в мачовете досега ли? Какво значи "нормални обстоятелства"? Едно е да кажеш какво на теб ти се иска да стане, съвсем друго е реалността!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта