Литекс бесни от съдийството
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс бесни от съдийството
Айде да видим сега какво ще кажат...
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]
[/center]
PFC Litex написа:http://store.picbg.net/pubpic/1C/3B/f8097a3b0af71c3b.jpg погледни тялото на Делев и тялото на нашия защитник, след което се върни и прочети отново правилото за засадата.
Аз след тази снимка мога да кажа само едно "шах и мат"

Ааа Red_Girl се появи.. Чакам да види снимката и да даде коментар 

[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
[/center]
[/center]
PFC Litex написа:http://store.picbg.net/pubpic/1C/3B/f8097a3b0af71c3b.jpg погледни тялото на Делев и тялото на нашия защитник, след което се върни и прочети отново правилото за засадата.
Првилото го знам,по твоята линийка излиза абсолютна засада,по моята покрива метър.Не изкоментира къде е тялото на вашия нападател?
Виждате колко спорове и интерес предизвикват тези ситуации....и не знам с какъв акъл телевизиите не си направят техниката да им отговаря на съвременните изисквания и да показват спорните моменти....друг е въпроса,едно студио с коментатори и компетентни хора ,колко интерес биха предизвикали и колко рекламодатели.....това са 8 мача,десетки спорни моменти....за всеки ден от седмицата има материал.А те ми пускат голф и стари мачове,после защо се отказват рекламите и защо няма зрителски интерес!
- paceto
- Контакти:
Засада се мери по права линия, а не по крива !
Няма какво да се спори по този въпрос - засада има
Няма какво да се спори по този въпрос - засада има

За това което желаеш, всичко това го има, но задай си въпроса защо не се прилага у нас, аз зная отговора, а и вече 15 години се занимавам с телевизия.
Техниката с която от БТВ снимаха мачовете е същата с каквато се снимат финали на ШЛ (Super Jumbo) , но "странно" защо никога много спорни положения бял свят не видяха и ще продължат да не се виждат
Техниката с която от БТВ снимаха мачовете е същата с каквато се снимат финали на ШЛ (Super Jumbo) , но "странно" защо никога много спорни положения бял свят не видяха и ще продължат да не се виждат

Аве пич стига го овърта засада има и се вижда и без линия и това е.
PFC Litex написа:За това което желаеш, всичко това го има, но задай си въпроса защо не се прилага у нас, аз зная отговора, а и вече 15 години се занимавам с телевизия.
И отговора е?
Твоята линия обаче не е успоредна на линиите на тревата.....поправи е малко!
joro65 написа:PFC Litex написа:За това което желаеш, всичко това го има, но задай си въпроса защо не се прилага у нас, аз зная отговора, а и вече 15 години се занимавам с телевизия.
И отговора е?
Успоредна е на централната осова линия.
Reckless написа:joro65 написа:PFC Litex написа:За това което желаеш, всичко това го има, но задай си въпроса защо не се прилага у нас, аз зная отговора, а и вече 15 години се занимавам с телевизия.
И отговора е?
Успоредна е на централната осова линия.
Напротив......никак не е успоредна даже!Но ако се сложи успоредна,засадата ще излезе ,че е 4-5 метра,което идва да каже,че в зависимост от далечината на обектите ,се сменя и ъгъла.....така,че май линиите ни не са меродавни,освен,ако няма линия тревата точно на краката на двамата футболисти или възможно най близко!