Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Заслужава ли Зику да играе???

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 23:48

danko_sot написа:Делянски аз не го съдя, а казвам истината, че беше слаб снощи. И ако искаме отборът ни да върви и да направи як сезон у нас и в Европа, ключът е в много голяма степен в играта на румънеца. Е има и други опции. Примерно Станислав Костов ;)

Като за първи мач,аз съм доволен от него,но това си е мое мнение! ;)
А Костов,имам чувството,че има много хляб в това момче!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 31 юли 2011 23:49

Зико на мача показа че мисли в играта има и техника направи добри пасове милен ще му изкара всичко хубаво както направи. С платини беше само с 1 гол срещу фулъм а сега килограмите нямат проблен. Трябва му време ви е от първия мач от както го видяхте почнахте с хранилката защо мислите че той би дузпата да му се даде малко самочувствие да знае че се разчита на него има само едно пред него тренировки и мачове. И съм сигурен че няма да ни разочарова :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 23:49

delqnski47 написа:
Вярвай си, че пиша глупости!Ще приказваме по-късно, след първите два по-слаби мача на ЦСКА.Не е задължително да са в серия.
Някога да си слушал предаване на Гонг, в което да се обсъждат 2 поредни загуби на Литекс?За Левски и ЦСКА обаче веднага се започва... дори и при равен с някое "отборче".

Аз вече си казах мнението за Зику, дано не съм бил прав.

Знаеш ли колко ще съм щастлив ако 70% от новините да са за Литекс и,естествено,половината новини да са лъжи,партенки и пр.,които да тормозят отбора?И да оставят моят отбор на мира!
Естествено,че ще се пише за ЦСКА и ''Левски'' повече,а не за Литекс!Знаеш ли колко повече са феновете на тези два отбора от ''оранжевия''??Вчера на мача се видя!
Сигурно имаш впредвид,че трябва да се пише ПОВЕЧЕ за шампионите!Това си е така,но това не е мой проблем!Защото не се интересувам от тях!Аз се интересувам само от ЦСКА и когато влезна в гонг първото ми нещо е да цъкна емблемата на ЦСКА горе вляво!За другото ми е все тая!

Не Делянски, друго имам предвид.Имам предвид това, че първият слаб мач на тези два отбора се превръща в национална трагедия.Имам предвид това, че когато коментират мачове, коментаторите повече говорят за съдиите и техните отсъждания, отколкото за играта на отборите.Имам предвид, че обикновено коментаторът е фен на някой от "грандовете" и това му личи толкова яко, та не ти трябва фенерче посред бял ден, за да го видиш.Имам предвид това, че на "нашите" не се задават неудобни въпроси, когато играта не върви, а феновете започват с освиркванията след второто погрешно отиграване-голяма помощ е това за футболиста, няма спор :evil: Има я и другат акрайност, в която изпадате в момента повечето фенове на ЦСКА(за тази тема говоря само)-Зику идва със славата на национален състезател на Румъния и голмайстор (не едноличен).Това автоматично го прави Гъливер в очите на лилипутите.А и само Зику ли?Тук пуснахте фен тема на Мораеш, преди да сте го видели как наистина играе....въобще ентусиазмът на верните фенове разперва криле и понася отбора напред и нагоре.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2011 23:51

ruashh написа:Данко тире сот, ти не си човека, който ще ми каже къде да пиша! Просто, като тебе просто, ти показах няколко правописни грешки. Тефтера ми е пълен с такива тирета като тебе.

Ти си пълен с тирета бе, цялата ти глава е едно огромно тире. Даже и запетайките сигурно ги е срам от малоумни тирета като тебе. Ти си ер малък в българската азбука, даже си по-скоро някоя от изчезналите носовки. Ама кво да ти обяснявам на тебе, без тва нищо няма да влезе в тиреподобната ти главица
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 31 юли 2011 23:54

Препоръчвам на който не е сигурен дали Зику има място сред титулярите на ЦСКА - да си намери запис на вчерашния мач и да види внимателно след гола си от дузпа, как румънеца се радваше при агитката... :lol:

А че има класа на всички е ясно, но стана ясно че съзнава какво е да играеш с фланелката на ЦСКА, просто му трябва още малко време за да покаже най-доброто от себе си на терена...
Този играч е дошъл ДА ИГРАЕ, в Румъния може да е звезда, но тук още не е и това му е пределно ясно... :!:
Трябва да се доказва и той започва да го прави.
Като отсъдиха дузпата просто взе топката и отиде да я вкара във вратата, въпреки че Платини също беше кандидат да изпълни...

Едно едничко нещо не ми допада във воденето на отбора на Милен Радуканов и съм го казвал и друг път....Така и не мога да разбера защо ги държи тия смени до самия край на мачовете, като в много от тях си решаваме крайния изход още първото полувреме или най-много до 10-15 мин. на второто.... :evil:

Ето вчера - прекрасно проведен мач от тактическа гледна точка, ама защо бе, братче като се виждаше и от самолет, че Зику и Платини едвам ходят след 15-тата минута на второто полувреме, а мача решен - защо не пуснеш Станислав и Александър още тогава, ами чакаш да стане края на мача, за 5 минути каква изява да имат.... :roll:

Платини и той като Грегъри Нелсън си свърши момчето отлично работата - вади го и пускай някой от малките да изядадт терена до края...Те им се играе, та две не виждат...

Само титлата остана неспечелена засега, но този сезон имаме много добър отбор, а когато ръководството, отбора и запалянковците сме едно цяло трудно някой у нас може да ни спре :!: [/b][/color]

САМО ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2011 23:57

pampi написа:
danko_sot написа:Делянски аз не го съдя, а казвам истината, че беше слаб снощи. И ако искаме отборът ни да върви и да направи як сезон у нас и в Европа, ключът е в много голяма степен в играта на румънеца. Е има и други опции. Примерно Станислав Костов ;)

Бре, че капацитет! Ти какви тактически задачи му беше поставил, та не ги изпълни пустия му румънец! :lol:

Какви задачи да му поставям? Задачата му е да се движи и да е опция за пас със съотборниците му, които владеят топката в перимитърът от средната линия до към пеналтерията на противника.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 31 юли 2011 23:57

[quote="danko_sot"]Ще изчакаме, но просто съм бесен от играта му вчера. Той и Шеридън не се напрягаше много и накрая получи шут в гъза обратно към Шотландия[/quo :shock: :shock: КОЙ МАч ГЛЕДАХТЕ :shock: :shock:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 юли 2011 23:59

Тая жега не прощава на никой.Незнам какво очакваш да лети по терена ли в решен мач.Не видя ли че излязохме да играем вече спечелен мач.Мисля че както той така и всички футболисти играха доста добре и да всички футболисти на ЦСКА заслужават да играят,но пък кой го измисли това тъпо правило да играят само 11 .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 23:59

жълт ламтурник написа:
delqnski47 написа:
Вярвай си, че пиша глупости!Ще приказваме по-късно, след първите два по-слаби мача на ЦСКА.Не е задължително да са в серия.
Някога да си слушал предаване на Гонг, в което да се обсъждат 2 поредни загуби на Литекс?За Левски и ЦСКА обаче веднага се започва... дори и при равен с някое "отборче".

Аз вече си казах мнението за Зику, дано не съм бил прав.

Знаеш ли колко ще съм щастлив ако 70% от новините да са за Литекс и,естествено,половината новини да са лъжи,партенки и пр.,които да тормозят отбора?И да оставят моят отбор на мира!
Естествено,че ще се пише за ЦСКА и ''Левски'' повече,а не за Литекс!Знаеш ли колко повече са феновете на тези два отбора от ''оранжевия''??Вчера на мача се видя!
Сигурно имаш впредвид,че трябва да се пише ПОВЕЧЕ за шампионите!Това си е така,но това не е мой проблем!Защото не се интересувам от тях!Аз се интересувам само от ЦСКА и когато влезна в гонг първото ми нещо е да цъкна емблемата на ЦСКА горе вляво!За другото ми е все тая!

Не Делянски, друго имам предвид.Имам предвид това, че първият слаб мач на тези два отбора се превръща в национална трагедия.Имам предвид това, че когато коментират мачове, коментаторите повече говорят за съдиите и техните отсъждания, отколкото за играта на отборите.Имам предвид, че обикновено коментаторът е фен на някой от "грандовете" и това му личи толкова яко, та не ти трябва фенерче посред бял ден, за да го видиш.Имам предвид това, че на "нашите" не се задават неудобни въпроси, когато играта не върви, а феновете започват с освиркванията след второто погрешно отиграване-голяма помощ е това за футболиста, няма спор :evil: Има я и другат акрайност, в която изпадате в момента повечето фенове на ЦСКА(за тази тема говоря само)-Зику идва със славата на национален състезател на Румъния и голмайстор (не едноличен).Това автоматично го прави Гъливер в очите на лилипутите.А и само Зику ли?Тук пуснахте фен тема на Мораеш, преди да сте го видели как наистина играе....въобще ентусиазмът на верните фенове разперва криле и понася отбора напред и нагоре.

Ще наблегна само на това в червеното,тъй като за другото съм съгласен!Много неща,които си изредил ме дразнят и мен ИЗКЛЮЧТЕЛНО много!
Значи така става,защото всички се надяват,че в наще смотани отбори ще дойде някой спасител на бял кон и ,макар и за кратко време(бият си шута веднага!Кво да правят тука),ще ни помогне да се издигнем малко от калта!Затова така става!И на мен ми стана ''много яко'' като видях ГРЪМКОТО ''Голмайсторът на Румъния идва в ЦСКА'',но наистина трябва да се позамисляме малко на това,което четем всеки ден!Голмайстор е да,но с колко ще ни помогне,ще разберем в бъдеще!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2011 00:05

Yasso написа:Препоръчвам на който не е сигурен дали Зику има място сред титулярите на ЦСКА - да си намери запис на вчерашния мач и да види внимателно след гола си от дузпа, как румънеца се радваше при агитката... :lol:

А че има класа на всички е ясно, но стана ясно че съзнава какво е да играеш с фланелката на ЦСКА, просто му трябва още малко време за да покаже най-доброто от себе си на терена...
Този играч е дошъл ДА ИГРАЕ, в Румъния може да е звезда, но тук още не е и това му е пределно ясно... :!:
Трябва да се доказва и той започва да го прави.
Като отсъдиха дузпата просто взе топката и отиде да я вкара във вратата, въпреки че Платини също беше кандидат да изпълни...

Едно едничко нещо не ми допада във воденето на отбора на Милен Радуканов и съм го казвал и друг път....Така и не мога да разбера защо ги държи тия смени до самия край на мачовете, като в много от тях си решаваме крайния изход още първото полувреме или най-много до 10-15 мин. на второто.... :evil:

Ето вчера - прекрасно проведен мач от тактическа гледна точка, ама защо бе, братче като се виждаше и от самолет, че Зику и Платини едвам ходят след 15-тата минута на второто полувреме, а мача решен - защо не пуснеш Станислав и Александър още тогава, ами чакаш да стане края на мача, за 5 минути каква изява да имат.... :roll:

Платини и той като Грегъри Нелсън си свърши момчето отлично работата - вади го и пускай някой от малките да изядадт терена до края...Те им се играе, та две не виждат...

Само титлата остана неспечелена засега, но този сезон имаме много добър отбор, а когато ръководството, отбора и запалянковците сме едно цяло трудно някой у нас може да ни спре :!: [/b][/color]

САМО ЦСКА

+1
И на мен ми направи това впечатление!Много ми се искаше Славчо Костов(или Томи Костадинов,или там който и да е от юношите) да го видя за повече време в игра!Момчето като облече екипа и нямаше търпение да влезе,ама трябваше да чака 5 минути на тъча,тъй като наще си разиграваха топката и тя не излизаше! :lol: :lol: :lol:
Sofia.

Върни се в “Архив”