Колкото и дразнещо да звучи за някои, предпочитам играчи като кривия с манталитет на победител от колкото завърнал се недоказан играч с манталитет на загубил. При положение че искаме силен тим! Иначе спокойно можем да си останем в миманса с едната футболна романтика!
Аз лично много харесвах Дънди и като спортист и като човек. Но наиситна ми кипи вече като виждам всичк играчи от селската ера обратно тука!
Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
Може и да помогне, все пак има известен опит. Времето ще покаже, нека му пожелаем успех! 
Дънди за сега е на проби. Ако Хубчев прецени че е във форма и може да свърши работа , ще се подпише договор с него. Ако ли не ще си търси другаде късмета.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Първо Дъндито е на проби и ако Хубчев прецени, че е полезен ще го вземе. Второ какво означава с манталитет на губещи това е смешно твърдение първо играчите от 2-3 и повече сезона са в други отбори и имат съвсем различен манталитет. Да не говорим, че в най-тежките моменти те излизаха и биеха. Да не мислите, че им е било лесно толкова време не получаваха пари, но те излизаха на терена и играеха заради нас феновете и заради името Ботев, защото всички знаем, че Ботев е повече от футболен отбор. А Ноко, Гаджала, Лимона, Манчев също играха при онова лице, но са основни играчи в момента и са супер стабилни. Няма играч с манталитет на губещ разберете го това всички играчи излизат за победа. Някой каза мнение от сорта това да е последния играч от ерата на лицето, ами аз веднага бих казал не искаш ли да си върнем Апата. Аз специално бих се зарадвал да го видя отново в отбора, а освен това каза в едно интервю, че си е ботевист точно след като вкара на Левски за 1:3.
teruns написа:... При нас вече трябва да идват нацонали..
Мда, 100% национали биха дошли в Б група. И аз искам да взимаме Неймар и Гансо, ама айде първо да спечелим 2-3 пъти шампионската и тогава
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Айде стига вече, де !!!
Ръководството взе да се олива ..станахме някакъв приют, ебати..
Нищо лично против Божков нямам...но ако ше градим в Б група отборът за А, не мисля ,че играчи в края на кариерите си, са ни необходими....
Но най-интересното , което ме вълнува е , какво точно мисли Хубчев по въпроса
натресен ли му е този трансфер без негово съгласие, и не е ли това с пробите хвърляне на прах в очите ..колкото да се каже,че ще има думата и треньора, но трансферът да е вече факт...
Шестото ми чувство говори,че започват да правят глупости ръководството с тези масови връщания на бивши играчи
дай боже да греша обаче
Ръководството взе да се олива ..станахме някакъв приют, ебати..
Нищо лично против Божков нямам...но ако ше градим в Б група отборът за А, не мисля ,че играчи в края на кариерите си, са ни необходими....
Но най-интересното , което ме вълнува е , какво точно мисли Хубчев по въпроса
натресен ли му е този трансфер без негово съгласие, и не е ли това с пробите хвърляне на прах в очите ..колкото да се каже,че ще има думата и треньора, но трансферът да е вече факт...
Шестото ми чувство говори,че започват да правят глупости ръководството с тези масови връщания на бивши играчи
дай боже да греша обаче
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Как преценявате какъв е манталитета на даден играч - не знам... Сигурно има някоя колбичка като "мана"-та в Диабло и се вижда колко е пълна.
Дънди бил "стара *****", а Василев какъв е, с неговите "господин Христолов това, господин Христолов онова", че и до последно се натискаше да стои, и беше капитан на отбора в най-срамните му моменти? Ама на Дирека целия стадион се радва и пляска заради два-три татуса, пък на Божков от сега му се точат (явно) някои хора...
Или на Василев "мана"-та е пълна, според вас, пък на Божков, играл две години в чужбина, е празна?
Интересна работа...
Дънди бил "стара *****", а Василев какъв е, с неговите "господин Христолов това, господин Христолов онова", че и до последно се натискаше да стои, и беше капитан на отбора в най-срамните му моменти? Ама на Дирека целия стадион се радва и пляска заради два-три татуса, пък на Божков от сега му се точат (явно) някои хора...
Или на Василев "мана"-та е пълна, според вас, пък на Божков, играл две години в чужбина, е празна?
Интересна работа...
Не натискайте ТУК!
Явно паметта е избирателна, Трпунков....
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- dagger1912
- Контакти:
Много интересно мислят част от феновете .. Аз съм напълно съгласен с "Пловдивчанинът" ..
Какво значи
Или просто като са падали в Ботев и тези футболисти са приключели и не стават за футбола? /и не само в Ботев, защото не само той имаше такава "история"/.. Много интересно мислене!
В момента по тази логика Манчев, Гаджалов, Тимонов не трябва да играят, но те всъщност са сърцето и идеята на отбора в играта. Както каза Пловдивчанинът - гръбнака на отбора!
До вчера отбора едвам свързваше двата края, а сега сме недоволни от случващото се. Евала, това сме ние - Българите! Да оставим ръководството, до сега показа професионализъм, дано го показва и занапред, защото напоследък се навъдиха доста треньори ..

Какво значи
Че футболистите са играли една година без пари, за отбора и като са нямали нинакъв хъс за игра, освен феновете, какво искате?манталитет на вечно губещ![]()
![]()
Или просто като са падали в Ботев и тези футболисти са приключели и не стават за футбола? /и не само в Ботев, защото не само той имаше такава "история"/.. Много интересно мислене!
В момента по тази логика Манчев, Гаджалов, Тимонов не трябва да играят, но те всъщност са сърцето и идеята на отбора в играта. Както каза Пловдивчанинът - гръбнака на отбора!
До вчера отбора едвам свързваше двата края, а сега сме недоволни от случващото се. Евала, това сме ние - Българите! Да оставим ръководството, до сега показа професионализъм, дано го показва и занапред, защото напоследък се навъдиха доста треньори ..
- rump_shaker
- Контакти:
Добре де къв ще да е манталитета, ама харабия прекалихме с всичките тези дето играха по митьово време.
Аз пък твърдя че има значение кой каде е расъл и работил и как му е оформен манталитета. По времето на селския футболистите ни свикнаха на тотален непрофесионализъм, борба за оцеляване, играха в клуб където липсваше всякаква организация и дисциплина....... и накрая ще ми кажете че те са с манталитет на победители. Извинявайте ама и в живота е така. Неможе да растеш на село в колиба и да имаш манталитет на изискан граф!
Аз пък твърдя че има значение кой каде е расъл и работил и как му е оформен манталитета. По времето на селския футболистите ни свикнаха на тотален непрофесионализъм, борба за оцеляване, играха в клуб където липсваше всякаква организация и дисциплина....... и накрая ще ми кажете че те са с манталитет на победители. Извинявайте ама и в живота е така. Неможе да растеш на село в колиба и да имаш манталитет на изискан граф!