Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот ***cska*** » 31 юли 2011 21:49

Начетох се на глупости,дори и от фенове на отбори които нямат ама нищо общо по темата,важното е да се плюе по някой!Сега сте подбрали А.Генов!
Да приемем че има грешки при гола на Литекс и първия на Спас!Генов ли е виновен за тия грешки или страничните?
Спорна е и ситуацията при дуспата(50/50%).Така го е видял съдията,така го е свирил - предполагаема 1ва грешка!
Червения картон беше абсолютно заслужен,даже и по време на мача нямаше протест от сртана на Литекс.
Генов ли беше виновен ,че Литекс още преди мача беха отписали тая купа и излезнаха с резервите?Апропо,новите попълнения ли са резервите?В тоя ред на мисли,и Зику ли е резерва?
Плюите колко щете,дано ви олекне но истината ще лъсне с пълна сила още тая седмица!

П.С:Желая успех на ВСИЧКИ БГ отбори в евротурнирите,че с тая злоба и 4та урна ни е много! :idea:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2011 21:50

rsk написа:Литекс не заслужаваха да бият, така че не виждам какво им е виновен съдията?

Не е там проблема дали Литекс са заслужавали да бият или не.
То беше ясно, че ЦСКА ще бие след като Литекс излезе с децата, но проблема е там че Генов развали мача с тези отсъждания и както се писа по-назад вместо днес да се коментира играта в мача се коментират решенията на Генов.

ЦСКА пак щяха да бият и без тази съдийска помощ ето това е проблема, че срещу децата които са младото поколение на България във футбола им развалят труда с тесли.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2011 21:51

rsk написа:Литекс не заслужаваха да бият, така че не виждам какво им е виновен съдията?

Естествено,че не заслужаваха...Най-малко заради подхода им към мача-айде резерви,добре-ама те отпуснати,без хъс,гол вкараха от нищото и пак лежерно,все едно не ги бърка!Техен си проблем,резултатът е факт и ЦСКА заслужено е с купата,но съдийските грешки са си факт.И ако с такива почва сезона,не знам как ще е нататък,когато три тима ще се захапят точка за точка още в началото!!! :(
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 21:51

PFC Litex написа:Ти пък как изчисли, че сезонът е провал?
Миналият и той беше провал, по-миналият също, найс

ами май отпадаме от ВИСЛА и в плейофа за ЛЕ непоставени с някой отбор от топ първенствата :roll: :roll: :roll: ко праим ? още една година без групи и двете титли не значат кой знае какво тъй като не сме се класирали където е истинският футбол,в мача за СК вярно играха младоци и резерви обаче ЦСКА основен съперник тотално ни надигра,в първите мачове от първенството ТОМ може би ще бъде наказан което е все тая явно пак само А група ще играе Литекс и в този мач за СК освен гола нищо същественнно
отпадане от ЕВРОПА
тотално надиграни от основен съперник за СК
и остана само А група КАКТО ВИНАГИ :oops:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2011 21:54

shotgun blues написа:и остана само А група КАКТО ВИНАГИ :oops:

Ти стига се прави на фен на Литекс, защото си фен на Левски и в червата.
Не може да плюеш отбора срещу Могрен при 1:0 и след обрата да се криеш като мишка чак до мача с Висла, а в същото време да си активен във форума на Левски и там да си изживяваш радостите и да не спираш да ги хвалиш след обрата им срещу Спартак.

Погледни се само колко мнения имаш в темата на Левски за мача им със Спартак и колко имаш в темата на Литекс срещу Висла и пак ела ми говори, че си фен на отбора от Ловеч.
Не ме карай само да ти вадя мненията, за да те излагам пред всички. :)

Искаш или не искаш Литекс има още 3 мача в Европа.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 21:58

Доколкото съм запознат от новият шампионат има забрана да се коментират съдиите от играчи и треньори веднага след мача (дано да е като в Англия вече).Много ще ми е любознателно с какво ще се оправдават загубилите и дали ще бъдат санкционирани нарушилите тази забрана?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 юли 2011 22:03

shotgun blues написа:ами май отпадаме от ВИСЛА и в плейофа за ЛЕ непоставени с някой отбор от топ първенствата :roll: :roll: :roll: ко праим ?

Динамо Букурещ и то само ако продължи напред, че първият мач им е 2:2 в къщи с Вараждин от ТОП първенствата ли е?

Виж сега, ти за Литекс не бери грижа, виж там мисли си за твоят отбор и толкова.
Няма фен на Литекс който след обрата в Черна гора да си плюе отбора и да казва, че са слаби, а на обрата на Левски да се радва все едно е спечелил шестица от тотото.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2011 22:24

на мача с ВИСЛА бях на стадиона (ако щете вярвайте)как да пиша по време на мача :?: писах чак сутринта след него ,мача с ЛЕВСКИ не го гледах а само го слушах по ГОНГ и бях във форума и пишех във темата за мача и да ЛЕВСКИ и ЦСКА ще ги хваля ,защото за разлика от ЛИТЕКС каквото ида става в доста случаи се измъкват за разлика от ЛИТЕКС,ето падаха до последните минути но обърнаха,нещо което ЛИТЕКС не е правил от ГЕНК насам и за разлика от Литекс ,Левски и ЦСКА влизат в групите от време на време и дори и да ги бият с много те са там и играят с европейски отбори,а ЛИТЕКС си цъка в А група,извинявайте че ви дразня но аз искам ЛИТЕКС да влезе в групите да го гледам в ЕВРОПА,ПИСНАЛО МИ Е ДА ГО ГЛЕДАМ В А ГРУПА и викайте че не съм фен,но това означава че и други 7 500 които бяха на мача с ВИСЛА не са фенове тъй като няма да стъпят повече на стадиона тази година 8-) освен на мача в ЛЕ и може с ЛЕВСКИ И ЦСКА и това не е сигурно,знаете че това е вярно :roll: е явно и те не са фенове ,а вие си ходете на ЛИТЕКС-Светкавица евала :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2011 22:33

shotgun blues написа:нЛевски и ЦСКА влизат в групите от време на време и дори и да ги бият с много те са там и играят с европейски отбори,

Какво е това от време на време?
Кога преди тези две поредни години някой е влизал някъде като не броим на Левски в ШЛ?
През 2005-та Литекс беше ли в групите - беше.
След това някой влезна ли някъде - не.

Какво е това от време на време?Кога две години влизане в груповата фаза на ЛЕ стана "от време на време" или както срещах мнения от типа "всяка година са в групите"? :roll:

И никой не ти казва защо не си писал по време на мача, а ставаше дума, че след мача с Могрен се покри като мишка цяла седмица не драсна мнение, а в същото време пишеше във форума.

Защо се покри след като Литекс обърна мача в Черна Гора, а преди това беше активен до 1:1?Айде кажи ми, защото ми е много любопитно да разбера как веднага след обрата изчезна заедно със сините фенове? :roll:

И какво е това вие си ходете на Литекс - Светкавица?Ти нали си фен на отбора или какво ходиш само на мачовете в Европа, а през сезона никакъв те няма но си седнал да критикуваш тук отбора.
То е лесно само да плюеш, но когато се иска подкрепа от трибуните ви няма никакви.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 юли 2011 22:42

Не знам кой на кого е фен или по - правилно е да се каже привърженик, запалянко, но всеки трябва да си поддържа отбора и да се гордее с него. Това какво говори статистиката е едно на ръка, но това какво чувстваш в себе си е друго.
Тъй че аз като левскар, както и много други, считам, че Левски е най - големият отбор в България, че трябва винаги ако не да е първи, защото е трудно, да се бори за купа. Не може някакви простотии от рода на това, че ще гоним Европа, а на шампионата майната му. Първо титла или титли, после останалите неща. Всичко става постепенно.
Литекс нека се оправят, но след това, което направиха с ЦСКА, дълбоко се съмнявам, че ще успеят срещу Висла. И все пак им пожелавам като българин да направят едно от чудесата на Люпко и да бият шута на поляците.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Литекс”