Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тук може да гледате мача на Търнава
Може да се види стадиона на който ще гостуваме.
Няма какво да правя и тях гледам
много слаба продукция изнасят а нападателя на Татран Прешов е двойник на Гарра Дембеле 

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Христо Йовов все пак е под въпрос за мача в Търнава
Капитанът на Левски Христо Йовов е под въпрос за гостуването на „сините” в Търнава. Днес, както и вчера ветеранът не тренира наравно със своите колеги. Той въртеше обиколки заедно с възстановяващия се от контузия Иво Иванов. Ситуацията с централния защитник е сходна, неговото участие в двубоя от Лига Европа въобще не е сигурно.
С двамата контузени футболисти тренира и Александър Киров, който така или иначе не подсили Черноморец Бургас, покрай сделката за Орлин Старокин.
На пълни обороти работиха Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн, които вчера имаха известни оплаквания.
Капитанът на Левски Христо Йовов е под въпрос за гостуването на „сините” в Търнава. Днес, както и вчера ветеранът не тренира наравно със своите колеги. Той въртеше обиколки заедно с възстановяващия се от контузия Иво Иванов. Ситуацията с централния защитник е сходна, неговото участие в двубоя от Лига Европа въобще не е сигурно.
С двамата контузени футболисти тренира и Александър Киров, който така или иначе не подсили Черноморец Бургас, покрай сделката за Орлин Старокин.
На пълни обороти работиха Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн, които вчера имаха известни оплаквания.
- santiliana
Наистина ЦН на гостите е копие на Гарра-та.Но само външно...
Слаб мач,но и тук си проличава за пореден път,че Търнава трудно вкарва, но и не допуска сериозни пролуки в защита...
Ще ни бъде много трудно в четвъртък,но така ще е по-сладко
п.п. В гостуващия отбор като,че ли играе Петраш дето беше при нас преди време.
И то не лошо се представя...
Слаб мач,но и тук си проличава за пореден път,че Търнава трудно вкарва, но и не допуска сериозни пролуки в защита...
Ще ни бъде много трудно в четвъртък,но така ще е по-сладко

п.п. В гостуващия отбор като,че ли играе Петраш дето беше при нас преди време.
И то не лошо се представя...
ЧУдя се как ни затрудниха толкова????
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- santiliana
ние сами си се затруднихме.
Може би като беше първи официален мач и то пред собствена публика на Герена, някои от момчетата до вчера,дето се вика,не са си и представяли,че ще играят при нас...Бяха се малко поуплашили,пренавили и затова се бъркаше честичко.Но ми се иска да вярвам, че в Търнава ще играем по-освободено и задължително трябва да ги отстраним словаците.
Дарко трябва да бъде продаден час по-скоро, личи си, че не му се играе при нас.А хубост насила не става.
Може би като беше първи официален мач и то пред собствена публика на Герена, някои от момчетата до вчера,дето се вика,не са си и представяли,че ще играят при нас...Бяха се малко поуплашили,пренавили и затова се бъркаше честичко.Но ми се иска да вярвам, че в Търнава ще играем по-освободено и задължително трябва да ги отстраним словаците.
Дарко трябва да бъде продаден час по-скоро, личи си, че не му се играе при нас.А хубост насила не става.
Вие наистина много сте се отчаели от живота щом гледате мач от Словашкото първенство, нека позная 0:0 е резултата
,по-добре легендата за зоро по БТВ да бяхте седнали да гледате

Това отборче не показа нищо тази вечер,и ако ни отстранят ще е голям позор.Но *великия*Гонзо ако пак пусне Тасевски и Кмета може и да ни духнат,не съм голям разбирач но видях че на контратака са зле и ако така им играем ще ги отстраним.
- george_speed75
- Контакти:
Trnava 0:0 Presov (full time)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- Santiago Munezz
- Контакти:
Сигурно са се пазили за мача с нас и за играли без доста титуляри...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]