Политиката на клуб

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Мнение за политиката на клуба..

Мнениеот hrclspr12 » 31 юли 2011 19:37

rezaacha написа:колкото и да ми е трудно да го признаем чорбите тази година май ще мачкат здраво ,а в четвъртък видях един отбор ,който с нищо не е променил играта си от миналата година ,с тази разлика че сега го няма Гара и няма кой да вкарва.

Не бъди толкова голям песимист. Те си запазиха отбора, което не е малко, и затова са големият фаворит на първо време за титлата. Но ние сме Левски и ще им покажем "откъде изгрява слънцето".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2011 20:09

Ами УЖ плачевните ни юноши, от чия политика за зависили, когато си бяха в Левски ??
Риторичен въпрос разбира се ...

Щом юношите ни не стават и не дават свежи, добри и подготвени хора за първият отбор, значи политиката на клуба в тази насока е БЕДСТВЕНО УЖАСНА !!!

И трансферната ни политика е лоша и зависим преди всичко от щурият късмет, но това е друга тема ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2011 21:31

tprodanov написа:Тевия, Табаков, ИСА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Ей, бях забравил тоя форум колко е култов. Кой определя политиката ни? Сега ще ти дам малко тема за размисъл. Гонзо ни определя политиката. Когато дойде той продаде Хичо и Сърмов, Мечо и Топчо за 2млн долара общо. След това с общо 250 000 евро купи Гарра, Сержиньо, Мюлдер. Тази година продаде Гарра за 2.5млн, а купихме за общо 400 000 Калво, Арс, Старокин, Рипс, Христов и Райков.
Откакто Гонзо се занимава със селекцията заменихме звезди като Миро Антонов и Гошо Певеца с нападатели като Арш и Гарра. Откакто той се занимава с това крило ни е Мюлдер, а халф ни е Сержиньо. И вместо крилото Киров имаме крилото Калво. И някой си реве за Тевия бе, за ТЕВИЯ :mrgreen:

Абсолютно съм съгласен с тебе,само бих добавил и вратарчето ни в момента.И аз поддържам мнението,че Гонзо откъм селекция и усет се справя,и то много добре!Събрал е добри играчи,но тука идва голямото НО...как от добри играчи да се направи добър отбор?Ако се справи и тук,значи това е човекът за Левски!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Re: Политиката на клуб

Мнениеот ficho17 » 01 авг 2011 00:07

Защо Челси не залага на собствените си централни нападатели юношите а купиха Фернандо Торес ебаси тъпата трансферна политика :mrgreen: Абе човек ти ревеш за Тевия,еми добре ако искаш да си върнем Тевия и докато му намерим позицията да държим на скамейката Гаджев,Грийн и др. Табаков с какво показа , че е за Левски? Гонзо върви напред и нагоре ! Не очаквайте чудеса от 8 нови играчи,от които 6 играха в четвъртък!За всичко се иска време ! За кой път обаче се казва това?.. Обаче в момента наистина розовите и микренците играят по бързо и по-добре от нас ама к'во да искаме с Йовов и Дани по крилата,играта ще е друга с Райков от ляво и Калво или Христов от дясно ! Ванката зад Арш и в атака сме точни ! В защита просто няма какво повече да искаме !
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 авг 2011 10:00

tprodanov написа:Тевия, Табаков, ИСА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Ей, бях забравил тоя форум колко е култов. Кой определя политиката ни? Сега ще ти дам малко тема за размисъл. Гонзо ни определя политиката. Когато дойде той продаде Хичо и Сърмов, Мечо и Топчо за 2млн долара общо. След това с общо 250 000 евро купи Гарра, Сержиньо, Мюлдер. Тази година продаде Гарра за 2.5млн, а купихме за общо 400 000 Калво, Арс, Старокин, Рипс, Христов и Райков.
Откакто Гонзо се занимава със селекцията заменихме звезди като Миро Антонов и Гошо Певеца с нападатели като Арш и Гарра. Откакто той се занимава с това крило ни е Мюлдер, а халф ни е Сержиньо. И вместо крилото Киров имаме крилото Калво. И някой си реве за Тевия бе, за ТЕВИЯ :mrgreen:

+1
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Левски”