Мачът не можах много много да го гледам!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Артилериста написа:Добро утро на всички червени фенове.Искам да ви попитам как ви се видя отбора снощи срещу Литекс?
Аз лично съм на двата полюса.От една страна ми хареса,че създадохме положения и победихме с 3-1,макар и резервите на Литекс.От друга страна обаче,не ми хареса това,че не разигравахме топката достатъчно и явно си личи липсата на градивния халф,който да изнася топката и да организира играта(Маркиньос).Според мен човекът,който трябва да го замести си играе като чист нападател и грам не помаха на халфовете,което според мен може да ни изиграе лоша шега за напред(за Зику става въпрос)
Все пак до някаде ги оправдавам,тъй като това е първи мач,играха на доста наводнен терен и все още не сме се обиграли със Зику.
Радващото е,че спечелихме ценен трофей и започваме със самочувствие,другото се надявам,че ще се подобри с течение на времето.
[offtopic]Имаме нужда от разиграващ халф-тип Маркиньос![]()
![]()
[/offtopic]
percival написа:Като за първи мач съм доволен .Има още какво да се желае .Били втория или третия състав на Литекс ,а бе момци Литекс и ЦСКА имат най дългите резервни скамейки и най качествените ,Имаше един лаф на времето излиза много добър играч ,а влиза още по добър.Бяхме излязли на терена все едно вече сме спечелили мача и имаше леко подценяване ,но после всичко си дойде на мястото.След 3 -тия гол убихме темпото и чакахме края на мача.Съдийството отново беше слабо ,но то кога е било на ниво последните 20 години.Много грешки и в двете посоки ,като най фрапиращите бяха гол от 100% засада на Литекс и несъществуваща дуспа за нас.
PFC Litex написа:ЦСКА толкова ли са се уплашили от децата на Литекс, че Каубоя е влизал в съдийската стая да дава указания
lisynger написа:Защитата ме изненада неприятно, но има време да се комплектоват за началото на сезона.
lisynger написа:Защитата ме изненада неприятно, но има време да се комплектоват за началото на сезона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта