Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2011 17:10

blue avalanche написа:
george_speed75 написа:Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

Защото знае,че ще е резерва на Рисп!!!

Абсолютно!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 юли 2011 18:52

george_speed75 написа:Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

И как точно да си подобрява формата, след като е контузен ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 21:00

george_speed75 написа:Изображение

Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

Ти не почиваш ли

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 31 юли 2011 22:43

milen.hristov написа:

Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

Ти не почиваш ли

Тоя от какво се е уморил, я ми кажи.От въртенето на обиколко на Герена или го боли още главата от аватогола срещу ЛИЛ.Ако е контузен трябва да си почива някъде, а пък kaто го гледам как е застанал при едно подхлъзване може да се контузи още по зле.Щом може така да се пуска по пързалката ,значи нищо му няма.Докато съотборниците му се чудят как да обърнат словаците тоя ходи по басейните да си показва голият за*ник и татуировките.Такива като тоя на никой тренер не му трябват със самочувствие без покритие.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 31 юли 2011 23:16

george_speed75 написа:

Тренира си баланса човека, кво искате :)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 31 юли 2011 23:56

Абе вие малоумни ли сте бе,какво искате от човека дай като е контузен да си седи в къщи и да не мърда от там.А и вие не сте хората, които ще му давате наклон на К..А какво да прави.А има и друго, не се знае тази снимка от кога е, може и да е от преди месец.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2011 09:22

Бившият дългогодишен играч и треньор на Левски Иван Вуцов сподели, че сегашната формация на Георги Иванов-Гонзо е слаба за Европа и ще види много зор в реванша срещу словаците от Спартак Търнава. Той определи тима като "хаотичен, неорганизиран и безидеен в предни позиции". Вуцата не спести и критиките си за отбраната на Левски. Според него двойката централни защитници Йордан Милиев и Иво Иванов не отговаря на целите на отбора.

"Казвам го с болка - в момента Левски е слаб отбор за Европа, особено ако го сравняваме с миналата година. Новите не могат да запълнят дупката оставена от Жоазиньо и Гара Дембеле. Това се видя срещу Спартак Търнава. Представянето на футболистите никак не ми хареса в този мач. Това, което видях през първото полувреме, не беше Левски. Отборът беше крайно хаотичен, неорганизиран, без никакви идеи в предни позиции. Единственото хубаво нещо е, че има класен и перспективен вратар в лицето на Пламен Илиев", коментира Иван Вуцов.

"За мен централната двойка бранители Йордан Милиев и Иво Иванов не отговаря на целите на клуба. Категорично това е най-слабото звено на Левски. Шведа (Ларс Рисп) е рано да го коментирам, трябва да минат няколко мача", сподели още легендата на Левски.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 авг 2011 10:35

Тази снимка е от почивката на футболистите преди началото на лятната подготовка. Просто не мога да повярвам при започнал сезон, при контузия, ти да отидеш някъде да се пързаляш по водни парзалки и да правиш весело на хлапетата наоколо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2011 12:19

milen.hristov написа:
"За мен централната двойка бранители Йордан Милиев и Иво Иванов не отговаря на целите на клуба. Категорично това е най-слабото звено на Левски. Шведа (Ларс Рисп) е рано да го коментирам, трябва да минат няколко мача", сподели още легендата на Левски.

С това съм съгласен абсолютно! Двойката Милиев - Иванов ни изяжда главата, но с другото не съм съгласен - че нямаме отбор за Европа. Пиша и Вуцата към противниците на Гонзо. Колкото повече са срещу нас, толкова сме по-силни. Вдругиден се надявам да натрием сираковият нос, а ако влезем в групите ще има масови самоубийства направо! :mrgreen:
Само заради това искам да влезем в групите (предвид евентуалните съперници обаче и нашият късме да изтегляме все късата клечка... :roll: ), за да видя как се самоизяждат от яд някакви псевдоспециалисти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2011 12:59

metodito написа:Пиша и Вуцата към противниците на Гонзо. Колкото повече са срещу нас, толкова сме по-силни.

Не мога да се съглася приятелю ! ... ;)
Не е редно да пречисляваме всеки, който критикува отбора ( а след продукцията която изнесохме срещу словаците на "Герена" си е напълно заслужено ) ... Към противниците на Левски !

Когато критиките са основателни и справедливи, когато това, което критиците казват за отбора си е самият факт, невиждам защо трябва да им се нахвърляме !?

Нито Сираков ( който на мен лично страшно ми е паднал в очите ) ... Нито Вуцов Старши викат:
Уууу, долу "Гонзо" ! Или пък: "Да се маха, тоя не става" !

Мисля си, че критиките им са основателни, а особено анализа на Вуцата си е много на място.
Въпреки, че и той е привърженик на тактиката тип - "А ШЪ СЪ бийм, а ШЪ СЪ борим" ! ... :lol:
Та ми е малко странно, че говори за безидейност в атака ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”