Политиката на клуб

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Мнение за политиката на клуба..

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 00:53

rezaacha написа:колкото и да ми е трудно да го признаем чорбите тази година май ще мачкат здраво ,а в четвъртък видях един отбор ,който с нищо не е променил играта си от миналата година ,с тази разлика че сега го няма Гара и няма кой да вкарва.

Щото биха третия отбор на Литекс със засада и измислена дузпа, отбора на Литекс, който съвсем скоро го видяхме как Висла му се подигра? Интересно мнение, но не бих заложил нищочко на твърдението ти.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 31 юли 2011 01:00

Човека има право, погледнете контролите на Черноморец и ще видите, че Тевия вкарва като луд.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 01:08

И ГХ вкарваше като луд. Пък Гарра не блестеше особенно. Я глей ти, странна работа, а? И Табаков вкарваше като луд - по около 70 гола на сезон, ама сега е в Любимец и никой не го ще. Що така, щото Гонзо е по-некадърен от форумните спецове и няма поглед? Или може би да върнем Киров, да играе на мястото на Калво? Или Иса на мястото на Арш?

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 31 юли 2011 10:01

На мен мечтата ми е, в първият отбор да играят 7-8 юноши, но на този етап това е невъзможно! Състоянието на клуба е такова ,че ако не влезе в ЛЕ ще изпитва сериозни финансови затруднения ,а с момчета които нямат достатъчно опит и класа това няма как да стане!
Вие представяте ли си да гоним титлата и влизане в ЛЕ с играчи като Киров ,Тевия, Табаков и т.н. Тогава, автора на темата ще пише ,че Гонзо не става ,защото не прави никаква селекция!

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 31 юли 2011 10:30

tprodanov написа:Тевия, Табаков, ИСА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Ей, бях забравил тоя форум колко е култов. Кой определя политиката ни? Сега ще ти дам малко тема за размисъл. Гонзо ни определя политиката. Когато дойде той продаде Хичо и Сърмов, Мечо и Топчо за 2млн долара общо. След това с общо 250 000 евро купи Гарра, Сержиньо, Мюлдер. Тази година продаде Гарра за 2.5млн, а купихме за общо 400 000 Калво, Арс, Старокин, Рипс, Христов и Райков.
Откакто Гонзо се занимава със селекцията заменихме звезди като Миро Антонов и Гошо Певеца с нападатели като Арш и Гарра. Откакто той се занимава с това крило ни е Мюлдер, а халф ни е Сержиньо. И вместо крилото Киров имаме крилото Калво. И някой си реве за Тевия бе, за ТЕВИЯ :mrgreen:

+1

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 31 юли 2011 11:47

Политиката на клуба по отношение на трансферите е добра откакто Гонзо пое нещата. Разбира се, има и няко издънки, но като цяло се справя много добре. В момента не можем да наложим някои юноши, просто защото работата в ДЮШ е зациклила. Когато школата работеше добре, един друг директор с обеца изтърва маса таланти. Гонзо няма вина за това. Гонзо е все още млад и има какво да учи, но посоката в която върви е правилна. Ако вдигне и малко нивото си като треньор, ще бъде безценен за ЛЕВСКИ. Да не забравяме и факта, че му се налага да прави селекция за "без пари". Това което малко ме притеснява е броя на контузените футболисти още в началото на сезона. Миналата година при Ясен почти нямахме тежки контузии.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 31 юли 2011 12:40

tprodanov написа:Тевия, Табаков, ИСА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Ей, бях забравил тоя форум колко е култов. Кой определя политиката ни? Сега ще ти дам малко тема за размисъл. Гонзо ни определя политиката. Когато дойде той продаде Хичо и Сърмов, Мечо и Топчо за 2млн долара общо. След това с общо 250 000 евро купи Гарра, Сержиньо, Мюлдер. Тази година продаде Гарра за 2.5млн, а купихме за общо 400 000 Калво, Арс, Старокин, Рипс, Христов и Райков.
Откакто Гонзо се занимава със селекцията заменихме звезди като Миро Антонов и Гошо Певеца с нападатели като Арш и Гарра. Откакто той се занимава с това крило ни е Мюлдер, а халф ни е Сержиньо. И вместо крилото Киров имаме крилото Калво. И някой си реве за Тевия бе, за ТЕВИЯ :mrgreen:

+1

ебати тъпите теми. Кой е по-добре в България от Левски? Кой има стадион като нашия, нула задължения, всяка година в турнирите (миналата за малко да излезем от групата)? Кой има спец като Баждека, кой има тази публика - дето помага с труд за сектора си и със Спартак Търнава идват колкото на други отбори, като играят с Ливърпул? Кой има изкуствени терени, кой има толкова юношески отбори, че трябва да ползва и базата на Раковски? Ето, малките са на финал на международен турнир в Прага.

http://vbox7.com/play:300d925b81

И някой седнал да ми реве за Тевия....

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 31 юли 2011 16:10

+1
Към новопривлечените добавям и ПЛАМЕН ИЛИЕВ, който се оказва безценна находка! Въобще Гонзо се справя повече от успешно със селекцията. А новите, които не успеят да се докажат ги отпраща без излишни сантименти.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 юли 2011 17:26

Много са ми смешни някой хора като зареват за некадърните юноши които не могат да се наложат в средняшки и дори слаби отбори в България, но ние ги искаме в Левски. Абе вие чувате ли се какви ги говорите? Ако всички тия бяха толкова добри сега щяха да играят във водещите ни отбори и щяха да са водещи футболисти в тях, както стана с И.Попов за който вината не е на ръководството, а той сам реши да си търси късмета другаде-сигурно от голямата му любов към Левски.А издънки в селекцията винаги е имало и винаги ще има. Не само в Левски, а във всеки един отбор.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 31 юли 2011 18:33

Когато започна аз да давам парите тогава ще взема отношение към политиката на клуба относно трансфери на играчи.назначения на треньори и др.Обаче понеже съм гольо ми остава само да се ядосвам и да псувам понякога.
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Левски”