Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот Neo M » 31 юли 2011 18:03

Cesc Fabregas написа:
Neo M написа:
Cesc Fabregas написа:...Мани го тоя, тва е клиничен случай. Аз редовно му следя и творчеството във фейсбука, няма такъв олигофрен :lol: :lol: :lol: Трябва да му видиш страницата, просто ще умреш от смях:lol:

Знаех си, че е модел тоя! Грехота е да се присмиваш на болни хора, но не мога да се сдържа и ще използвам един от твоите Изображение

Да, бе, и ти си прав, ама за какво ни натрапва болестта си пред очите ни? Как да не се смееш :lol: Виж какви ги пише в страницата на Бойко Борисов, като ми е скучно винаги влизам там и си оправям настроението :lol: Няма такъв психар просто :lol: Името му е същото, какъвто му е скайпа,написан в профила му тук :lol:

Сетих се вече за това и му четох мненията в темата/страницата във ФБ за товарищ Йосиф Висарионович. Разсмива хората, което е готино! Трябва да призная, че не е лошо да пописва тук от време на време. Ей така, за колорит. :lol:
Последна промяна от Neo M на 31 юли 2011 18:07, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 18:04

Cesc Fabregas написа:
delqnski47 написа:Абе онзи маниак де изчезна???
Да не би някой мод ,да го е пратил на лов за фашисти :lol: :lol: :lol:

Най-смешното е, че въпреки че е комунист е и ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИНИзображениеИзображениеИзображение А аз си мислех, че двете неща са до голяма степ;ен несъвместимиИзображение

той и зиг- хайла от Бургас е хем фашист, хем християнин, хем патриот :lol: Сам си прави изводите, колко е християнин, колкото този комуняга е такъв...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 18:05

Cesc Fabregas написа:

Най-смешното е, че въпреки че е комунист е и ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИНИзображениеИзображениеИзображение А аз си мислех, че двете неща са до голяма степ;ен несъвместимиИзображение

За комуниста няма ограничения,това е :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 18:07

Морския сега спомена Зиги фашиста...
Абе требе тия двамата да ги събереме,да си врътнат един дебат!Кво ще кажете? :?
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2011 18:09

Neo M написа:Сетих се вече за това и му четох мненията в темата за "товарищ Йосиф Висарионович". Разсмива хората, което е готино! Трябва да призная, че не е лошо да пописва тук от време на време. Ей така, за колорит.

Готино е да има такива шизофреници, с които да си правиш майтап без ограничения :lol: Иначе и аз съм много "ЗА" това да пише по-редовно, дори ежедневно. Култова фигура! :mrgreen:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 18:09

delqnski47 написа:
жълт ламтурник написа:
Cesc Fabregas написа:Те комунягите и друго си лъскат едни на другиИзображениеИзображение

Ти пък какво знаеш за комунягите, след като нямаш и 1 минута живот по онова време?Да не говорим пък за съзнателен!

Добре ча на ББ не му го лъскат сега постоянно!

То пък оня пич с СССР шапката да има години живот по онова време....кел файда? :lol: :lol: :lol:

То при него е по-особено, но съм му чел писания в друг форум, с друг ник и на руски.Определено знае какво пише!
И определено ви хвърля червейчета, защото явно усеща къде са шараните.Ненапразно го попитах дали му харесва да е трол 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2011 18:11

MORSKI написа:
Cesc Fabregas написа:

той и зиг- хайла от Бургас е хем фашист, хем християнин, хем патриот :lol: Сам си прави изводите, колко е християнин, колкото този комуняга е такъв...

Мани ги, ненормалници колкото и където искаш. Интересно е да се наблюдава накъде избива обаче "дупката" в мозъците им. Тея двамата по такъв начин им действа-смятат се за много извисени и различни от останалите, променят света ежедневно! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 18:11

Cesc Fabregas написа:
Neo M написа:Сетих се вече за това и му четох мненията в темата за "товарищ Йосиф Висарионович". Разсмива хората, което е готино! Трябва да призная, че не е лошо да пописва тук от време на време. Ей така, за колорит.

Готино е да има такива шизофреници, с които да си правиш майтап без ограничения :lol: Иначе и аз съм много "ЗА" това да пише по-редовно, дори ежедневно. Култова фигура! :mrgreen:

Много жалко,ако някой модератор сега го е баннал...пак!Съвсем сериозно говоря :(
Точно такива типове придават живот на форума!Това модовете трябва да го разберат веднъж за винаги!
Sofia.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 18:13

Cesc Fabregas написа:
жълт ламтурник написа:
Cesc Fabregas написа:Те комунягите и друго си лъскат едни на другиИзображениеИзображение

Ти пък какво знаеш за комунягите, след като нямаш и 1 минута живот по онова време?Да не говорим пък за съзнателен!

Добре ча на ББ не му го лъскат сега постоянно!

Достатъчно знам,интересувал съм се, въпроса е тебе какво те интересува това :roll:

Това, че си се интересувал е добре, но нещата обикновено се представят само от гледната точка на разказващият ги.Дори в спектъра между черното и бялото има твърде много нюанси на тези два цвята, за да може да се говори едностранчиво за каквото и да е-или е прекалено лошо, или е прекалено добро-няма такива филми.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 31 юли 2011 18:15

delqnski47 написа:Морския сега спомена Зиги фашиста...
Абе требе тия двамата да ги събереме,да си врътнат един дебат!Кво ще кажете? :?

Да не вземе някой от двамата да не оцелее след "диспута"? :lol:

Ламтурник, то и аз като му прочетох някои мнения,се вижда, че прави това, което си казал и че знае доста, но това не променя факта, че е забавен в ролята на Мунчо. От друга страна доста откачалки имат доста мозък в "куфалниците" си.

Върни се в “Свободна зона”