Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот IvanAtanasov » 31 юли 2011 15:42

Liverpool forever_95 , точно на това се чудя и аз ;)неможе да си вадиш някакви заключение от предсезонни контроли .. и само като видиш и състава с който излизаме .. а пък в никакъв случай не е по-добре да мачкаме в контролите, да се помислим за извънземен отбор и Съндърланд да ни отупат още 1вия кръг

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2011 15:56

IvanAtanasov написа:Liverpool forever_95 , точно на това се чудя и аз ;)неможе да си вадиш някакви заключение от предсезонни контроли .. и само като видиш и състава с който излизаме .. а пък в никакъв случай не е по-добре да мачкаме в контролите, да се помислим за извънземен отбор и Съндърланд да ни отупат още 1вия кръг

Именно! От контроли, които се играят със втория-третия отбор не можем да си правим някакви крайни изводи и заключения. ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 16:00

именно заради това,пак ще си говорим след 15-тия кръг...дотогава ще е ясно дали ще борим за топ 4 или за лига европа.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2011 16:03

King: Talks of Liverpool challenging for the title are romantic not realistic
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 31 юли 2011 16:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 31 юли 2011 16:16

Liverpool forever_95 написа:King: Talks of Liverpool challenging for the title are romantic not realistic

Не, не, не :o :shock:
КРАЛЯ е казал това...край :mrgreen:

Гледа реалистично човека с тия така наречени "deadwoods" докарани от СпАниШ свинята и Дядо Рой топ4 мисля че ще е добре :)

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 31 юли 2011 16:22

john barnes написа:именно заради това,пак ще си говорим след 15-тия кръг...дотогава ще е ясно дали ще борим за топ 4 или за лига европа.

според теб ФА къп и ШЛ(имаше и май една суперкупа ама тя не е кой знае какво) за 6 години и похарчени 350 млн за 77 неизвестни на никому играча със заплати от 100 хилки на седмица, купени на килограм е успех ?? за шестте си години той е завършвал на следните места през годините -5-то,3-то,3-то,4-то,2-ро,7-мо и нима това е успех за най титулувания и велик английски клуб за всички времена ??за целия си престой тая свиня има 4,максимум 5 добри трансфера-Торес,Масчерано,Алонсо,Рейна (горе долу) и Луис Гарсия плюс Глен Джонсън за който бяха похарчени доста пари то си беше отвсякъде доказан играч така че не го броя, за шесте си години тоя дебелак и един път не погледна към прекрасната ни школа в момента ако не знаеш имаме към 25-30 титуляра в различните юношески формации от нашата школа
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 31 юли 2011 16:25

Liverpool forever_95 написа:King: Talks of Liverpool challenging for the title are romantic not realistic

Не, не, не :o :shock:
КРАЛЯ е казал това...край :mrgreen:

сега видях, че ставало въпрос за някакъв журналист Доменик Кинг :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 17:00

smart написа:
john barnes написа:именно заради това,пак ще си говорим след 15-тия кръг...дотогава ще е ясно дали ще борим за топ 4 или за лига европа.

според теб ФА къп и ШЛ(имаше и май една суперкупа ама тя не е кой знае какво) за 6 години и похарчени 350 млн за 77 неизвестни на никому играча със заплати от 100 хилки на седмица, купени на килограм е успех ?? за шестте си години той е завършвал на следните места през годините -5-то,3-то,3-то,4-то,2-ро,7-мо и нима това е успех за най титулувания и велик английски клуб за всички времена ??за целия си престой тая свиня има 4,максимум 5 добри трансфера-Торес,Масчерано,Алонсо,Рейна (горе долу) и Луис Гарсия плюс Глен Джонсън за който бяха похарчени доста пари то си беше отвсякъде доказан играч така че не го броя, за шесте си години тоя дебелак и един път не погледна към прекрасната ни школа в момента ако не знаеш имаме към 25-30 титуляра в различните юношески формации от нашата школа

когато ми изброиш по-големи успехи на предните мениджъри от 1990г.насам...нека ти ги припомня:1.греъм сунес 2.рой евънс 3.жерар улие.тогава ми вади статистики за бенитес...и не ми говори за 5-те купи на улие,че едната беше кока кола,а другата чарити шийлд...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 31 юли 2011 17:15

john barnes написа:
smart написа:

когато ми изброиш по-големи успехи на предните мениджъри от 1990г.насам...нека ти ги припомня:1.греъм сунес 2.рой евънс 3.жерар улие.тогава ми вади статистики за бенитес...и не ми говори за 5-те купи на улие,че едната беше кока кола,а другата чарити шийлд...

Бенитес дори и тези не е печелил великия СПАНИШ мениджър ХЬАХЬАХЬА

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 31 юли 2011 17:41

john barnes написа:
smart написа:

отиди на очен лекар къде съм казал нещо за 5-те купи на Улие и къде съм казал че предните треньори са били кой знае колко по добри от бенитес- поне Улие ,Еванс и Сунес не похарчиха ОБЩО 330 млн а бенитес го направи и какво стана дори по малко купи от тях спечели освен това над година след напускането му още неможем да се отъврвем от гига успешните му трансфери като Йованович, Ел Жар ,Нгог Макси с годишни заплати незнам си колко млн
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”