Манчестър Сити-коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Манчестър Сити-коментари

Мнениеот soilwork » 03 юни 2009 11:20

Как мислите ще могат ли да изградят силен отбор тази година "Гражданите"-предвид привличането на Гарет Бари,Тевес-днес или утре може да подпише,Пато-носят се слухове :) оставането на Робиньо,Мартин и останалите добри играчи ,а сигурно до края на лятото ще има още изненади
Последна промяна от Бижутера на 04 юни 2009 17:21, променено общо 1 път.
Причина: оправено заглавие

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: MАНЧЕСТЪР СИТИ

Мнениеот soilwork » 03 юни 2009 11:25

"Щастлив съм да се присъединя към Сити. Не ми трябваше Марк Хюз да ме убеждава дълго, защото ние гледаме в една посока. Отборът е с голям потенциал и съм сигурен, че ще има още нови попълнения", заяви Гарет Бари. Май това лято Реал и Сити ще са големите пазаруващи ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 юни 2009 11:29

Ами определено имат кинти! Мен повече ме притеснява Марк Хюз ! Още не съм се убедил, че става за треньор на такъв отбор, който ще гони цели ! ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 03 юни 2009 11:30

soilwork написа:"Щастлив съм да се присъединя към Сити. Не ми трябваше Марк Хюз да ме убеждава дълго, защото ние гледаме в една посока. Отборът е с голям потенциал и съм сигурен, че ще има още нови попълнения", заяви Гарет Бари. Май това лято Реал и Сити ще са големите пазаруващи ;)

Големия пазар не винаги прави отбора голям! ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 юни 2009 12:00

Според мен ще са на 5-то място в крайното класиране. То хубаво ще вземат много играчи... ама докато налучкат най-правилния състав и тактика и докато се сработят добре играчите, ще им трябва време :) Пък и Марк Хюз не е показал кой знае какво засега начело на отбора...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 03 юни 2009 12:06

Ако не от друго: ) Поне от приходи ще си избият инвестициите пък, ако ще и на 6-то място да са :)
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 03 юни 2009 12:19

Какви големи цели. Повече от 6-7 място няма да хванат. Ако ще да вземат Пато, Кака, Торес и Ибрахимович. Никога отбор правен ей така с пари, без време не е постигал сериозни успехи. А кажете Барса освен Анри кой друг голям футболист е привличал в последните 4-5 години. Меси който играеше там от 17 год, или Иниеста който ако сега е голям играч не бе такъв в предния си отбор (незнам дали не е юноша на Барса всъщност).Докато Реал- Робен, Ван дер Ваарт, Снайдер, Хунтелаар, Канаваро, Ван Нистелрой, сега Кака, и какво...калъфки.Сити ще са по зле защото Реал поне имат история и са си гранд отвсякъде, а Сити...та те не могат да напълнят 40000 си Сити ъф Манчестър за бога.Те са по зле и от Челси.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 юни 2009 13:14

mironi88 написа:Какви големи цели. Повече от 6-7 място няма да хванат. Ако ще да вземат Пато, Кака, Торес и Ибрахимович. Никога отбор правен ей така с пари, без време не е постигал сериозни успехи. А кажете Барса освен Анри кой друг голям футболист е привличал в последните 4-5 години. Меси който играеше там от 17 год, или Иниеста който ако сега е голям играч не бе такъв в предния си отбор (незнам дали не е юноша на Барса всъщност).Докато Реал- Робен, Ван дер Ваарт, Снайдер, Хунтелаар, Канаваро, Ван Нистелрой, сега Кака, и какво...калъфки.Сити ще са по зле защото Реал поне имат история и са си гранд отвсякъде, а Сити...та те не могат да напълнят 40000 си Сити ъф Манчестър за бога.Те са по зле и от Челси.

Юноша на Barcelona е! Иначе ее да напълно си прав за Сити според мене.. ама нека се плюнчат де.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 юни 2009 17:10

Следедващият трансферен удар на Ман. Сити трябва да е смяна на треньора.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2009 17:20

fr3ak_boy написа:Следедващият трансферен удар на Ман. Сити трябва да е смяна на треньора.

Юрген Клинсман :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”