Телкийски и Топчо са свободни агенти!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Телкийски и Топчо са свободни агенти!

Мнениеот dobrotiza » 03 юни 2009 09:21

Мечо и Топчо са свободни агенти! Дано ръководството да се замисли. За мене Телкийски ще засили конкуренцията, щото сега имаме само Зе от дясно, същото важи и за Топчо - няма какво да го коментираме - духа на Левски!!!
Интересно ми е какво мислите вие.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Телкийски и Топчо са свободни агенти!

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2009 09:39

dobrotiza написа:Мечо и Топчо са свободни агенти! Дано ръководството да се замисли. За мене Телкийски ще засили конкуренцията, щото сега имаме само Зе от дясно, същото важи и за Топчо - няма какво да го коментираме - духа на Левски!!!
Интересно ми е какво мислите вие.

Мечо и Топчо ако доидат, най-вероятно ще искат да играят редовно. За Топчо съм съгласен да си ги върнем, при евентуална продажба на Рабех. Мечо ще е полезен, но не трябва да е твърд титуляр за сметка на Зе или Жо. Трябва да играе този, който е в по-добра форма.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 09:55

не съм много съгласен да се връщат,защо ги изгонихме сега пак да ги връщаме.ще стане като с Йовов-титуляри нищо не играят и ще заемат мястото на младите таланти.да опита е по голям но трябва да се дава път на Генев,Милиев,Зе,Жо,Цачев

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 юни 2009 09:57

Няма смисъл да се връщат, трябва да се дава път на младите ;)

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 03 юни 2009 10:11

Не се знае дали те искат да се връщат

likov
Контакти:

Мнениеот likov » 03 юни 2009 10:14

Бе и аз съм за младите ....... ама ми се иска да влезем в групите,сега ни се отваря голяма възможност така че требе да се мисли много. А дали ще се върнат в Левски е друг въпрос.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 10:26

по голяма възможност от миналогодишната няма да имаме още 100 години.трябват качествени играчи,със старите пак нищо няма да стане.един Камбуров ,Алекс,Лазаров също не е лош вариант,по-добре ще е от Н.димитров или Йовов от ляво

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 юни 2009 10:40

Аз ще се радвам ако се върнат.И двамата са качествени футболисти.Ако треньора не робува на имена,а на това кой е в по-добра форма смятам,че връщането им ще ни е само от полза.Друг въпрос е дали те искат,и дали тъпото ръководство ги иска.
110 години любов!

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 03 юни 2009 10:45

Да бе и аз съм за младите, ама за европа трябва и психика и опит да имаме! Ако може да си ги върнем ще е добре, пък ако са слаби ще търкат резерваната скамейка!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

tsvetan63
Контакти:

Мнениеот tsvetan63 » 03 юни 2009 10:56

От мениджърска гледна точка при връщане в Левски на който и да е от тях двамата и пробив в шампионска лига, продажбата им в друг отбор в последствие е невъэможна поради възрастта , до като младите имат по добър шанс дори и да не се класираме в групите да бъдат забелязани от големи отбори .Не мислите ли че това е реалността - футбола е не само игра за съжаление :!: ;) . Така че е за доброто на футбола е добре и двамата да се върнат в отбори от дъното на таблицата и да вдигат нивото на футбола и конкуренцията за челните места. Примери колкото щеш Ч.море , Локо мз. с някой и друг класен играч на около 30 правят добри мачове.

Върни се в “Футбол - България”