ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот pomiqrat » 31 юли 2011 11:12

mrazq_4ervenoto написа:
Артилериста написа:
mrazq_4ervenoto написа:Зику-медиен балон, видя се.Защитата-колеблива ,всеки мач пуска гол. Платини и Нелсън-КЛАСА!(Да не кажете че само лошо говоря). Тошко Янчев-бай пенсионер, Спаско-много желание,малко възможности...но над всички беше ТОЙ- най силният играч на Цска, великият, легендарният.....АНТОН ГЕНОВ! РЕСПЕКТ! :lol: :mrgreen:

Смешен си,а междудругото резултата как ти се видя :lol: :lol: :lol: :l

резултатът дори можеше и да е по-голям, ама то като ти пуснат гол от засада, като ти дадат твърде спорна(най-меко казано) дузпа, и червен картон за противника(ЗАСЛУЖЕН-тоя може да е добър футболист но си е голямо лекенце иначе) е лесно ;)

ЦСКА игра страхптно и единствено ни куцаше Дечев. Тоя Миланов е много добър от Литекс.

А за теб червени другарю, къде видя засадата на Спас и защо не видя такава на Кодо :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 31 юли 2011 11:15

c0mba написа:Честита купа на ЦСКА ;) , фен съм на Левски , но не мога да търпя подобни "фенчета" като "мразя-черветното" и ония Багерист ли тракторист ли е .. Играхте и бихте , заслужено , незаслужено , със съдията или без , гледат се титлите , заядливите коментари никой не ги помни.Честита купа , но в първенството тая година 2ро място :) , след Левски :))

привет на такива левскари.на времето заедно гледахме дербито в компании,без злоба и завист.сега-при равностойно съдийство -нямате шанс за трофей.позициите на батков в бфс и чрез други лостове на властта са известни.да се надяваме ,че този сезон титлата ще се решава на терена.при такова положение цска е без конкуренция.само цска. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 юли 2011 11:28

ЦСКА игра толкова, колкото трябваше, за да вземе купата. След 3:1 просто започнаха да си подават по широчина на терена. Нормално е да допускаме леки неточности в защита, все пак това е и първи официален мач за отбора.
За мен ЦСКА игра така - както очаквах и тепърва ще набира сили.
Успех на ЦСКА и напред към шампионската титла.

Потребителски аватар
greenboy91
Контакти:

Мнениеот greenboy91 » 31 юли 2011 11:32

Добър мач ! Играч на мача е Антон Генов :)
„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2011 11:40

От вчерашния мач не може да си правим изводи, тъй като срещу себе си имахме доста отслабен Литекс. Иначе бих казал, че за пореден път се видя, че имаме ниски централни защитници - Кодо ги надскочи доста пъти. Дечев увисна няколко пъти - личи си, че изостава от Бандата. Дори Виданов се справи по-добре на десния бек, след като влезе на смяна. Трифонов има страшен напредък и вчера от всички в защита бе най-силен, но понякога все пак увисваше. В халфовата линия и нападението нещата изглеждат по-добри - халфовете и нападателите играха с много настроение и създадоха доста положения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 юли 2011 11:46

ivakoro написа:
grasiani написа:Първото полувреме мача беше равностоен, второто вече с един човек повече Цска доминираше,хареса ми играта на Делев, Нелсън и хубавия пас Тошко Янчев за 3 гол, иначе при първия гол имаше засада,а за дузпата нарушението почна извън наказателното поле. В спортал има много хубав стоп кадър за засадата на Делев, поне полвин метър е засада.

Десния им бек покрива засадата,а за дузпата ако не се лъжа се свири където завърши нарушението,отделно че можеше и да изгони зашитника защото беше последен.

Хубаво гледай момента на подаването лъжеш се, има засада.Хващането или дърпането започва извън наказателното поле а падането в наказателното поле всеки съдия си го тълкува както иска,според мен нарушението е на границата на наказателното поле.Да трябва да има и картон, червен ако е последен в защитата.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2011 11:46

Така, виждам и знам, че много хора пак намират съдийски обяснения за вчерашния резултат. Говорят, че има засада за гола на Делев, но от камерата на ТВ7 такова нещо не може да се каже категорично. Аз пък мисля, че бяха на една линия. В същото време Кодо беше 1 крачка ЗАД Стоянов и Дечев при удара с глава на Флорес, така че за мен засадата за гола на Литекс е по-вероятна. Трябва и да разясня нещата за умниците, които твърдят, че нямало дузпа, защото, видите ли, нарушението почнало извън пеналта. Много бивши съдии, както и хора, свързани със Съдийската комисия, един милион пъти в свои гостувания в предавания на Ринг БГ са казвали, че при СПЪВАНЕ се гледа къде ЗАПОЧВА нарушението, НО при ЗАДЪРЖАНЕ се гледа къде ЗАВЪРШВА нарушението. Набийте си го в кухите лейки накрая, за да не се налага всеки път това да ви се обяснява.
Да не говорим колко нарушения за щяло и не щяло свири Генов в полза на Литекс особено през първото полувреме, а върхът на тъпотията беше, когато Бодуров задържа Нелсън и му разкъса фланелката, но нито страничният, нито главният съдия видя нарушение. :shock:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 31 юли 2011 11:54

с тая калпава защита, ЦСКА ще бъде лесна плячка за Том, Светльо Тодоров, Бог Арш , Св.Иван Цветков и Симеон Велики-Райков :lol:

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 31 юли 2011 11:56

Отзад сме мн слаби.Ап Попов не става за ЦСКА и може би требва да се потарси вариант с някой като Хаири.Костов е бъдещето ни и требва да играе поне по 30-40 мин .На другите постове сме добре :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

birthmark
Контакти:

Мнениеот birthmark » 31 юли 2011 12:00

Съгласен съм с повечето.Очаквах да видя повече задържане на топката,както го правехме пролетта.Първото не се получи и да речем,че може да го отдадем на първия мач за сезона и напрежението.Надявах се да се получи второто и се получи,но може би заради червения картон.Иначе всичко е нормално,поне засега...
Искам да кажа и две думи за Георги Миланов.Страшно впечатление ми направи.Личеше си,че има качества,но сега е започнал и да действа със самочувствие и развинти Дечев,а и не само него.
И малко за Тв7...Много слабо,много.Ако те ще предават А група имат много накъде да се подобряват.

Върни се в “Архив”