Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Спрете се!

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 01:31

mihael написа:Виж какво, нямам намерение да споря с теб, не ми е в практиката да се занимавам с оганичени хора. Казах ти да смениш Форума, защото това не е научен конгрес на професори и дървени тикви, а на хора, които искат да си кажат свободно мнението, най вече на спортна тематика. А между другото, пуберите не са ли дечица, или ще ги правиш на сапун :?: Граматико :lol:

Свободно ще си кажеш мнението, като го съобразиш с правилата. Тук подлежиш на санкции, неспазвайки същите. Това не съм го измислил аз и след като се старая да го спазвам, защо трябва да търпя теб?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Rinsuind
Контакти:

Мнениеот Rinsuind » 03 юни 2009 01:34

Да тръгнеш да ограмотяваш форумите е все едно да тръгнеш да изхранваш децата в Сомалия.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 01:35

Rinsuind написа:
СинЕкстремист написа:
Don Rumen написа:Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.

Подобно нещо го разбирам и приемам. Не се сърдя дори когато чорбарите пишат Левски или Гонзо с малка буква, защото това са изключения в които всеки прави някаква демонстрация, дали правилна, дали не, това е друг въпрос. Идеята е, да не се пише перманентно само с малки букви! Защо - обясних вече!

А АКО ПИША ПЕРМАНЕНТНО С ГОЛЕМИ БУКВИ, ТОВА ДАЛИ ЩЕ ВИ ИЗДРАЗНИ, ВАШЕ БЛАГОРОДИЕ?

Да - ще издразни общото "благородие" на форума!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 01:35

Rinsuind написа:Да тръгнеш да ограмотяваш форумите е все едно да тръгнеш да изхранваш децата в Сомалия.

Не, просто им отнемаш залъка.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2009 01:48

Втора тема съсипвате,най-вече ти Джуниър

П.С.:почистих,хайде да се придържаме към темата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Gi_Ru
Контакти:

Мнениеот Gi_Ru » 03 юни 2009 08:22

Аз имам една идея. Да се направи тема в основния форум, където всеки да поства бисерите който е прочел из този форум, и всички дружно да се смеем на неграмотните бАлгари :)

mts13
Контакти:

Ще влезем ли в групите?

Мнениеот mts13 » 03 юни 2009 09:08

Тази година пак имаме реален шанс за влизане в груповата фаза,но ....слаб треньор и въобще не се говори за смяната му !!!,пак някакви балони за селекция , ще вемем 3-4,после пък 2-3,сега пък ще вземем Макриев , но ако може да се помолим за без пари (като миналата година са предлагали за него 2,5 милиона !!!),незнайно каква подготовка.....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2009 09:26

mts13 написа:Тази година пак имаме реален шанс за влизане в груповата фаза,но ....слаб треньор и въобще не се говори за смяната му !!!,пак някакви балони за селекция , ще вемем 3-4,после пък 2-3,сега пък ще вземем Макриев , но ако може да се помолим за без пари (като миналата година са предлагали за него 2,5 милиона !!!),незнайно каква подготовка.....

Какви групи бе брат? Дай да минем първо 2ри квалификационен кръг, после 3ти, Да стигнем до плейофите и тогава да мислим за групите на ШЛ.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2009 09:35

Blue_Lion написа:
Old_death написа:Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си ;)

Едно смислено мнение :) Пожелавам успех на всички български отбори в ЕКТ ! Честита титла,Левскари - САМО ЛЕВСКИ !

[offtopic]Какви смислени изречения бе блу? Тоя е дърт малоумник. Човек на близо 40 години да е с акъла на 16 годишен. Уважавам чорбари, но този не! Чак ще ми казва да мра... ....... му със .....[/offtopic]
Последна промяна от bigbonusprize на 03 юни 2009 12:33, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 09:42

без пари за селекция няма как да стане,тоя скъперник как не разбра че да вземе трябва и даде нещо,просто неми се мисли ако трябва пак да берем тоя срам и подигравки и с какво ще ни плати за това,че докара половин България до инфарк заради неговото скъперничество.Иначе успех момчета-ние сме го доказали,че можем ще го докажем и сега.И само ЛЕВСКИ АЛЕ-и само ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ

Върни се в “Архив”