Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tedicha123 » 30 юли 2011 15:35

Aquilani's agent: "I don't know what they're saying or writing in England, but Alberto realises he's no longer part of Liverpool's plans."
Аквата осъзнавал че не е в плановете на Ливърпул.
Rumours Malaga Interested in Raul
Слухове че Малага се интерсуват от Раул(готови са да предложат 15 млн.)
Ман Сити са в преговори с крило на фиорентина АКО го купят това означава че Адам Джонсън си тръгва ние , челси и евертън се интерсуваме от Адам Джонсън.
Rumour Mill 10m + Aqua for Adam Johnson and were supposedly in talks with Micah Richards from City!!
Слухове че сме готови да предложим 10млн. + Аквата за Адам Джонсън и че сме в разговори с Ман Сити за Мика Ричардс.
ПАК ПОВТАРЯМ САМО СЛУХОВЕ НЕ ЗНАМ КОЛКО ДОЗА ИСТИНА ИМА :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 30 юли 2011 15:49

styopa написа:
В простотията да плюете всичко що е свързано в отбора(и то на базата,че паднал отбора в някакви контроли),взехте чак глупости да приказвате.Джерард свършил с футбола,Краля бил със застарели разбирания,Керъл бил дърво,Адам и Хендо били посредствени....

Нали знаеш, че няма как всичко да се харесва на всички. И на мен ми идват прекалено крайни някои мнения, но все пак всеки има право на мнение. Времето ще покаже кой прав, кой крив. Определено разбирам хората, които не харесват Керъл, тъй като предпочитат играчи като Суарес и Торес, но пък ако наистина успее да вкара много голове, то това ще е само в полза на Ливърпул. Да изчакаме поне до зимата и тогава да съдим играчите, Краля и т.н. С оглед на похарчените средства и новите попълнения и това, че миналият сезон с онези играчи под ръководството на Далглиш бихме завършили може би в тройката, то всичко от 3-то място назад би било пълен провал.

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 юли 2011 19:51

даунинг-20.2млн.паунда,хендерсън-17млн.паунда,адам-6.75млн.паунда,керъл-35млн.паунда...всеки може да смята,не виждам тия със какво ще ни вдигнат нивото?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 юли 2011 23:16

john barnes написа:даунинг-20.2млн.паунда,хендерсън-17млн.паунда,адам-6.75млн.паунда,керъл-35млн.паунда...всеки може да смята,не виждам тия със какво ще ни вдигнат нивото?

Да,така е.Йованович,Макси,Поулсен и Н'Гог къде къде по-висока класа.Още се чудя с тях как не станахме шампиони миналата година.Хич не се е дигнало нивото с новите.
Иначе другите страшна селекция правят.
Челси взеха цял резервен вратар и някаква юношка за 8 млн евро.
Манчо си взеха резервен централен защитник за 20тина милиона,супер вратар(без ирония)и крило за 20 млн с една година оставащ договор.
Арсенал и те много са си дигнали нивото.Взеха цял един футболист.

LFC1892 написа:Нали знаеш, че няма как всичко да се харесва на всички.

Естествено,но не мога да разбера каква е тази мода всичко свързано с клуба да се плюе.Поне според мен не ми изглеждат толкова апокалиптични нещата.Спрямо началото на предния сезон нещата са къде къде по-добре.Имаме стабилни собственици,страхотен мениджър(а и Стив Кларк има страхотна репутация),състав който малко или много е по-добър,не се притесняваме кой ще е следващия напуснал(самата обстановка на отбора е значително по-добра),има развитие около въпроса със стадиона,има развитие и около академията.Това са все неща който са доста позитивни според мен.Ок Керъл не е най-техничния в света,но това да ни е проблема.

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 юли 2011 23:39

никой не казва,че изброените от теб са класни...ама не беше ли по-добре да вземем азар,мата и агуеро? или нямаме пари за заплатите им?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 юли 2011 23:54

Агуеро го продадоха на цената на тримата ни нови футболисти и взима повече и от тримата общо.Отделно неговия латино характер блесна още на първата му изява.Азар и Мата на този етап не се продават(според клубовете им),а и отделно няма как да сме сигурни дали самите футболисти искат да играят при нас.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 31 юли 2011 00:23

Барнс, искаш ли да ти кажа кои са Адам, Хендерсън и Даунинг ? Тези играчи са в топ 10 на играчите, създали най-много положения във ВЛ, мисля, че Даунинг е втори, а Хендо 4-ти, Адам беше някъде около 6-ти... Адам е един от най-добрите изпълнители на статични положения във ВЛ, ако не и най-добрият. Даунинг има хубав шут, центрира страхотно и е много бърз - точно такова крило, каквото ни трябва. А Хендо - той, заедно с Уилшър е най-добрият млад английски халф, напомня ми на Джерард отначало. Има добра техника, хубав пас, стреля добре, има лидерски качества... Точно за това и трябваше да си е първи капитан на Англия на Евро 2011, а не онзи смешния Мансиен, който не знае какво е футбол, но както и да е... Ето това са тези тримата. За мен едни от най-добрите възможни, които можеше да вземем...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 10:44

styopa написа:Агуеро го продадоха на цената на тримата ни нови футболисти и взима повече и от тримата общо.Отделно неговия латино характер блесна още на първата му изява.Азар и Мата на този етап не се продават(според клубовете им),а и отделно няма как да сме сигурни дали самите футболисти искат да играят при нас.

агуеро го продадоха за толкова,за колкото ние взехме керъл...няма смисъл от коментар...

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 10:48

RedMagic написа:Барнс, искаш ли да ти кажа кои са Адам, Хендерсън и Даунинг ? Тези играчи са в топ 10 на играчите, създали най-много положения във ВЛ, мисля, че Даунинг е втори, а Хендо 4-ти, Адам беше някъде около 6-ти... Адам е един от най-добрите изпълнители на статични положения във ВЛ, ако не и най-добрият. Даунинг има хубав шут, центрира страхотно и е много бърз - точно такова крило, каквото ни трябва. А Хендо - той, заедно с Уилшър е най-добрият млад английски халф, напомня ми на Джерард отначало. Има добра техника, хубав пас, стреля добре, има лидерски качества... Точно за това и трябваше да си е първи капитан на Англия на Евро 2011, а не онзи смешния Мансиен, който не знае какво е футбол, но както и да е... Ето това са тези тримата. За мен едни от най-добрите възможни, които можеше да вземем...

даунинг да е бърз? да има хубав шут? колко гола е вкарал последния сезон във вила? хендерсън колко гола има във съндърланд? на 20г.как може да го платиш 17млн.паунда,той е недоказан играч,видях го на европейското как испанците му скриха топката...понеже гледам,че се увличаш по статистиките,ето ти една на ниво национални отбори:даунинг-27 мача,0 гола.адам-12 мача-0 гола...даунинг е на 27 години,а адам на 26 години.това,че е направил един силен сезон във изпадналия блекпул,не означава че е голям играч!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 юли 2011 11:10

Даунинг - 38 мача 7 гола 5 асистенции, Хендерсън 37 мача 3 гола 3 асистенции, Адам 35 мача 12 гола 7 асистенции. Само започвам да се чудя на тебе кеф ли ти прави на хейтваш. Ти повече ли разбираш от ръководството? Или ли си купил сезонен билет за мачовете и си сериозно засегнат, че така харчат ТВОИТЕ пари? Аман от професори, директори и специалисти в тая държава.

Върни се в “Ливърпул”