ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

mrazq_4ervenoto

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 31 юли 2011 09:28

WeAreCSKASofia написа:ЦСКА направи това за което беше на терена. Съвсем заслужено бихме, и ако се бяха напънали още малко резултата щеше да е на 1:3, 1:6. Просто момчетата пазят сили, така го разбирам! Айде да идва мача с Локото, че нямам търпение! :)

но пък от друга страна ако д-р Генов не беше пуснал гола на Спаско от засада и не беше свирил измислената дузпа, по мойте аритметики резултатът щеше да е 1:0 за бебетата на Любо :lol:

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 31 юли 2011 09:34

mrazq_4ervenoto написа:Зику-медиен балон, видя се.Защитата-колеблива ,всеки мач пуска гол. Платини и Нелсън-КЛАСА!(Да не кажете че само лошо говоря). Тошко Янчев-бай пенсионер, Спаско-много желание,малко възможности...но над всички беше ТОЙ- най силният играч на Цска, великият, легендарният.....АНТОН ГЕНОВ! РЕСПЕКТ! :lol: :mrgreen:

Коментирай си Арсовете, Марсовете и другите звезди, а ЦСКА ги остави на нас

4oKuTo
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот 4oKuTo » 31 юли 2011 09:38

Динамичен, добър мач, поне по-голямата част от него. Въпреки, че Литекс бяха с резерви в по-голямата си част, то стояха добре до малоумния червен картон на Том, който реши нещата. Не видях дали беше реален, но дузпата си беше фарс.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 юли 2011 09:41

Първото полувреме мача беше равностоен, второто вече с един човек повече Цска доминираше,хареса ми играта на Делев, Нелсън и хубавия пас Тошко Янчев за 3 гол, иначе при първия гол имаше засада,а за дузпата нарушението почна извън наказателното поле. В спортал има много хубав стоп кадър за засадата на Делев, поне полвин метър е засада.

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 31 юли 2011 09:41

За дуспата не мога да коментирам но червения картон беше супер измислен .
Бях на мача и действието се разви пред очите ми . Чиста симулация .
А иначе ЦСКА заслужено спечели мача , като в края му резултата можеше да стане по изразителен ...
Изображение

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 31 юли 2011 09:44

Ще съм малко по обстоятелствен.Спас си играе на ръба на засадата,това му е позицията.В 7 от 10 случая се свири,един път изпуска,два пъти вкарва.И Литекс би трябвало да знаят това.А дали е засада казват съдиите,виждали сме доста подобни голове и то на далеч по важни футболни форуми.Нарушението за дузпата започна извън и свърши в наказателното поле.Преценка е на съдияте.Ако бе дал нарушението отвън обаче,имаше задължителен червен картон.После отляво се появи някакъв оранжев дето покриваше.Това за "подпирането."

Абе хора,вие наистина ли си мислите,че Литекс можеше да вземе мача?Бяха си го отписали.И макар,че излязоха с добри футболисти те нямаха нищо общо с отбор.Колко опасни атаки направиха,не говоря за голови положения?Даже и при гола грешката си бе на Караджата при центрирането.Плюс съмнението за засада на Кодо, дето я добута във вратата.Идеята на ритнитопковците от Литекс бе да поиграят футбол срещу приличен отбор без да имат претенции за нещо повече.И си тичаха,бореха,ако бяха някак си добутали до дузпи-ок.Но си нямаха и идея как се прави игра.Ако не бяха тези голове щяхме да вкараме други.Просто защото играхме футбол,а Литекс-мач.И в тази връзка искам да спомена нещо друго-някой помни ли кога ЦСКА е победил с разгромен резултат?Не,защото когато видят,че мача е решен като резултат и игра просто спират да играят,за да не унижават съперника.на умряло куче нож не се вади.И това е благородство,особено към тези млади момчета дато по едно време гледаха топката отблизо почти 6 минути! А ако им бяме напълнили и вратата с голове? Сега поне излязоха от терена с вдигнати чела и оправданието за съдията.Факт е,че през цялото време контролирахме играта и не дадохме никакъв шанс.Да,не се напъвахме,и ние не играхме с най доброто от новото...но просто в момента имаме такива футболисти ,че не знаеш кой е по добър или в по подходяща форма.И това е заслуга на Титан и Милен!Само ЦСКА и успех!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 31 юли 2011 09:50

Отбора в нападение е много добре. Нелсън , Спас и Платини са перфектни/забългарските стандарти/.Зику се представи на ниво-личи,че е класен състезател,но го мързи да бяга.В защита сме зле-Попов не ми хареса-доста е бавен и не се позиционира добре.За десния бек е ясно,че трябва да си играе Бандаловски,а за Трифонов мога да кажа,е има голямо израстване в играта му.За вратаря е ясно,че ще пази Мболи,а там всички знаем ,че е невероятен.Но като цяло отбора има проблем-разделя се на две части защита и нападение и ни куца средата на терена.Според мен трябва Милен да налага различни схеми в зависимост срещу кой играем.Тошко е излишен при домакински мач срещу Калиакра или Видима,а трябва в такива мачове до се налага още един разиграващ халф-за съжаление май такъв нямаме/не знам Петър Стоянов дали ще се справи,но той май по-скоро е дефанзивен халф/.А притежки гостувания трябва да вади някой измежду Нелсън и Зику и да подсили полузащитата с дефанзивен халф.

Потребителски аватар
welldonehero
Контакти:

Мнениеот welldonehero » 31 юли 2011 09:51

Бургас е Зелен...!!! написа:За дуспата не мога да коментирам но червения картон беше супер измислен .
Бях на мача и действието се разви пред очите ми . Чиста симулация .
А иначе ЦСКА заслужено спечели мача , като в края му резултата можеше да стане по изразителен ...

Ако е било симулация,тогава единствено поздравление за Литекс,че са се научили да не спорят със съдията.Предвид тежкия терен и липсата на официални мачове съвсем нормално развитие на срещата.Има какво да се желае още...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 юли 2011 09:53

Като за първи мач съм доволен .Има още какво да се желае .Били втория или третия състав на Литекс ,а бе момци Литекс и ЦСКА имат най дългите резервни скамейки и най качествените ,Имаше един лаф на времето излиза много добър играч ,а влиза още по добър.Бяхме излязли на терена все едно вече сме спечелили мача и имаше леко подценяване ,но после всичко си дойде на мястото.След 3 -тия гол убихме темпото и чакахме края на мача.Съдийството отново беше слабо ,но то кога е било на ниво последните 20 години.Много грешки и в двете посоки ,като най фрапиращите бяха гол от 100% засада на Литекс и несъществуваща дуспа за нас.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 31 юли 2011 09:54

Като цяло ми хареса отбора и все пак това е първи мач ;) Но наистина един разиграващ халф ни е необходим, макар че Галчев вчера много ми хареса!

Върни се в “Архив”