ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Доктор Хаус
- Контакти:
Re: Кои ще са евентуланите противници на ЦСКА в плейофите на ЛE
А,ако е непоставен,то почти няма празно,който и да се падне-до тук.Не че и за ЦСКА не е същото.Просто няма как да кажеш"от целия кош с ..... ,баш ... набарахме този път"!
- metodito
- Контакти:
Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Тази година и "Левски", и ЦСКА, и Локото (Литекс ги разкриха бързо-бързо) трябва да трупат точки, че другата година още по-малко дерт да имаме... И хиксове да са все е нещо.
Тази година и "Левски", и ЦСКА, и Локото (Литекс ги разкриха бързо-бързо) трябва да трупат точки, че другата година още по-малко дерт да имаме... И хиксове да са все е нещо.
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
metodito написа:Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Левски отпада още следващия мач момче, дори и плейофф-ите няма да стигнете...
България значи ЦСКА!!!
WeAreCSKASofia написа:metodito написа:Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Левски отпада още следващия мач момче, дори и плейофф-ите няма да стигнете...
+1 Ако вземете да отпаднете от Словаците не знам кой ще е разкрития
Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Според мен, преодолимите поставени съперници на ЦСКА, могат да са:
Metalist Kharkiv ,Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC Salzburg, Rosenborg BK (отпадат от хървати от ШЛ), Birmingham City, Rapid Bucuresti и може би Спарта Прага, но за повече не бива да мислим.
Metalist Kharkiv ,Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC Salzburg, Rosenborg BK (отпадат от хървати от ШЛ), Birmingham City, Rapid Bucuresti и може би Спарта Прага, но за повече не бива да мислим.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Udoji90
- Контакти:
CSKA ME написа:Според мен, преодолимите поставени съперници на ЦСКА, могат да са:
Абе, Металист и Залцбург хич не са толкова преодолими според мен. Розенборг ми изглеждат най-лесни от тези и само да те поправя, че отпаднаха от чехи (Виктория Пилзен), а не от хървати.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Вярно, аз вероятно съдията съм погледнал в сайта на Уефа. Дано имаме шанс.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Момчета непоставени сме, адски малко е вероятно да изтеглим отбор на нашето ниво, затова да не се заблуждаваме ще е трудно. Да се стягаме да дадем нашата подкрепа, пък каквото стане 
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- mistreated
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Момчета непоставени сме, адски малко е вероятно да изтеглим отбор на нашето ниво, затова да не се заблуждаваме ще е трудно. Да се стягаме да дадем нашата подкрепа, пък каквото стане
Да речем, че приемливите отбори (тези, срещу които имаме някакъв шанс) са около 30-35% от всички поставени. Не е чак толкова малко, но пък и не е много
Каквото дойде, тва е.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- david_villa
- Контакти:
Пожелавам си "Спортинг" (Брага)! Те не са толкова добри, колкото миналия сезон, предполагам, а имат коефициент, с който при отстраняване сме поставени в 1-а урна при разпределянето за групите!