Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот turbogena » 31 юли 2011 00:44

Залата е страхотна! Трябва да се гордеем с нея ,а не да търсим недостатъци и постоянно да я асоциираме с правителството. Вярно е ,че Бойко непрестанно се изтъква с нея ,но има защо ;) Още един път казвам ,залата наистина е страхотна. Когато влезнах в нея имах чувството ,че не съм в България :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 31 юли 2011 00:48

turbogena написа:Залата е страхотна! Трябва да се гордеем с нея ,а не да търсим недостатъци и постоянно да я асоциираме с правителството. Вярно е ,че Бойко непрестанно се изтъква с нея ,но има защо ;) Още един път казвам ,залата наистина е страхотна. Когато влезнах в нея имах чувството ,че не съм в България :)

Точка. И нека анално податливите замлъкнат.....както и отрепките!
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
Съветски Комунист

Мнениеот Съветски Комунист » 31 юли 2011 01:38

безумие, типично по лузърпулски
Последна промяна от Съветски Комунист на 23 май 2016 16:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2011 01:58

Съветски Комунист написа:Егати мръсната пропаганда беше ! Смешниците от публиката които го аплодираха бяха за радост много малко! Едвам ме удържаха стоюрдите да не слезна долу! Пък и 2 милиона са нищо пари освен това залата е построена с пари от бюджета, да не ги е извадил от джоба си тоя? Гаврят се с пенсионерите, гаврят се с работещите, с майките, със студентите, увеличиха безработицата, замразиха доходите! С целия народ се подиграват !!!! Задълбочиха кризата докато цяла Европа излиза от кризата! ОСТАВКА!!!! Незабавна оставка на правителството на ГЕРБ! Незабавно!!! Вън!!! Вън!!! Вън от управлението!!! Най-големите бездарници и некадърници!!! Тяхната мама фашистка!!!

ИзображениеИзображениеИзображениеИ кво ще направиш като слезеш долу бе, пенсионерче ненормално?ИзображениеИ що вашите педерасти комунистически не направиха нищо относно тая зала? Единствения тунел, който прокопаха беше че облагородиха косматата дупка на вашия бащица Гей Станишеф. Ай върви на майната си, ненормалник! :lol: Изображение
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:46

startx написа:
rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....

Да то понеже всички от София през всичките тези години се бяха втурнали до Варна да гледат волейболистите :lol:

Ами тази патка така каза! И после защо имало омраза!
Иначе и на мен ми се повръща от лицето Б.Б....
Не знам как може да ви харесва завършен селтак, който не пропуска да се изтъкне..
Онзи ден на подписването за тенис турнирите, водещата представя Цвети с друмите-тук имаме една световна тенис звезда и Б.Б. се включва"ааа, да, тук съм" :shock:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 02:57

magga написа:Много злоба,ама много .... На който не му харесва да не гледа кой ви е вързал пред телевизора ? Кой ви кара да гледате залата ? Бойко ли? Селяни стига сте ревали като се направи нещо,защото ако има магистрала от София до Бургас и се стига за 3 часа като дойдат хора да гледат волейбол в София на другия ден ще идат на море ;) Мислете бе ей аман от дребни душици

както вече ти се каза- не се прави на отворен и ти си част от този народ!
Аз бих казал АМАН от такива коментари, като твоя...

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 08:49

Neo M написа:
жълт ламтурник написа:Как да го задвижат, като не им е останало време.Чакам да видя тия какво ще проектират и започнат.Досега нищо!...

Някъде по- горе се спомена, че Станишев е правил три копки на обекта и в крайна сметка го остави на ниво поляна. Колко мандата време, според теб, щяха да му стигнат за да го докара до край? Не ми отговаряй! Реализираните му проекти са му от типа ремонт на сграда за социалното министерство с пари за чисто нова такава в Стара Загора и финансирана от държавния излишък, който на всички е ясно как се формира и как след това се разпределя. Дай да спрем дотук и да не превръщаме темата в политически пасквил.

Neo, същинското проектиране на залата (работният проект) е правен от септември 2009 до април 2010.Кажи как да се построи нещо, което още няма работен проект?
Всъщност, аз не говоря нещо против залата, а против противният начин, по който се направи откриването и, както и против постоянното навиране на Борисов пред камери и микрофони.Ненапразно имаше инициатива "Един ден без Бойко Борисов"-ден, в който да не се споменава името му по медиите, но не би.Аз не си спомням по толкова пъти на ден да се е говорело за Т. Живков, докато беше на власт, а уж тогава тоталитарна държава, "мръсни комунисти", продажни медии...
Както се казва в едно клише-и консерва не смея да си отворя вече :evil:

prov
Контакти:

Мнениеот prov » 31 юли 2011 08:59

Ако Тиквата е велик защото се е построило нещо по време на неговото управление , то тогава бай Тошо трябва да е извънземен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 юли 2011 09:22

Съветски Комунист написа:Егати мръсната пропаганда беше ! Смешниците от публиката които го аплодираха бяха за радост много малко! Едвам ме удържаха стоюрдите да не слезна долу! Пък и 2 милиона са нищо пари освен това залата е построена с пари от бюджета, да не ги е извадил от джоба си тоя? Гаврят се с пенсионерите, гаврят се с работещите, с майките, със студентите, увеличиха безработицата, замразиха доходите! С целия народ се подиграват !!!! Задълбочиха кризата докато цяла Европа излиза от кризата! ОСТАВКА!!!! Незабавна оставка на правителството на ГЕРБ! Незабавно!!! Вън!!! Вън!!! Вън от управлението!!! Най-големите бездарници и некадърници!!! Тяхната мама фашистка!!!

И после,какво?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2011 10:21

Залата е супер. В това, даже и тея дето го отричат не се съмняват!
Речта на Фандъкова бе обидна за мен като човек живеещ извън София! На варненци сигурно им е било още по-кофти. Да, това, 'дето нямало да се разкарват вече чак до Варна беше малоумно изказване. Тая се накъдри и мозъка и изчезна. Блондинка! Софиянци са се избили да ходят по спортни събития (като казвам софиянци, имам предвид живеещите в София). На Овча Купел и в "Надежда" стадионите се пукат по шефовете. Добре, че "Левски" и ЦСКА имат мачове в Европа, че... Залите в София са предпочитано място пред БИАД и "Син Сити". Билетите за всяко спортно събитие свършват максимум до два часа след пускането на билетите.
Фактите са факти - акустика: втората такава зала в Европа. Големина: най-голямата на Балканският полуостров. И? А иначе и Владо Николов си го каза, че са били като на театър. Сега Жан - Мишел Жар и Шаде, ок може и да я напълнят, макар и да се съмнявам за Шаде.
Това ми е като "спортният Кремиковци". И да, политиката на централизирано стопанство продължава.
Има две държави, хайде три с Беларус, които няма никога напълно да напуснат комунистическите порядки. България и Русия! И двата народа са свикнали да бъдат мачкани и водени за носа! Това искаме - това получаваме.
Иначе при първият удобен случай ще я сефтосам. Но съм скептичен, че ще се пълни на 50% за спортни събития. Особено с билет от 20-ина лева. Че то едно ходене ще ти излиза 30-40 кинта. А за семейство? Нали освен за транспорта, ще хапнеш после и тъ нъ.
Не става дума за София или другаде. 11500 никъде няма да се пълни. Не само в София.
Дано не съм прав...

Върни се в “Свободна зона”