Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Залата е страхотна! Трябва да се гордеем с нея ,а не да търсим недостатъци и постоянно да я асоциираме с правителството. Вярно е ,че Бойко непрестанно се изтъква с нея ,но има защоОще един път казвам ,залата наистина е страхотна. Когато влезнах в нея имах чувството ,че не съм в България
Съветски Комунист написа:Егати мръсната пропаганда беше ! Смешниците от публиката които го аплодираха бяха за радост много малко! Едвам ме удържаха стоюрдите да не слезна долу! Пък и 2 милиона са нищо пари освен това залата е построена с пари от бюджета, да не ги е извадил от джоба си тоя? Гаврят се с пенсионерите, гаврят се с работещите, с майките, със студентите, увеличиха безработицата, замразиха доходите! С целия народ се подиграват !!!! Задълбочиха кризата докато цяла Европа излиза от кризата! ОСТАВКА!!!! Незабавна оставка на правителството на ГЕРБ! Незабавно!!! Вън!!! Вън!!! Вън от управлението!!! Най-големите бездарници и некадърници!!! Тяхната мама фашистка!!!
startx написа:rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....
Да то понеже всички от София през всичките тези години се бяха втурнали до Варна да гледат волейболистите
magga написа:Много злоба,ама много .... На който не му харесва да не гледа кой ви е вързал пред телевизора ? Кой ви кара да гледате залата ? Бойко ли? Селяни стига сте ревали като се направи нещо,защото ако има магистрала от София до Бургас и се стига за 3 часа като дойдат хора да гледат волейбол в София на другия ден ще идат на мореМислете бе ей аман от дребни душици
Neo M написа:жълт ламтурник написа:Как да го задвижат, като не им е останало време.Чакам да видя тия какво ще проектират и започнат.Досега нищо!...
Някъде по- горе се спомена, че Станишев е правил три копки на обекта и в крайна сметка го остави на ниво поляна. Колко мандата време, според теб, щяха да му стигнат за да го докара до край? Не ми отговаряй! Реализираните му проекти са му от типа ремонт на сграда за социалното министерство с пари за чисто нова такава в Стара Загора и финансирана от държавния излишък, който на всички е ясно как се формира и как след това се разпределя. Дай да спрем дотук и да не превръщаме темата в политически пасквил.
Съветски Комунист написа:Егати мръсната пропаганда беше ! Смешниците от публиката които го аплодираха бяха за радост много малко! Едвам ме удържаха стоюрдите да не слезна долу! Пък и 2 милиона са нищо пари освен това залата е построена с пари от бюджета, да не ги е извадил от джоба си тоя? Гаврят се с пенсионерите, гаврят се с работещите, с майките, със студентите, увеличиха безработицата, замразиха доходите! С целия народ се подиграват !!!! Задълбочиха кризата докато цяла Европа излиза от кризата! ОСТАВКА!!!! Незабавна оставка на правителството на ГЕРБ! Незабавно!!! Вън!!! Вън!!! Вън от управлението!!! Най-големите бездарници и некадърници!!! Тяхната мама фашистка!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта