ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1
ЦСКА толкова ли са се уплашили от децата на Литекс, че Каубоя е влизал в съдийската стая да дава указания 

Май се видя кой е съдийският отбор!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
nikita33 написа:Май се видя кой е съдийският отбор!!!
И кой е той?

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- North Tribune
АРМЕЙЦИ СМЕ, ВЕРНИ СМЕ...САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
С нас - който иска. Против нас - който може.

ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ...... НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
tut написа:мое ли някое говедо да ми обясни пак как тая купа не била никак важна и нямало смисъл да се играе за нея ....... иначе добър първи мач и само напред и нагоре .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Мое, защо да не мое

Единият отбор играеше, другият отбор чакаше да минат 90 минути и вече изцяло да насочи вниманието си към един от най-важните мачове за сезона. Затова няма смисъл да се организира такъв мач. А дали е важна тази купа - всеки знае за себе си. Червените фенове, за които е важна - само може да се радват, че отборът им я спечели.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- B__A__N__DA__TA
Страхотен мач на ЦСКА.Мисля също, че Литекс излезе с един слаб пост,вратарския ,така че не може да се говори за резервен отбор.Силно ме впечатли спокойствието в играта на ЦСКА,както и самочувствието при владеенето на топката и разиграването и.Според мен отбора е напълно подготвен за влизане в групите на ЛЕ и за спечелване на шампионската купа на България.Специални поздрави на червените фенове, дошли да подкрепят отбора в Бургас,създадоха прекрасна обстановка и отбора отново се чувстваше домакин...благодаря и браво
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Значи да разбирам ли, че от миналия сезон сме направили Дубъл, а ако през новия сезон спечелим титлата, купата, суперкупата е требъл?
Че то за другите няма да има бе :S. 

България значи ЦСКА!!!
- Артилериста
- Контакти:
Хареса ли ви ЦСКА вчера?
Добро утро на всички червени фенове.Искам да ви попитам как ви се видя отбора снощи срещу Литекс?
Аз лично съм на двата полюса.От една страна ми хареса,че създадохме положения и победихме с 3-1,макар и резервите на Литекс.От друга страна обаче,не ми хареса това,че не разигравахме топката достатъчно и явно си личи липсата на градивния халф,който да изнася топката и да организира играта(Маркиньос).Според мен човекът,който трябва да го замести си играе като чист нападател и грам не помаха на халфовете,което според мен може да ни изиграе лоша шега за напред(за Зику става въпрос)
Все пак до някаде ги оправдавам,тъй като това е първи мач,играха на доста наводнен терен и все още не сме се обиграли със Зику.
Радващото е,че спечелихме ценен трофей и започваме със самочувствие,другото се надявам,че ще се подобри с течение на времето.
[offtopic]Имаме нужда от разиграващ халф-тип Маркиньос
[/offtopic]
Аз лично съм на двата полюса.От една страна ми хареса,че създадохме положения и победихме с 3-1,макар и резервите на Литекс.От друга страна обаче,не ми хареса това,че не разигравахме топката достатъчно и явно си личи липсата на градивния халф,който да изнася топката и да организира играта(Маркиньос).Според мен човекът,който трябва да го замести си играе като чист нападател и грам не помаха на халфовете,което според мен може да ни изиграе лоша шега за напред(за Зику става въпрос)
Все пак до някаде ги оправдавам,тъй като това е първи мач,играха на доста наводнен терен и все още не сме се обиграли със Зику.
Радващото е,че спечелихме ценен трофей и започваме със самочувствие,другото се надявам,че ще се подобри с течение на времето.
[offtopic]Имаме нужда от разиграващ халф-тип Маркиньос

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?
По мое мнение нещата не са никак розови. Бихме недостатъчно заслужено третия състав на Литекс! Да не прекаляваме с еуфорията поне до плейофите на ЛЕ когато ще видим какво представлчваме и ще ни отрезви главите