ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ShooterMan » 30 юли 2011 22:55

Ти си рядко НЕАДЕКВАТЕН човек!Още колко,още МИЛИОН пъти ли ще повториш определението "централен нападател" за играч,който НЕ Е ТАКЪВ?Ти си не само сляп,но и глух и изобщо НЕАДЕКВАТЕН!Божилов беше взет като атакуващ от втора линия играч,не като таран и му се наложи да играе като нападател,при това сам самичък заради травмата на Миро и тъпотията на ръководството на Черно Море.И вместо всички кухи лейки да му свалят шапка на момчето,че година и половина се мъчи на непривичен пост само и само,за да помага на отбора те тръгнали да го лаят....Ялов ялов,но пак да ти кажа,ТИ НЕ РАЗБИРАШ и грам,ти си просто балалайка дето плюе наред...тука 20 човека го виждат като добър,само то си знае неговата.
-забелязваш ли поне,че винаги събира 3-4 съперника в радиус от 10 метра давайки свободни пространства на съотборницте си?Това малка роля ли е?Ти знаеш ли,че само това да прави е безценен
-забелязваш ли,че е единствения който може да задържа топката в предни позиции,давайки на защитата спокойствие и възможност да се прегрупира,да не е постоянно под натиск и напрежение?
Какво изобщо забелязват някой хора?Ами нищо,просто си стоят там и лаят по хората :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 23:42

Много ти е къса паметта, или така ти изнася, като нямаш аргументи. Рядко неадекватен си именно ти бе.
Преди година и половина за тебе Божилов беше ТАРАН, стрелецо малоумен, партньор на Миро в атака:

"от Sagittarius на 20 Фев 2010 15:02
Не може да бяга...може би защото е 193 см. висок и силата му не е в спринта и демаража,където сме свикнали да блести Миро Манолов .Аз пък видях неща които много ми харесаха в Божилов и които очаквам отдавна да видя в нападател на Черно Море - всеки въздушен двубой-спечелен,всеки корнер - голово меле и паника в румънската защита,чудесно гърдиране на топката.Божилов е таран,неговите качества са съвсем други,те липсваха досега на отбора,но го сравни с анемичния Заков и ще разбереш за какво говоря."

Преди година едно, сега друго. От ТАРАН преди, сага е атакуващ от втора линия играч.
При прическата ТАРАН, при Генов атакуващ от втора линия играч значи :mrgreen: .
Чакам халф да го изкараш накрая :mrgreen: , ама типичен разиграващ :mrgreen: движещ се по цялата халфова линия :mrgreen: .

Хайде да ми извадиш, на видео, всички негови голови асистенции за тези 31 мача миналата година, че да ги видим всички какви са и колко са. Репортажи от мачовете ни ги има в нета.
Показвай да видим колко гола е изработил. Щом не може да вкарва, тоне как асистира да видим :mrgreen: .

ПП.До колкото си спомням ако не греша миналата година го сравняваше с БЕРБАТОВ :mrgreen: . Е това си беше класическа простотия от твоя страна. То бива бива фантазия, ама нали ... :mrgreen: ?!?!

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 30 юли 2011 23:59

зеления написа: Помни ми думите: това ще бъде един от следващите български футболисти, който ще направи кариера в известен европейски отбор!

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 юли 2011 00:10

dans1913 написа:
зеления написа: Помни ми думите: това ще бъде един от следващите български футболисти, който ще направи кариера в известен европейски отбор!

:o :o :o :o

dans1913, зеления си изказва просто мнението човека :mrgreen: . Мнение, обаче без аргументи. Искаму се да направи кариера момчето, в известен тим.

И аз съм втрещен и изумен ама нали... :mrgreen: .
Някой беше казал: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 юли 2011 00:44

Стига с тоя Божилов, все едно винаги сме имали нападател, който вкарва по 15-20 гола на сезон...излишни спорове, Божилов е добър футболист и толкова, започна да играе силно, когато беше върнат зад нападателите, с Паломино и завърналия се Миро Манолов може да бъде още по-полезен през новия сезон.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 31 юли 2011 01:30

Правилно, за Божилов си има фен тема - тази е ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
и Божилов ни е последния проблем на този етап по тази тема. Ляв бек - да се надяваме Янев да се наложи и сработи, ама резерви на дефанзивните ни играчи, като понатрупат 5/9/13 картона ... или някой чк?!?!
Ай Димов го "прежалихме" и подменихме успешно - ама май ще искаме ДаниГ и Танко да не ги бяхме оставили да си ходят ... не видях на контролите някой да е по-добър от тях - дано ме опровергаят новите попълнения, но всички (с изключение на Паломино, разбира се) ми изглеждат някак еднакви (не казвам слаби, но няма някой, който да се откроява с изключителни качества), на фона на проблемите които имаме със създаването на голови положения, разиграване и изнасяне на топката и защитни действия в средата на терена.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 юли 2011 07:37

Интересна работа.Много от пишещите тук,заявяват сериозни контакти с различни хора от ръководството на Тича,до последната резерва в отбора.При това положение аз питам,как за Бога изтървахте НАЙ-ГОЛЯМАТА и очаквана от всички информация,без даже и намек да направите за нея?Ами ще ви кажа.Просто източниците ви не струват и пукната пара.Хайде сега да видим кой ще е първият който ще обяви това,за което останалите не знаят нищо.Награда-1 бира!!!Лично от мен. :) Дерзайте братя ЧЕРНОМОРЦИ!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 юли 2011 10:33

И аз да пусна една новина :mrgreen: .
Новият отбор на Марко Тиаго е Жил Висенте. Нямам представа за колко му е контракта с португалците.

Veso1913, аз чакам нападател, защото от накои господа в отбора не съм доволен. Нали съм с претенции :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Прогнозата ми е или крило или цертър, младо от Brasil. Да видим отговорът ти какъв е.

P.s. И да добавя само не казвай, че почват стадион Варна или ще се прави ремонт на Тича :mrgreen:. Нямада го повярвам, докато не го видя с очите си, да знаеш.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 юли 2011 11:46

greenpeak написа:И аз да пусна една новина :mrgreen: .
Новият отбор на Марко Тиаго е Жил Висенте. Нямам представа за колко му е контракта с португалците.

Veso1913, аз чакам нападател, защото от накои господа в отбора не съм доволен. Нали съм с претенции :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Прогнозата ми е или крило или цертър, младо от Brasil. Да видим отговорът ти какъв е.

P.s. И да добавя само не казвай, че почват стадион Варна или ще се прави ремонт на Тича :mrgreen:. Нямада го повярвам, докато не го видя с очите си, да знаеш.

Този път нищо не казвам.Искам да видя кой ще уцели десятката с новината,за да го почепя една бира.И разбира се,дори и някой да уцели пак няма да кажа дали е вярно във форума.Ще му пиша на лични,така че останалите да си пробват късмета. :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2011 12:03

Верно е, че Божилов е ялов.... като играе като централен нападател, таран.... там не струва направо е ужас да го гледам, но като играе в по-задни позиции да организира атаките се справя значително по-добре, да не кажа великолепно.... това, че преди година не се е представял добре на неподходящата позиция не означава, че в момента не е един от най-важните играчи в отбора, защото по-лесно се руши отколкото да се гради... нямаме много играчи като божилов... и ратника става, обаче е много дребен и я няма добрата крачка в центъра :roll:

@Весо1913... аз не познавам никой и нямам никакви вътрешни информации, така че казвай, че в жегите не издържам на напрежение :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”