Много ти е къса паметта, или така ти изнася, като нямаш аргументи. Рядко неадекватен си именно ти бе.
Преди година и половина за тебе Божилов беше ТАРАН, стрелецо малоумен, партньор на Миро в атака:
"от Sagittarius на 20 Фев 2010 15:02
Не може да бяга...може би защото е 193 см. висок и силата му не е в спринта и демаража,където сме свикнали да блести Миро Манолов .Аз пък видях неща които много ми харесаха в Божилов и които очаквам отдавна да видя в нападател на Черно Море - всеки въздушен двубой-спечелен,всеки корнер - голово меле и паника в румънската защита,чудесно гърдиране на топката.Божилов е таран,неговите качества са съвсем други,те липсваха досега на отбора,но го сравни с анемичния Заков и ще разбереш за какво говоря."Преди година едно, сега друго. От ТАРАН преди, сага е атакуващ от втора линия играч.
При прическата ТАРАН, при Генов атакуващ от втора линия играч значи

.
Чакам халф да го изкараш накрая

, ама типичен разиграващ

движещ се по цялата халфова линия

.
Хайде да ми извадиш, на видео, всички негови голови асистенции за тези 31 мача миналата година, че да ги видим всички какви са и колко са. Репортажи от мачовете ни ги има в нета.
Показвай да видим колко гола е изработил. Щом не може да вкарва, тоне как асистира да видим

.
ПП.До колкото си спомням ако не греша миналата година го сравняваше с БЕРБАТОВ

. Е това си беше класическа простотия от твоя страна. То бива бива фантазия, ама нали ...

?!?!