За плакатите на Герена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: За плакатите на Герена

Мнениеот SAMP » 30 юли 2011 23:53

magga написа:
SAMP написа:Аз съм за човек с микрофон, но да не е с общ успех от образованието си 3.10(10-ата е от 4-а по физическо)!!!Трябва по интелигентни ерудирани фенове да се влеят в фенските структури :)

Не съм казал,че е зле идеята,но като пия една и съща песен цял мач честно казано ми става тъпо :roll: Ние имаме доста повече от 1-2 песни,които агитката пее на всеки мач през по-голямата част от времето

Точно затова казвам,че е нужно зад микрофона да има интелигентен човек ;)
Да усеща ситуацията,да хване момента,когато се вдига адреналина и да вдигне стадиона и т.н.
Има мн да се желае още ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 00:00

Simo Smurfa написа:Искам първо да поздравя истинските фенове на Левски,които пишат в тази тема.Такива като Милен,на които им е писнало шепа наркоманчета като въпросните СЗ(които за всички други са много велики,защото се бият и всяват респект)на хора като него на които им е писнало някакви престъпници и наркомани да им дават тон за песен да им казват кой е невинен и кой е виновен.Същите тези долни,жалки наркоманчета заради които някой ден Милен няма да заведе децата си на стадиона,заради които никой истински Левскар няма да заведе децата си на стадиона,защото ще го е страх какво ще се случи.Пожелавам на всички Левскари да се преборите с тези наркомански групировки и някой ден да пълните стадиона си с нормални,свободомислещи и истински хора със семейства,който да се радват на вашия отбор и да скандират от сърце името на Левски,а не наркомани които да омърсяват името му и да всяват страх.Успех на истинските Левскари.

Борбата с въпросните става, като седнеш помислиш, без емоции, а само с фактите, които разполагаш. На всички ни е писнало да ни управляват наркомани и престъпници, но да се обявява някой за такъв, без да си го виждал и без да има някакви доказателства е повече от неадекватно. Поне що се касае до двамата заловени за взривовете или за момчетата от трамвай 20. За Ицо и Любо там е напълно ясно.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2011 00:02

SAMP написа:
magga написа:
SAMP написа:Аз съм за човек с микрофон, но да не е с общ успех от образованието си 3.10(10-ата е от 4-а по физическо)!!!Трябва по интелигентни ерудирани фенове да се влеят в фенските структури :)

Не съм казал,че е зле идеята,но като пия една и съща песен цял мач честно казано ми става тъпо :roll: Ние имаме доста повече от 1-2 песни,които агитката пее на всеки мач през по-голямата част от времето

Точно затова казвам,че е нужно зад микрофона да има интелигентен човек ;)
Да усеща ситуацията,да хване момента,когато се вдига адреналина и да вдигне стадиона и т.н.
Има мн да се желае още ;)

Според мен ,Марто от Дивизията си се справя много добре зад микрофона ;) Сега с Търнава не беше той ,но по принцип е титуляр :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 31 юли 2011 00:09

Навсякаде има хулигански групировки(да уточня не харесвам осбено побоищата тип засади ,защото могат да пострадат невинни хора!Като искат да се бият да си организират бой-както е в Русия,Полша и т.н)
Някой хора пишат на изуст-Паок,Арис,Фенербахче,Галатасарай,ДИнамо Загреб,Църевена Звезда,Партизан,руските отбори,Украинските,Полските-е те имат такива хулигани ,че на Милен свят ще му се завие,само че при тях има правила и не е ,както при нас да се правят засади и да се бият децаи възрастни
потърсете в интернет и научете,а после говорете:)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 31 юли 2011 00:11

Много наивни фенове има в този форум ;)
ДА си представим,че група от 200 човека влиза в Б сектор и се сбива със СЗ и ги изкарва от сектора.НА другия ден тези,които са лидери на новата група ще бъдат намерени и смазани от бой ;) Разберете,че няма как да се бориш с тях.
Зад тях стоят хора, които са със големи възможности.
Част от СД се опитах да се възпротивят и сега гледат мачовете от А сектор....трябва да имаш мн солидна основа и подкрепа за да застанеш срещу СЗ.
Няма, какво да се лъжем, в момента ядрото на агитката на Левски е съставено от група организирани хулигани под давлението на Престъпна групировка, която се занимава със всичко незаконно(Продажба на наркотици,рекет,измами,лихварсто,черно тото и т.н)
Това не са истински фенове на Левски,това са марионетки обслужващи мутренски и политически интереси свързани с организираната престъпност ;)

А това,че в момента се използва отрицателния очерк на СЗ и им се преписва всяка злина с цел измиване на ръцете е пределно ясно и на малките деца.Само да ви кажа,че повечето от тези нямат акъл да си вържат сами връзките, пък да не говорим да организират бомбени атаки ;) Разбират им на тях патките от РЗС и ДСБ....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:20

SAMP написа:
valkaredgi написа:само ЛЕВСКИ софия запад,ако ги няма тях ,вие сте дали фира.
след последния мач за сезона ЛЕВСКИ-монтана , нямаше никой от софия-запад и половината фенове от сектор "б" бяха бити след мача от чорбарите.това е разликата ,затова всички ги е страх от "сините" и конкретно от СЗ.

аз съм от източен квартал на софия,нямам нищо общо с тях но ги уважавам.

НЕ си прав ;) И SD са стабилни и накзват чорбарите постоянно.
Който не му харесва СЗ да не ходи в Б,друг вариант НЯМА ;)

Tова и правя аз,но жалко,че постепенно бяха изгонени и възрастни хора които не могат да си позволят билети и карти за друг сектор,и вече не са на стадиона

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:24

tprodanov написа:
milen.hristov написа: Наща съдебна система не може да ме учуди с нищо,то г-н премиера най-точно я е охарактеризирал.
Не е място стадиона някой да решава личните си проблеми,аз примерно кво утре на стадиона да излезна с плакат искам апартамент в София,работа за 10000+ и гадже с бронзов тен,и да кажа след това ето всички фенове ме подкрепят.
п.с. Как се изкарват 2000 лв с които си плащат гаранцията,какво работят,с какво образование са и най-вече защо първо тях са заподозряли а не други левскари като Бай Петко и Пепи Димитов,Златин Тепсиев

Не виждам какво ти е виновна съдебната система. Двамата коренно се различават от описаните от свидетелите, не виждам ти що реши, че те са виновните? И да ти припомня, че когато некви набиха едни комунисти в трамвай 20 пак имаше наши момчета арестувани. И ги пуснаха без обвинения след 6 месеца, ама тия 6 месеца няма кой да им ги върне. Не е нормално да бързаш да съдиш единствено по статия във вестник или по репортаж от новините.

ПП1. Аз мога да платя 2000лв ако ми се наложи, това прави ли ме престъпник?
ПП2 Бай Петко може да си сигурен, че и 20 000 да му се наложи ще ги извади без проблем. Сбърка примера тотално.

Не те прави заради това попитах те какво работят и с какво образование са.
Бай Петко го дадох за пример,че има и други левскари които трябва да ги показваме идаваме за пример
Защо полицията от 6,5 мил. българи е арестувала точно тях,как става този избор чоп ли са теглили

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:29

magga написа:
milen.hristov написа:
valkaredgi написа:само ЛЕВСКИ софия запад,ако ги няма тях ,вие сте дали фира.
след последния мач за сезона ЛЕВСКИ-монтана , нямаше никой от софия-запад и половината фенове от сектор "б" бяха бити след мача от чорбарите.това е разликата ,затова всички ги е страх от "сините" и конкретно от СЗ.

аз съм от източен квартал на софия,нямам нищо общо с тях но ги уважавам.

а защо трябва да се бием между агитките

Защото така е по-филмите от 80те в Англия :lol: Мен ми е интересно ако нямаше СЗ дали стадиона щеше да е по-пълен ? И каква е тая малоумна идея на по-напечените мачове един пиян да земе един микрофон и да ми казва какво да пия ? Аз още помня срещи Лил 30 мин пяхме една и съща песен :roll: всъщност доста хора се отказаха още на 3 минута... Хора с беден репертоар ли сме какво ? И защо някой трябва да ми казва какво да пея,защо преди години го нямаше това и пак имаше песни и скандирания

Преди години начело на агитката бе човек с образование и голям интелект като Тепсиев,а пресаташе на феновете беше Пепи Димитров и диктор Марти Джи
Друга любима моя хореография е като ни караха да се обръщаме с гръб към терена(явно не знаеха,че това е обида за игрчите а не нещо друго),тези които не го правехме отнасяхем сумати псувни

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 31 юли 2011 00:32

НЕ съм отявлен почитател на СЗ,но Тепсиев беше несериозен за шеф на фен клуба според мен ;) А да не говорим,че Марти Джи беше пълна трагедия и все запяваше песни в неподходящ момент и никой не го бръснеше за слива ;)

Върни се в “Левски”