Бившият капитан на Ботев Даниел Божков отново ще радва феновете на стадион "Христо Ботев". Очаква се той да подпише договор с "жълто-черните" в началото на следващата седмица.
За последно защитникът се подвизаваше в полския шампионат. Той носи екипа на местния Видзев Лодз и не искаше да си тръгва.
Всичко се промени коренно, когато от клуба му забавиха две заплати и го пратиха да тренира при юношите. Така Божков разтрогна и може да се върне в Ботев като свободен агент.
Бранителят обаче ще може да дебютира повторно за стария си отбор едва след официалния старт на шампионата. Той ще изпусне и последната контрола от подготовката с Гигант Съединение.
Срещу аматьорите няма да могат да излязат общо седем футболисти. Това са Сашо Александров, Мартин Димов, Николай Домакинов, Стефан Костадинов, Димитър Байрев, Ангел Рахов и Тодор Неделев.
Първите трима са с контузии, като от тях само Александров ще е на линия за началото на шампионата. Тодор Неделев пък е повикан в младежкия национален отбор. Останалите са с дребни проблеми.
Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Ботев си връща бившия капитан - Даниел Божков
Да си кажа чесно Дънди никога не съм го харесвал.
-
аз пък да си кажа честно-винаги съм го харесвал!
Всички от набора на Дънди страшно много го уважавт. Имам предвид набора, който стана шампион. Дънди е универсален играч и опита, който е придобил в Полша може само да ни е от полза. НО! Този да е последния от ерата Д. Х.
все пак той ще дойде на проби така че в часта дали става или не треньорите ще преценят.по важното е ,че има кардбланш от публиката като проверен и точен човек въобще да се появи на стадиона

- Vamos Campeon
- Контакти:
Писна ми вече майна, със стари к*рви нов бардак! Големите обещания за супер Ботев мисля, че си отиват.Вместо да вземат доказани добри играчи за да нямаме проблем в А група, те ми връщат старите познайници, но пък и вече по-стари! В Б група ще е мн кърваво, ще видите!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Vamos Campeon написа:Писна ми вече майна, със стари к*рви нов бардак! Големите обещания за супер Ботев мисля, че си отиват.Вместо да вземат доказани добри играчи за да нямаме проблем в А група, те ми връщат старите познайници, но пък и вече по-стари! В Б група ще е мн кърваво, ще видите!
Нали уж искахме Ботев да е с наши играчи? Сега какво - нов "бокерски" отбор ли да правим?
Не натискайте ТУК!
Абе какво значи в Ботев да играят само "наши" играчи? Това означава не повече от 6 място. При нас вече трябва да идват нацонали! дето няма да се насерат в гащите като чуят Левски или ЦСКА! Само с наши момчета няма как да стане. Ние толкова страдахме от Селския, че дори и мисленето ни се е променило и сме изостанали с поне 20 - 30 години. Нито един голям отбор не разчита само на играчи от школата си. Преди години наистина е било така ама тогава на практика школата на Ботев се изправяше срещу школата на Благоевград, Перник, Ст. Загора, Варна и т. н. Ама тези години са вече много назад в модерната история на футбола (не само у нас). Аз съм максималист, искам Ботев да е на върха! С какви играчи - не ме интересува. Само не искам купена титла и после резил в Европа. Искам боеспособен отбор с победи в Евротурнирите! Вече имаме ресурсите, който не иска това, което искам аз значи има нещо сбъркано. При това искам сега! Скоро да стане това нещо, а на да чувам планове от сорта 2022, например.
Лошо няма, всеки е свободен да си иска каквото си реши.
est. 1912
- PLOVDIV PEE 1912
Нямам нищо против чисто футболните му качества.Въпроса е ,че точно той носеше манталитета на вечно губещ по времето на селския.Сега Ботев е възроден и целите са съвсем други.Футболистите трябва да са с манталитет на победители за да върнат клуба отново по върховете.