Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот daniel875 » 30 юли 2011 23:17

Това, че някаква мижитурка като Дянков е завършил някакъв си Харвард, нищо не значи. То много хора са завършвали еди къде си, но не забравяйте, че всеки човек е индивидуалност. Никой от нас или почти никой не знае какви са точните факти с тези оправени държави. Много пъти съм казвал - вникнете в подробностите. Те са много по - важни от лъскавата опаковка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 30 юли 2011 23:23

жълт ламтурник написа:
DALEBOTEV написа:Аз ще ти кажа моето за теб: Пълна опозиция на всичко и всеки, жалък, завистлив и пълен чикиджия. Боли ме че ще ме баннат.Посочи ми пет човека,които те харесват в тоя форум.
ПП Жълт ламтурник е приказка на Ангел Каралийчев и се разказва за едно лакомо пиле. Не се заблуждавайте по ника- един от трите му. Този няма нищо общо с Ботев и е жалка отрепка.

Както каза преди време един колега:"Не съм тук, за да си създавам приятелства и да ме харесват"
Никога, ама никога не съм твърдял, че съм фен на "най-старият отбор" в България.Отрепка дори и ти не знаеш какво е, но аз няма да ти падна до нивото и да почна да те квалифицирам.

Прекалената употреба на името на Турция, ни в клин, ни в ръкав, е доста показателно за мисленето на някои индивиди, от най-старият град в Европа(засега в Европа, а скоро и в света).

Като ти харесва Бойко си го харесвай, но не ни казвай, че нищо не разбираме и нищо не знаем!Поведението му е по-лошо и от на Т. Живков, защото той не ходеше по България да открива всяка построена чешма или сграда.Абсолютно неуважение към всички местни държавни или общински ръководители, чиито функции изземва, за да се пъчи пред камери и микрофони!

Обърни внимание на думите ВСЯКА ПОСТРОЕНА в поста си.От много години, за пръв път използвани на място.Никъде не съм казвал, че Премиера ми харесва, просто когато има нещо хубаво, то трябва да се оцени.Относно познанията ми за съществителното"отрепка" не е нужно да ме ограмотяваш, просто watch your face in the mirror.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2011 23:28

някакъв си Харвард

Това ме спечели. :P
не съм казвал, че Премиера ми харесва, просто когато има нещо хубаво, то трябва да се оцени

Взе ми думите изпод пръстите.
Наскоро ходих до Пловдив на стоп. Леле, тоя черния асфалт, със светофарите и пешеходните пътеки. Наистина са си го направили. В Северна България не е баш така...
Макар че не съм шофьор и според мен на по-хубави пътища не само няма да стават по-малко катастрофи, а ще са повече...

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 30 юли 2011 23:42

DALEBOTEV написа:
watch your face in the mirror.

Хубавец... що не го написа на български?Определено не знаеш какво е отрепка, но нали си майничка... простено да ти е!

Построил бил Бойко, с пари от бюджета...дрън-дрън-ярина!

ПП-Като се гледам в огледалото определено се харесвам :mrgreen:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 23:56

жълт ламтурник написа:
DALEBOTEV написа:

Хубавец... що не го написа на български?Определено не знаеш какво е отрепка, но нали си майничка... простено да ти е!

Всеки един политик на негово място щеше да направи точно това, което и той. Може би щеше да е с по- префинен изказ и по- завоалирано, но щеше да се бие в гърдите. Това, че той го прави по начин, по който вие се дразните е отделна тема. Друг е въпроса, че дори и проекта да е на предишното правителство, то те нито го задвижиха, нито го завършиха. Нищо не пречеше на сегашната власт да си изтрие ръцете с кризата и нищо да не направи.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 00:00

metodito написа:
някакъв си Харвард

Това ме спечели. :P
не съм казвал, че Премиера ми харесва, просто когато има нещо хубаво, то трябва да се оцени

Взе ми думите изпод пръстите.
Наскоро ходих до Пловдив на стоп. Леле, тоя черния асфалт, със светофарите и пешеходните пътеки. Наистина са си го направили. В Северна България не е баш така...
Макар че не съм шофьор и според мен на по-хубави пътища не само няма да стават по-малко катастрофи, а ще са повече...

Направили са... а тук изцвъкаха такова голямо л..., че с удоволствие бих пуснал, но без пилотна кола, Борисов и Плевналиев да минат през този пътен възел по обяд, през седмицата.Няма така простотия в пътното строителство по света, но вече има :evil:

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 00:07

Neo M написа:
жълт ламтурник написа:
DALEBOTEV написа:

Всеки един политик на негово място щеше да направи точно това, което и той. Може би щеше да е с по- префинен изказ и по- завоалирано, но щеше да се бие в гърдите. Това, че той го прави по начин, по който вие се дразните е отделна тема. Друг е въпроса, че дори и проекта да е на предишното правителство, то те нито го задвижиха, нито го завършиха. Нищо не пречеше на сегашната власт да си изтрие ръцете с кризата и нищо да не направи.

Как да го задвижат, като не им е останало време.Чакам да видя тия какво ще проектират и започнат.Досега нищо!

На Бойко и на Хер Флик кризата им се отразява само, ако трябва да дават на обикновените хора.Хер Флик се изказа миналата седмица, че кризата била попреминала, та българите да не спестявали повече, а повече да харчели.. е за доходите тактично е замълчал.Главен директор на Световната банка-хахахаха.. изритан от Световната банка е по-точната му визитка!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 31 юли 2011 00:23

жълт ламтурник написа:Как да го задвижат, като не им е останало време.Чакам да видя тия какво ще проектират и започнат.Досега нищо!...

Някъде по- горе се спомена, че Станишев е правил три копки на обекта и в крайна сметка го остави на ниво поляна. Колко мандата време, според теб, щяха да му стигнат за да го докара до край? Не ми отговаряй! Реализираните му проекти са му от типа ремонт на сграда за социалното министерство с пари за чисто нова такава в Стара Загора и финансирана от държавния излишък, който на всички е ясно как се формира и как след това се разпределя. Дай да спрем дотук и да не превръщаме темата в политически пасквил.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 31 юли 2011 00:39

Пожелавам на всички злобари предвождани от марми да не заспите от злоба и цяла вечер да се въртите опитвайки се да измислите някакъв недостатък на тази страхотна зала направена по европейски модел.Колкото до жалките това сте Вие...
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 31 юли 2011 00:40

жълт ламтурник написа:
DALEBOTEV написа:

Гнусен си дори за четене, бляд.
Последна промяна от DALEBOTEV на 31 юли 2011 00:45, променено общо 1 път.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Върни се в “Свободна зона”