Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Спрете се!

Мнениеот kartago » 03 юни 2009 00:06

tprodanov написа:Ти в ред ли си, изтребването на Орките е доста по-лесно. Пък и все пак това е форум, и то основно за развлечение. Не се надявай на много мисъл - ще останеш разочарован.

Иначе - верно - доносник :mrgreen:

Интересно, като пример за мисъл, себе си ли даваш ? Не виждам в псуването и обиждането голямо развлечение !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 юни 2009 00:08

Последно какво правим? :lol:
Изображение Изображение

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 03 юни 2009 00:10

Последно какво правим?
----------------------------------------------------------
Koй както може !!! :) :) :)

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 03 юни 2009 00:11

Хъм - доносник!? Естествено вложих хумор и ирония в това си изказване и точно заради това подбрах думите донесение и донос. Надявам се и вие с вашите констатации да влагате такъв! :mrgreen: Форума, ако някой не знае има правила, едно от което е да се пише грамотно, поне до толкова, до колкото на всеки отделен индивид му позволява нивото на правопис което има. Целенасоченото писане само с малки букви е висша форма на дебилизъм и не е свързано с умения или неумения. А ако не сте вложили хумор в определението - доносник което ми лепнахте, ще проведа една оперативна диада с модераторите и ще бъдете принудително изселени от форума! :mrgreen: :lol: КРАЙ!!!(Както казва Кокала) :mrgreen:
Последна промяна от СинЕкстремист на 03 юни 2009 00:16, променено общо 2 пъти.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 03 юни 2009 00:11

Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Мнениеот Junior-Urchin » 03 юни 2009 00:12

Don Rumen написа:Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.

Светец?
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юни 2009 00:13

kartago написа:
tprodanov написа:Ти в ред ли си, изтребването на Орките е доста по-лесно. Пък и все пак това е форум, и то основно за развлечение. Не се надявай на много мисъл - ще останеш разочарован.

Иначе - верно - доносник :mrgreen:

Интересно, като пример за мисъл, себе си ли даваш ? Не виждам в псуването и обиждането голямо развлечение !

Да си ме видял да псувам някъде? Всъщност, в псуването може да има развлечение. Пусни си някой сръбски филм. Дори и там може да има класа. Това, разбира се не е по темата. Присъствието на мисъл е изграждане на мнение и изречение от последователно свързани логични и верни факти. Като например какво е казал някой, преди да му отговориш, например - псувал ли е - говоря му за псуване. Обратното е липса на мисъл.

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 03 юни 2009 00:13

Don Rumen написа:Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.

Подобно нещо го разбирам и приемам. Не се сърдя дори когато чорбарите пишат Левски или Гонзо с малка буква, защото това са изключения в които всеки прави някаква демонстрация, дали правилна, дали не, това е друг въпрос. Идеята е, да не се пише перманентно само с малки букви! Защо - обясних вече!
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 03 юни 2009 00:16

А, светец жив дявол.

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Мнениеот Junior-Urchin » 03 юни 2009 00:19

Don Rumen написа:А, светец жив дявол.

:mrgreen: