''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот mitni4arq » 30 юли 2011 22:29

сега се връщам от там,тъпото е че,след 1 гейм,и в движението на мача,оставаха празни места,към края имаше доста,можеше да се пуснат билети,не беше пълна на макс,дори в началото
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 юли 2011 22:29

Eminem написа:Софианци се пениха, как във Варна атмосферата била трагична, как щели да правят уникална атмосфера, а те не могат една зала със свободен вход да напълнят. А атмосферата беше ужасяващо слаба. Владо Николов също ви го каза... Жалки сте !!! След известно време всички ще разберат, че решението залата да е в София е една голяма грешка. Световната лига догодина и квалификациите за олимпиадата в София ще са най-слабо посещаемите и с най-трагичната атмосфера в историята на турнирите. Жалки сте, жалки.

1. Не съм от София но живея тук и се чудя и на "кореняк" софианците и на тези, дето само плюят столицата. Кво ви пречи на вас от Варна, ако сте фенове на волейбола да дойдете до София и пак да подкрепите отбора, за да докажете, че без вас не може.
2. Относно пълненето на залата - при тази сеирджийска обстановка днес просто спорт нямаше. Ако бяха си направи партийното събитие пред входа и симпатизантите на управляващите да си тръгнат, в залата щяха да останат само истинските фенове на отбора. Дет се вика - да я бяха открили в Банкя, а ние които обичаме волейбола щяхме да се насладим на мача.
3. Крайни коментари за посещаемостта трябва да се правят на официален мач, днес както казах и по-напред станахме свидетели на римейк на откриването на Олимпийските игри в Берлин.
Кой разбрал - разбрал

Истинските фенове ще посетят мачовете с Чехия и Франция. Аз ще бъда там
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 30 юли 2011 22:34

bez-nick написа:Пускам да гледам България - Сърбия и не знам театър ли има или опера?11 500 авантаджии спят, чак се чуват виковете на играчите на полето, даже и какво си говорят :mrgreen: айде като сложат 12-15 лв вход за официалните мачове може 1000-та човека да се поразвикат тогава, ако се съберат и толкова :lol:

Какво си чувал бе, бях на 10метра от играчи аз не ги чувах ти на телевизора у вас ги чу. Стига сте пресилвали нещата.
Истината е че само сектор А пееха и викаха всички oстанали пенсионери нищичко. 3а съжаление, но на мачовете от световната лига и големите първенства това няма да е така (да е пълно с пенсионери) и тогава гарантирам, че Варна ще мечтаят за атмосфера като в София ;)
Последна промяна от MapTy_ftw на 30 юли 2011 22:38, променено общо 1 път.

don
Контакти:

Мнениеот don » 30 юли 2011 22:37

Трудно се получава без някои да даде тон ;)

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 30 юли 2011 22:38

ами да,не само че никой не даваше тон,но само 2-3 максикански вълни,личи се че,в софия отдавна не е имало такова нещо,много хора отидоха,да видят самата зала,нямаше хора от агитките
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юли 2011 22:40

Леле леле, каква жалка картина сте. Ама не Софиянците, а тея дето говорите за "ние" и "вие". Независимо дали сте родени в София, Пловдив, Варна, Плевен или Видин, ВСИЧКИТЕ СТЕ БЪЛГАРИ, това не го ли схващате?! Малоумни ли сте или какво? Кво, като Рос не е от София, не можем да сме приятели ли? Или той да ме псува, щото съм "мръсен шоп"?! Не града в акта за раждане прави човека, а обратното. Повечето няма да схванете за какво става дума, защо ли се хабя. :roll:
Докато има "вие" селяните и "ние" гражданите, не чакайте да се оправят нещата, камо ли да се напълни някоя зала!!! :!: Тъпанарска история! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 30 юли 2011 22:48

Cesc Fabregas написа:Леле леле, каква жалка картина сте. Ама не Софиянците, а тея дето говорите за "ние" и "вие". Независимо дали сте родени в София, Пловдив, Варна, Плевен или Видин, ВСИЧКИТЕ СТЕ БЪЛГАРИ, това не го ли схващате?! Малоумни ли сте или какво? Кво, като Рос не е от София, не можем да сме приятели ли? Или той да ме псува, щото съм "мръсен шоп"?! Не града в акта за раждане прави човека, а обратното. Повечето няма да схванете за какво става дума, защо ли се хабя. :roll:
Докато има "вие" селяните и "ние" гражданите, не чакайте да се оправят нещата, камо ли да се напълни някоя зала!!! :!: Тъпанарска история! :!:

Фабрегасе, ша одиш ли у Барцилона :)
Тук си много прав, СЕЛЯНИН е състояние на духа а не на акта за раждане.Аз съм чиста Майна и за прадядо ми са писали Ботйов и Захари Стоянов, как някой ще ме нарече селянин, като не знае от къде произхождат майка му и баща му. Забелязал съм, че това е комплексът на новите столичани, а не на софиянци.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 30 юли 2011 22:49

Ква атмосфера искате? Всичките сеирджии отишли да гледат сеир, да убият 2-3 часа.Даже на химна мълчат.Да ги видим на един вход от рода на 10 лева.На София нито зали нито стадиони и трябват.Хората,които се интересуват от спорт са не повече от няколко хиляди.Другото са пришълци, които ходят веднъж в годината по дербита и това е.Тия стадиония и зали трябва да се правят за истинските фенове,а не за разни сеирджии,попаднали там ей така,на връщане от пазара.
Последна промяна от Yobs1912 на 30 юли 2011 22:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2011 22:51

Венелин написа:Какъв свободен вход?! Входа беше с пропуски, които наистина бяха безплатни, но ги раздадоха на връзкари :!:
Ходих там да си взема, но като видях каква е работата съм се зарекал в тази зала да не стъпя, ако ще да плашат на зрителите. Да си ходят депутатите и бюрократите :evil:

+1
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юли 2011 22:55

Neo M написа:[offtopic]Като видя твое мнение във форума и все се каня да те питам нещо- тази мадама, от ляво на подписа ти, известна ли е или камерата я е хванала случайно сред публиката?[/offtopic]

[offtopic]Известна си е. Казва се Джина Карано.[/offtopic]

Върни се в “Волейбол”