Neo M написа:Сигурен ли си, че става въпрос за 100 лв.? Аз съм сигурен, че разликата е много по- голяма. И мен не ме брой- нито съм дошъл, нито смятам да го правя.
Поздравления !!! Дай Боже повече като теб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Neo M написа:Сигурен ли си, че става въпрос за 100 лв.? Аз съм сигурен, че разликата е много по- голяма. И мен не ме брой- нито съм дошъл, нито смятам да го правя.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
moriente на 30 Юли 2011 21:45
Поздравления !!! Дай Боже повече като теб
abiati написа:Айде да си говорим само истината..
3. София не е България,но е мотора и...така както Лондон в Англия,Рим в Италия,Москва в Русия,да не говорим за столиците на всички малка страни...те са най-развитите им градове...
Eminem написа:Софианци се пениха, как във Варна атмосферата била трагична, как щели да правят уникална атмосфера, а те не могат една зала със свободен вход да напълнят. А атмосферата беше ужасяващо слаба. Владо Николов също ви го каза... Жалки сте !!! След известно време всички ще разберат, че решението залата да е в София е една голяма грешка. Световната лига догодина и квалификациите за олимпиадата в София ще са най-слабо посещаемите и с най-трагичната атмосфера в историята на турнирите. Жалки сте, жалки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта