Поинтересувай се малко, не чакай всичко на готово. Има две знамена "Армейци", които се различават само от картинката в началото на знамената. Едното, което беше "гърбено" от левскарите и показано по време на мача и другото е това, което Дучето показва в клипа на спортал.Hristos написа:turbogena написа:Hristos написа:След като темата е за плакати на Герена са ми интересни едни други плакати.Става въпрос за това на "Армейци" което беше изкарано на мач с ЦСКА.Оня ден попаднах на един клип в който дучето казва,че хората от "Сектор Б" са си го напечатали те самите.![]()
Интересно ми е !
Е нормално да каже така Дучето. Ти какво очакваш![]()
Интересно ми е защото в един друг клип го показва това знаме
За плакатите на Герена
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За плакатите на Герена
- ultralevski
- Контакти:
kokic1986 написа:Всеки може да опъва каквито си иска плакати , да говори и прави каквото си иска стига да не нарушава закона на РБ . Дали Ицо и Любо са дилъри или престъпници това не знам - има си хора за товаНа мен тези плакати не ми пречат и те са проблем на тези които ги разпъват
Тези плакати петнят репутацията на сектора... като искат да подкептя някой да го правят другаде. Те хубаво го скъсаха тоя транспарант по време на мача, иначе не се знае колко време щеше да виси там....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
А дали вие не сте си го напечатали това ново знаме или просто сте имали и второ такова
как така "вие"? Аз съм си левскар просто ми е интересно

САМО ЛЕВСКИ!!!
Hristos написа:А дали вие не сте си го напечатали това ново знаме или просто сте имали и второ такова
как така "вие"? Аз съм си левскар просто ми е интересно
А ок. Извинявам се

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
mitni4arq написа:не са за пръв път такива плакати
Няма да са и за последен за жалост....

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
И аз съм против плакатите, но няма как да се справиш със София Запад 
Във всяка агитка на големите отбори най-отявлените и хард фенове са от криминалния контингент
Просто това са неща,които са нормални,макар и нередни,но факт

Във всяка агитка на големите отбори най-отявлените и хард фенове са от криминалния контингент

Просто това са неща,които са нормални,макар и нередни,но факт

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
SAMP написа:И аз съм против плакатите, но няма как да се справиш с София Запад
Просто това са неща.които са нормални,макар и неправилни,но факт
Прав си... навсякъде е така, но при нас малко се прекалява с това ми се струва- аз поне не се сещам при други агитки в България да са се опъвали такива плакати

UltraBlue написа:SAMP написа:И аз съм против плакатите, но няма как да се справиш с София Запад
Просто това са неща.които са нормални,макар и неправилни,но факт
Прав си... навсякъде е така, но при нас малко се прекалява с това ми се струва- аз поне не се сещам при други агитки в България да са се опъвали такива плакати
НЯма,защото няма друга фен структура с такава биография в криминалните среди

Неслучайно на всеки мач има знамена на ЦСКА в нашия сектор(наказани),просто тия за територията на БГ са страшилище и нямат аналог,всички ги е страх от тях и им имат респект

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"