biofreeze написа:hrclspr12 написа:Колко свърши мача, че аз такива простотии не гледам?
Бойко ще ми казва, че той бил построил залата - Така чух, че бил казал по радиото. Кой си ти бре, момко? Тези пари да не са твои? Те са на всички българи от данъците, които си плащат. Ти какво си платил? Всички ти знаем миналото, как беше свързан със СИК, какви неща направи?
Хей, значи, докато има хора като Бойко Борисов така ще е. Лошото е, че изход няма освен ако самите ние не си го намерим, като им бием шута на всичките политици.
Ти момко,както доста от хората в темата сте големи идиоти! Честно ти казвам! Явно не можеш да разбереш,че парите от данъци в случая са отишли за зала,магистрала след време,дай Боже, стадион или к'вото и да било,а не в джоба на Доган! Не искам да ме разбираш погрешно,правителството е направило грешки,но поне има някакво движение.Правят нещо,не е мъртвило,както преди!
Чакай малко, драги. Я, кажи каква е тази програма, че точно преди изборите да направят нещата, че залата да бъде готова. Хайде да не се правим на приятно разсеяни и че тук няма пропаганда.
Между другото ще видим докъде ще я докарат със стадионите, че нещо чувам за магистралите не били много в ред. Хем са нови.