Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот ShooterMan » 30 юли 2011 19:24

Right_side написа:[
Е ултрасите на ЦСКА и Левски нали са футболни фенове какво ще правят на волейбол ?????? :) Във Варна не съм виждал на мач на националния фенове на Черно Море и Спартак а на БЪЛГАРИЯ...............тъпи Софиянци осъзнайтесе няма ЦСКА и Левски има БЪЛГАРИЯ

Смешнико , като си футболен фен на някой отбор значи не може да ходиш да подкрепяш България на друг спорт ли ?! На мачове на националния няма деления . Пресен пример е мача с Ирландия ... когото е бил там знае за каква атмосфера става на въпрос
[/quote]

Стига с глупостите за феновете на мачовете на волейбола.Аз не съм волейболен фен,не ходя и на мачовете на Национала.Ходил съм на 1-2 преди година и тази публика,която пълни Конгресна няма НИЩО,ама НИЩО общо с феновете на Черно Море.95% от волейфеновете са баща,майка+децата,момче+приятелката,4-5 приятелки заедно - НИЩО което да видите на футболните мачове във Варна,а и изобщо в България....Да заведеш семейството си на мач?Друг път.Аз не се чувствах на място сред тази аудитория например.Убеден съм и,че в София ще е същото,футболните фенове нямат общо с волейболните.Отишъл съм да подкрепям България преди време например,но аудиторията е друга,а и спорта не ми харесва като цяло.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2011 19:25

Смешнико , като си футболен фен на някой отбор значи не може да ходиш да подкрепяш България на друг спорт ли ?! На мачове на националния няма деления . Пресен пример е мача с Ирландия ... когото е бил там знае за каква атмосфера става на въпрос[/quote]
Защо тогава говориш за футболните фенове на цска и левски ????? ти откаде разбра че в залата няма фенове на цска и левски .......по фанелките ли точно ви е сте дето се делите на левски и цска

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 30 юли 2011 19:27

marmi52 написа:8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

Това което казваш е така.. въпроса е, че точно от теб като ти знам темите и мненията те изяжда, че там не е станишко, ако беше той съм сигурен, че нямаше да си толкова недоволен..

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 юли 2011 19:27

ФАКТ-на моя коментар един софиянец не направи забележка... ИЗВОД-много комплексирани и жалки хора,които искат София да рухне,за да се чувстват ОК :roll: Били открили залата не знам си как... Знаех си аз,че ако бяха пуснали траурни маршове щеше да е по-добре ама на не слуша Бойко.... Били говорили за Бойко,ми няма да благодарят на Доган я ,който и МП той обира пая,ако беше серГЕЙ нямаше ли да е същото ? Или тогава нямаше да има зала,за да могат пенсиите да ходят безплатно на море :mrgreen:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2011 19:27

Right_side написа:
PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те най-запалените фенове останаха извън залата. Само туристи са сега. Като се плаща за билет и като дойдат ултрасите на Левски и Цска ще е друго

............Ти говориш за ултрасите на левски и цска ....виждаш ли ...за това и ти казвам че няма левски и цска а българия

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 30 юли 2011 19:30

fraport написа:
Right_side написа:
PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те най-запалените фенове останаха извън залата. Само туристи са сега. Като се плаща за билет и като дойдат ултрасите на Левски и Цска ще е друго

............Ти говориш за ултрасите на левски и цска ....виждаш ли ...за това и ти казвам че няма левски и цска а българия

Факт е, че футболните фенове създават най-добрата атмосфера. Типичен пример е Гърция. Потърси малко в youtube и ще разбереш за какво става въпрос. :)

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 30 юли 2011 19:31

mertezaker написа:
т biofreeze на 30 Юли 2011 19:14
Като не правят нищо,всички недоволни,като направят нещо,пак недоволни... Да еба жалкия народ,прост!

И ти си част от него...

Как го реши?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 юли 2011 19:32

fraport написа:
Right_side написа:

:lol: А за тебе как се пише България или българия ? Хем неграмотен,хем дава акъл

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 30 юли 2011 19:33

Пак казвам много запалени фенове не можаха да се доредят за билети ... включително и аз . Залата се състои предимно от пенсионери , чички , гербери и т.н. Ще е друго като не е с безплатни билети
Българийо, събуди се!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2011 19:37

9:16 - няма ли да влиза Матей че не върви на откриването да загубим гейма с дестина точки разлика :?

Върни се в “Свободна зона”