Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот hrclspr12 » 30 юли 2011 18:48

acmilan написа:
ros написа:
rosen_ganchev написа:Напълно подкрепям автора на темата все едно бяхме на предизборна кампания на ГЕРБ,да залата е супер нека да ни е честита но такова чудо не бях виждал от времето на Бай Тошо строени чинно и на всеки беше казано да се изкажат хвалебственни слова за бат Бойко как еди що си еди какво си :) :) :)

А Свилен Нейков почти се разплака като каза името на ББ

А иначе - Залата наистана е добра,дано да е функционална и ДАНО ОТ ТУК НАТАТЪК СЕ ПЪЛНИ С ФЕНОВЕ НА СПОРТА, А НЕ НА ПОЛИТИКАТА.

Свилен Нейков беше доста трогателен :lol: :mrgreen:

В тая смотана зала няма никога да стъпя. Давам й между пет и осем години трайност.
Последна промяна от hrclspr12 на 30 юли 2011 18:50, променено общо 1 път.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 30 юли 2011 18:48

florentin_petre написа:Поспри се българино, залата е построена с парите на българския данакоплатец, заскужава да и се порадваме защото такова чудо на чудесата се чака от десетилетия. Хич не ме и интересува ББ и неговите посттоталитарни разбирания за откриване на зала, така може така го прави. Нека всеки Българин се гордее че имаме зала като хората, гледам днес и в Русе купола е направен, очаквам и ние скоро да си имаме зала за чудо и приказ, чувам и за Пловдив също това са си поводи за радости и много ясно че който е на власт той ще реже лентите, айде честито и пийте по няколко бири, че да ни върви само на победи!!! :)

Прав си, приятелю, залата наистина изглежда, поне на снимка, доста добре, колко ще е трайна и ще се поддържа е отделен въпрос. И аз се радвам и последното нещо, за което си мисля, е при чие мъдро управление се е сътворила - имаме си майстори проектанти, строители, архитекти, радвам се, че все още ги има.
Но не бих се съгласил с твоето "Поспри се, българино...", просто защото едни хора, избрани от нас, наши служители, дето карат 11000 да ги чакат по недопустими причини, че и нахално се опитват да се намърдат в епицентъра на радостта ни от залата. Прекалено лоша миризма, приятелю!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 юли 2011 18:52

Ей това българина е много завистлива нация,убеждавам се за пореден път.Ако не направят зала,защо нямаме,ако направят-защо направиха.Ами ще се радват хората....толкова правителства минаха за 20 години,един спортен обект не е построен и цялата активност им е 100-на ком магистрала.Не са правили затова ,че няма пари,а защотот не могат да се разберат кой да открадне повече.Народа хубаво не е видял,значи излишъците и народната пара е окрадена,Сега Бойко се опитва да направи нещо и веднага завистници се намериха.....нищо не заслужаваме ние.....нито зала,нито магистрали,нито стадиони....да останат само циганите и да живеят в разруха....на тях и без това не им пука!
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 юли 2011 18:52

Едно ще ви кажа - НИКОГА не казвайте похвали за неща които някой е ДЛЪЖЕН да направи!Защото аз това Правителство съм го избрал за следното:
-ДА СТРОИ магистралите
-ДА СТРОИ модерни стадиони
-ДА СТРОИ зали
------------------------ и още 1000 неща,които НЕ направи
Това,че някъде си е СВЪРШИЛО РАБОТАТА не значи,че трябва да го хвалим!Защо?Ами защото от данъците,които плащаме НИЕ се заделят НЕМАЛКИ суми за техните заплати!То значи е равносилно Бойко Борисов да изпише лични хвалебствия към всеки един от нас,затова,че си плаща данъците?Затова НЕ,няма хвалби.Свършили са си работата....МНОГО ВАЖНО,нали сме си платили?То оставаше и да не я свършат :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 30 юли 2011 18:54

ShooterMan написа:Едно ще ви кажа - НИКОГА не казвайте похвали за неща които някой е ДЛЪЖЕН да направи!Защото аз това Правителство съм го избрал за следното:
-ДА СТРОИ магистралите
-ДА СТРОИ зали
Това,че някъде си е СВЪРШИЛО РАБОТАТА не значи,че трябва да го хвалим!Защо?Ами защото от данъците,които плащаме НИЕ се заделят НЕМАЛКИ суми за техните заплати!То значи е равносилно Бойко Борисов да изпише лични хвалебствия към всеки един от нас,затова,че си плаща данъците?Затова НЕ,няма хвалби.Свършили са си работата....МНОГО ВАЖНО,нали сме си платили?То оставаше и да не я свършат :!:

;)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юли 2011 18:55

ShooterMan на 30 Юли 2011 18:52
Едно ще ви кажа - НИКОГА не казвайте похвали за неща които някой е ДЛЪЖЕН да направи!Защото аз това Правителство съм го избрал за следното:
-ДА СТРОИ магистралите
-ДА СТРОИ зали

Много точно мнение!!! И аз се радвам на новата зала, но това обожествяване на ББ е жалко и смешно...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 18:56

rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....

И веднага тъпата патка, получи псувня от майка ми която е културен и доста сдържан човек :mrgreen: .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2011 19:00

:) Гледам сега мача и какво да видя , събрали се 11 000 калпака за безплатното шоу и никой не гледа волейбол .Това след 1-2 години когато премине тръпката от новата зала мачовете на волейболистите ще се играят пред 2-3 хиляди души

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 юли 2011 19:01

Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.
Изображение

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 30 юли 2011 19:01

Такъв прекрасен ден за българския спорт,а вие веднага намерихте кусурите на залата,представянето, правителството!
Засрамете се!
Българския Спорт се възражда!!

Върни се в “Свободна зона”