Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !
За мен откриването на залата започва точно в този момент. Досега гледахме римейк на церемонията по откриването на Олимпиадата в Берлин 1936г.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Всеки ден минавам покрай залата , хубаво е че я има но трябваше да си е със стъклените елементи а не сегашните , леко ми се губи идеята на първоначалния проект който беше доста красив . Относно полит. ситуация в момента не знам какво да кажа в огромна криза на личности е България .
От откриването разбрах едно - ако не беше Бойко планетата нямаше да съществува
Дано да стане хубав мач

Дано да стане хубав мач

goro_man написа:Забравих че в ваше село освен народна топка друго не се играе![]()
Няма как да си чул за тенис извиняваи но може пък покраи тази зала да свикнеш знае ли се??
По-безинтересно нещо от някой който се мисли за интересен май нЕма...

Тва вЕрно голЕм цирк.
- OldTrafford
- Контакти:
на инааааааат на инааааааат 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Томето е тотално неадекватен.
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Напротив!!! Откриването е повече от добро!!! Не виждам какво не харесваш, като не си от ГЕРБ, не е нужно да споделяш жалкото си мнение. Ако не беше Бойко, тая зала немаше да я има, и пътищата щяха да бъдат още по разбити!!! Ти си един жалък тип! Залата е страхотна! Само Томислав Русев незнам кой го е откарал там, тоя ако е най-добрия коментатор в БГ, значи аз съм най-добрия в света. СМЯХ!
България значи ЦСКА!!!
skarab написа:goro_man написа:Забравих че в ваше село освен народна топка друго не се играе![]()
Няма как да си чул за тенис извиняваи но може пък покраи тази зала да свикнеш знае ли се??
По-безинтересно нещо от някой който се мисли за интересен май нЕма...А'е бЕгай.
Надбегваи се сам..Ние сме компания Левскари но до един бяхме в Самоков за да подкрепим Българското(а ти надали знаеш какво е имало тази година там)Така че мога само да се радвам че ще домакинстваме на световна лига и разбира се пак ще съм там както бях на Герена и както ходя на един приател на гости на Ловеч когато има евротурнири...за справка виж Сърбите а ние сме готини само зад клавиатурата и злобеем .Марш при мама

В тоя форум има само селяни и комунисти
какво ви пречи залата ? Било криза и какво като на баба ви вдигнат пенсията с 5 лева ще иде на Бахамите ли ? Бойко ли ще работи вместо вас да изкарва повече пари ? Било пропаганда,ми като е такава защо няма такава зала до сега ? Ако някой я беше построил щеше да е министър до живот
Да ама е много по-лесно да се говори,че ще се вдигат заплати и пенсии с по 5 процента,което са 10 лева я има я не
Смешни сте като само плюете... Радвайте се,защото със състезанията,които ще има тук вече ще се знае къде е България,а не да се чудят американците ние не сме ли част от Турция още ....