Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот BS1913 » 30 юли 2011 18:09

Залата е хубава,но малко взе да писва програмата 8-)

П.С
Доста свободни седалки има :roll:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2011 18:11

Ей сега очаквам да "загатнат" и за некадърното управление на тройната коалиция :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 30 юли 2011 18:11

marmi52 написа:8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

Да те питам случайно ти да не си тоя Юстъс Юстъс където пише коментари под статиите?

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 30 юли 2011 18:12

Днес врати отваря храмът на българс­кия спорт. Точно в 18:30 ч. с волейбо­лен сервис „Армеец Арена София" ще за­почне да диша. Шампионският пулс на залата обаче се усе­щаше доста преди нейното откриване. Още преди да бъде завършена, стана яс­но, че архитектурно­то чудо на София ще приеме финалите на Световната лига и най-големите фигури на женския тенис елит.

Сградата е напъл­но готова. Паркинги­те са с поникнала трева, на която ще се разполагат 1 100 коли. С това са пок­рити и нормативите за осигуряване зеле­на площ около таки­ва съоръжения. В са­мия храм на спорта (а и на концертната индустрия) всичките седалки, червени на цвят, които са сгъваеми, дават възможност за свободно преминаване на закъснели зри­тели. Една трета от тях са разположени на подвижни метал­ни трибуни, които при нужда се приби­рат и сцената се раз­ширява почти двой- но. Седящите места за спортни прояви са 12 529, а при концер­ти техният орой може да достигне над 19 000, ако се наредят столове по подиума.

Ebati propagandata

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 30 юли 2011 18:13

Тая фъндъкова как я освиркват , деба и тъпото й същество .

Айде по-бързо да почват волейболистите ! :P
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 30 юли 2011 18:15

OldTrafford написа:Тая фъндъкова как я освиркват , деба и тъпото й същество .

Айде по-бързо да почват волейболистите ! :P

Фандъкова е много проста факт ;) Залата ще привлича туристи :lol: :lol:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

urkoto

Мнениеот urkoto » 30 юли 2011 18:19

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

Напълно съм съгласен, колега, аз затова и не пуснах телевизора за откриването - тъй като очаквах да се разиграва точно това пошло читалищно театро. Селската мутра е толкова предвидима, че вече взеха да омръзват постановките му - но той едно си знае, едно си бае. Още повече ме дразнеше онова "БОЙКО БОРИСОВ ОТПУСНА ОЩЕ 5000 БИЛЕТА" и "БОЙКО БОРИСОВ ПОСТРОИ ЗАЛАТА" и т.н. Чакай малко бе, джуниър - как ги отпусна, на ръка ли ги печата? Ебаси прозрачния ход, сигурно очаква всички в един глас да викнем и запеем "ДА ЖИВЕЙ, ДА ЖИВЕЙ!!!". И как я построи тая зала - със собствени пари ли???

Играе си с чувствата на хората тая мутра но такива като него историята ще ги съди. Отделно в момента целия тоя панаир (все едно откриване на световно) се разиграва не заради построяването на новата зала (което само по себе си е ДОБРО! но айде да не прекаляваме, всичко си има граници, особено жалката предизборна пропаганда) а защото реално това е единственото нещо, което Кралят-Слънце може да покаже за 2 години работа. Останалото са някакви предполагаеми дивиденти и типичните комунистически кьорфишеци!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 30 юли 2011 18:23

Neo M написа:

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал !

А според теб какво трябваше да направят? Траурна церемония? Ние спортен обект от подобен мащаб скоро не сме откривали и е съвсем нормално това, което се прави. Освен това, защо мислиш, че на запад при "белите" хора е по- различно в такъв момент? На всичкото отгоре само двама или трима от застаналите през микрофона хора споменаха ББ.

8-)

Специално за теб повтарям: Това е гнусна политическа пропаганда !!!
В момент, когато народа ти загива, ти да се биеш в гърдите, че си направил някаква спортна зала (и то с народни пари !) е меко казано хиперпростащина !
България загива, а народа ни изчезва !
Най-нови европейски изследвания показват, че сме на първо място в Европа по всичко отрицателно и на последно по всички положителни критерии !
Колко пъти ще се напълни тази зала в годината ? Тя дори днес НЕ Е ПЪЛНА !!! Въпреки безплатния вход и томболите.
Кому е нужна тази грандомания ?! Отговорът е един: На самовлюбения ни вожд !
Сама по себе си залата не е нищо особено, както правилно отбеляза някой преди мен.
А, начинът, по който се открива е срамен и позорен !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 30 юли 2011 18:24

Айде Юнаци! 8-)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 30 юли 2011 18:24

Тъпата мутра е в стихията си за радост на малоумните му почитатели

Върни се в “Свободна зона”