Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mrazq_4ervenoto

Re: Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 30 юли 2011 11:35

Lyubooo написа:офффф
абе тука модераторите спят ли, к'во ли?!?
то спам след спам!
единия се размечтал, другия само глупости говори, трети станал ясновидец, а по темата и едно изречение не са вързали на кръст!

сините фенки да вземат да млъкнат, че все пак в тази тема става дума за мач между ШАМПИОНИ на съответните страни! Когато Литекс се свлекат в ЛЕ то тогава коментирайте и съпоставяйте мачовете си! но дотогава си мълчете, защото играят ШАМПИОНИ, а не някакви посредствени отборчета, дето са останали с "калъфките" през изминалия сезон!

по-точно игра полският ШАМПИОН, срещу служебният купен участник от Лоич , и го отупа като брашнян чувал :lol: ...а сега в Краков къ'в бой ви чака-леле, лелеее-поне едно 4-5 парцала отнасяте там :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 юли 2011 11:41

mrazq_4ervenoto написа:участник от Лоич

Това е нещо като Шопия ли, че аз такъв в град в България не зная да има, пък по география имам добри познания? :roll:
Изображение

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 30 юли 2011 11:53

PFC Litex написа:

Това е нещо като Шопия ли, че аз такъв в град в България не зная да има, пък по география имам добри познания? :roll:

ееейй, много ви боде очите тая София бе пуууу :lol: Егати провинциалните комплекси- ами к'во да направим сега, едно време хората са решили София да бъде столица. То егати омразата ,егати комплексите :lol: ...пък шопите са стойностни и горди хора-не са предатели като вас в Ловеч нали вие предадохте Апостола :!:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 юли 2011 15:59

Ще дават ли някъде Цска-Литекс (Супер купата) ?

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 юли 2011 16:29

Мача между Литекс и Цска ще го дават по ТВ7 но по интересното е защо няма тема относно този мач? ;)

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 30 юли 2011 16:37

mrazq_4ervenoto написа:
PFC Litex написа:

ееейй, много ви боде очите тая София бе пуууу :lol: Егати провинциалните комплекси- ами к'во да направим сега, едно време хората са решили София да бъде столица. То егати омразата ,егати комплексите :lol: ...пък шопите са стойностни и горди хора-не са предатели като вас в Ловеч нали вие предадохте Апостола :!:

Ей гей вие що му откраднахте името за да го петните ли ? кое ви е гордото ? мн си зле пич и ти предлагам напусни форума на шампиона защото да не ви осера целия форум говежд :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 юли 2011 20:20

mrazq_4ervenoto написа:
PFC Litex написа:

На нас ако ни боде очите, щяхме да висим по техните форуми, само че това е твой начин на живот.
Така че кой на кого боде очите се вижда. Ти се опитваш да живееш в нашия подфорум бе, бездомник ли си ?
Единствените комплекси демонстрираш ти, защото ти си тук и си фантазираш и натрапваш жалкото си и смешно присъствие !

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 юли 2011 23:35

Литекс загуби( КАТАСТРОФАЛНО )от ЦСКА за СУПЕР купата на България !!!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 юли 2011 23:40

Литекс претарпя втора поредна загуба в рамките на една седмица ! Тази загуба беше лаконична след къто шанпиона излезе с резервния си състав срещу Цска, явно Литекс искаше да запази повечето титолярни играчи за двубоя с Висла !

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 юли 2011 23:44

Аз мисля че новите играчи тотално разочероваха, въпреки случайния гол на Кодо....Жоз и Унанга не знаеха какво да правят на терена ! А коментатора не спря да бъзика Кодо къто го наричаше Кода и постояно повтаряше че бил играч от 5 девизия !

Върни се в “Литекс”