modor написа:fr3ak_boy написа:Аз съм роден на 11ти, това прави ли ме нещо като полу-бог?![]()
Бог си да знаешАз също съм роден на 11-ти
Власта е в нашите ръце
![]()
Мисля да ви отнбема божественото, тъй като съм роден на 11.11 1111 г. в 11:11:11 сек.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:fr3ak_boy написа:Аз съм роден на 11ти, това прави ли ме нещо като полу-бог?![]()
Власта е в нашите ръце
![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Власта е в нашите ръце
![]()

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:modor написа:Бог си да знаешАз също съм роден на 11-ти
Власта е в нашите ръце
![]()
Аз тука се смея,ама се усетих,че и аз съм на 11-тиСтаваме трима
![]()
![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

[/center]Chicharito написа:Това за което се говори в темата е пълна измислица и глупост. На автора й препоръчвам да изгледа филма Number 23
South_Park написа:Chicharito написа:Това за което се говори в темата е пълна измислица и глупост. На автора й препоръчвам да изгледа филма Number 23
гледал съм го
ls1914 написа:Сигурен съм,че средната възраст на дискутиращите тук е максимум 15.Абе,що не се занимавате с по-присъщти на годините ви дейности ?!?
gilento93 написа:ls1914 написа:Сигурен съм,че средната възраст на дискутиращите тук е максимум 15.Абе,що не се занимавате с по-присъщти на годините ви дейности ?!?
Аре само да не обиждаш.Аз съм на 18.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта